Megkérdezem hátha valaki tud és akar is válaszolni .....
2.0dci motor, ,kinti höm. nulla ,-5 fok hideg kint,a hűtővíz "gyertyás " melegítése nem megy,nem kapcsol ,izzitók jók, diaggal élő adatokat nézve is azt írja ,hűtőfolyadék előmelegítő nem aktív, relék letesztelve,mind a 3 jó,biztosítékok jók, de miért nem aktív ?? Az ecu nem kapcsolja valamiért be a fűtésüket?--köszi előre is.
Sziasztok segítségeteket kérném van egy opel vivarom és egyszerűen nem indul cseréltem generátort önindítót üzemanyag szüröt semmi ugyan úgy nem indul legutóbb azt mondták hogy izzító gyertya szenzort cseréljem le aki tud valamibe segíteni azt nagyon megköszönném 2003/1.9 -tdi
Nekem 1.0.13.2 verziójú van. Itt sikerült a tolatókamerát aktiválnom. Az Eco2 menüpont bekerült a főképernyőre. A külső hőmérsékletet is kiírná a felső sorban, de érték helyett csak két vonal van. Gondolom valahonnan meg kellene kapnia az értéket. Végre működik az AndroidAuto is. Bár lehet eddig is működött volna, de eddig utángyártott kábellel próbálkoztam, most pedig gyári Samsunggal.
Adott egy Renault Trafic 2.5 2008-as, DF025 ös hibát jelez a kiolvasó,(
előfűtő egységnek nem sikerült a csatlakozást megtalálnia,
Érték határon kívül
Állandó, ezeket írja a hibaolvasó.
Kérdésem az, hogy mi lehet a gondja, a környéken mindenki csak hümmögött, tudom, hogy valami az izzítással, mert hidegben nehezen indul, csak valami tipp kellene, hogy honnan kell elindulni, izzító gyertya, relé, vagy valami más.
Matheusz86 Szia. Következő a menete a szerviz nullázásnak a Renault Trafic-on: Lenyomod a gázpedált és nyomva tartod,ráadod a gyújtást,és mielőtt bár mi is meg jelenne a kijelzőn, 3x bele lépsz a fékpedálba. fel villan a kulcs majd el alszik. Remélem sikerülni fog a tieden is.
Aminap vásároltam 1 renault trafic 2.5 dci magasított gépjárművet és a kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom beépíteni a hátsó üléseket? Gyárilag is 6személyes, nem átépíteni szném 3sz.ből, csak beépíteni. Esetleg tudna vki vmi rajzot küldeni vagy 1éb más formában segítséget adni???
Vennék egy 1,6-os 145LE vagy 125LE 9 személyes Renault-ot. Ezek a motorok mennyire bírják.Van ismert típus hibájuk.Mire kell figyelni vételkor.Az 1,9-est szeretném valami fiatalabbra váltani.A kettős tömegű hány kilométert bír ki.
Hello, Nekem is ugyanilyen problémám van, ugyan ezzel a motortipussal. Ha esetleg rájössz a megoldásra, akkor megosztanád, hogy hogyan sikerült megoldani?
Üdvözlet mindenkinek és régi ismerősöknek.Az alany egy 2002 ,1.9 dti.Alapjàraton leàl 1-3 perc múlva,illetve menet közben is ,ha megállok.Vezetès közben nem,mit nézzek,keressek elsőnek? Köszönöm a segítséget.
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy Vivarom 1,6 biturbo motorral, 120 lóerős verzió. Eltűnik belőle a víz. Konkrétan 100 kilóméterenként 1 liter vizet kell utántöltenem. A motorban 163000 km van. A szerelők szerint hengerfejes. Viszont a hiba megjelenése óta már 8000 km-t mentem vele. Jól húz, nem füstöl, nem a kipufogón nyomja ki, nem a motortérben szivárog, tócsa sose áll alatta. Semmi jelét nem adja, hogy a hengerfej lenne a hibás. A szerelőm az EGR szelep felől közelíti meg a problémát. Ott mehet el szerinte. Szerintetek mi lehet a baja?