Keresés

Részletes keresés

GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.04 0 0 29
Gurgula: legkésöbb 3kor el kellene kezdenünk, ok?:)
COVY Creative Commons License 2002.08.03 0 0 28
(cpu) NJ@PHO 0-5

Könnyed felhozó meccs a finixi öregotthon lakóinak.

GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.03 0 0 27
Rasi azt igérte hogy 11re itthon lessz
Előzmény: COVY (26)
COVY Creative Commons License 2002.08.03 0 0 26
Hát tőlem meglehet,de ahhoz ellenfél is kell...
Előzmény: GordonFreeman (25)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.03 0 0 25
Ugye ma meglesz a Devils - Coyotes meccs?
GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.03 0 0 24
Bure vs. Marleau

érdekes:)))

Előzmény: Gurgula (23)
Gurgula Creative Commons License 2002.08.02 0 0 23
Amikor neked jó, de 3 óra fele nekem jó lenne, persze délután.
Köszi a gratulációt, de ez ellened kevésnek látszik.
Előzmény: GordonFreeman (22)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.02 0 0 22
Igy akarja, csak még azt nem mondtam hány órától akarom igy, szoval megmondanád pontosan hány orátol akarom?:)))

Amugy Gratu!

Előzmény: Gurgula (21)
Gurgula Creative Commons License 2002.08.02 0 0 21
NYR - PHO 7-1
Az első harmad fergeteges védekezése és támadása eldöntötte a meccset, amin a második harmadtól a hazaiak megnehezítették a Parkőrök dolgát. A meccsen kiderült, hogy nem egyszemélyes csapat a NY.-i hanem ha kell mindenki oda teszi magát.
PHO - NYR 1-6
Az ellenfélnél 9 coldos játékossal állt ki, de ennek ellenére megszerezték a vezetést és csak a harmad vége felé tudták a hazaiak megfordítani az eredményt. Ezek után férfias küzdelem és sok kiállítás mellett csak a hazaiak voltak eredményesek és ezzel megőrizték jó helyüket a ligában.
A Parkőrök - Cápalik rangadó(ka)t vasárnap rendezik meg, ha a Cápalik GM-je is így akarja.
GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.02 0 0 20
Vendégségben az ördögöknél...:

SJ at NJD 6-5OT

Ritka jo meccs volt, azt hiszem Marleau kezd a kedvencem lenni annyira jol játszik. Szinte már szokás hogy ugy kezdödik a emccs hogy beköszön egy wristel, most is ezt tette, utánan fej fej mellett haladtak a csapatok majd Rasi meglépett 5-3ra, és alig volt 6 perc vissza a meccsböl , már kezdtem magamban temetni a dolgot amikor Marleau pár embert huzva magával a kapuba gyömöszölte a korongot, ujra feléledt a tüz, és az idökérés után nagyon nyomni kezdtünk, aminek meg is lett az eredménye, egy eltévedt lövés utáni lecsorogo korongot továbbitotta Thornton a kapuba igy megvolt az egyenlités. A Hosszabbitásban mind2 csapatnak volt esélye a nyerésre, végül is a Joly Joker Marleau ütött 1 gólt és ezzel hat tricket ért el és a gyözelmet is megszerezte:) Egyébként eddig 4 meccsen 11gól 3 gólpassz a mérlege ami egyszerüen bámulatos:)))

GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.01 0 0 19
Lessz
Előzmény: Gurgula (18)
Gurgula Creative Commons License 2002.08.01 0 0 18
Covy!
Holnap három fele és mehet minkét meccs. Remélem szerver is lesz ha szépen kérem. LÉGYSZIVES!
GordonFreeman Creative Commons License 2002.08.01 0 0 17
Bure showról jut eszembe tegnap Marleau show volt csak nem tudtam beirni a sorozatos áramszünetek miatt.

NJD at SJ 3-5

Kezdés után pár passzolgatás , Marleauhoz kerül a korong aki igazit kicsit rajta és kilövi a rövid alsót, Brodeur hiába mozdult rá esélye se volt:))) Utánna Marleau SH góllal növelte az elönyt amit az ördögök egy rebound és egy irtó mázis gól segitségével ledolgoztak. Cheechoo az ujonc reménység a rutinos Gravesel összejátszva ujra vezetéshez juttattaa Cápákat.A 4 gólt ujra Marleau lötte, 3 Devils védő és a kapus assistált hozzá:))))))))) 4-3ra még fel tudott zárkózni az ellenfél, a HErok egy hatalmas one timert hoztak össze de 1perccel a vége elött Sundstrom betalált és ezzel el is dölt a meccs. Marleau megállithatalan, kiváncsi vagyok mi lessz a következö meccsen és mit nyujt majd a parkőrök ellen.

Gurgula Creative Commons License 2002.07.31 0 0 16
Köszönöm a karbantartó személyzet nevében is. Péntek 4 fele kéne szerver és mehet a Bure show!!!
Köszi a segítséget a ICQ-hoz.
Előzmény: GordonFreeman (14)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.31 0 0 15
ugy értem ha pénteken le tudod játszani Covy ellen
Előzmény: GordonFreeman (14)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.31 0 0 14
Ha le tudod nyomni Covy ellen mind2 meccset akkor OK ha nem akkor CPU

Holnap hivatalos szünnap a Madison Square Garden karbantartási munkálatai miatt:)))

Előzmény: Gurgula (12)
COVY Creative Commons License 2002.07.31 0 0 13
holnap nem?
Előzmény: Gurgula (12)
Gurgula Creative Commons License 2002.07.31 0 0 12
Péntek délután ráérek 4 és hat között. Utánna Vasárnap egész este.
Előzmény: GordonFreeman (11)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.31 0 0 11
Gurgula hogy érsz rá pénteken délután és este?
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.31 0 0 10
Nem irtátok be ide hogy mikorra legyen a szerver és ICQ-n se szoltatok ugyhogy csak most jöttem haza, még kitalálom mi legyen....javaslatokat elfogadok
Előzmény: COVY (9)
COVY Creative Commons License 2002.07.31 0 0 9
ez ugye a mai napot jelenti?
ittleszek valszeg.
ja és amondo vagyok h akkor már legyen 3 meccs (Usa-Can)
Előzmény: Gurgula (7)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.30 0 0 8
PHO at SJ 1-5

Egy ziccertől eltekintve (amikor rossz irányba rántottam el a kapust)nagyon jol ment a védekezés és sikerült hatástalanitani az ellenfél mesterlövészeit. Nálunk a 2 gólgyáros Tímú és Marleau 2-2 góllal vette ki részét a munkából, a legelsö gol (amit Marleau lött) pedig elég rtika gol volt, 99%mázli 1% tudatosság votl benne kb:))
És löttem egy hatalmas one timert is:))

Gurgula Creative Commons License 2002.07.30 0 0 7
2-0 oda rögtön az elején utánna Bure hathatós közreműködésével 2-3. A harmdik harmdban egyenlített a Devils, majd a Parkőrök időt kértem mert elfáradtak az emberhátrányban és mikor a két "HERO " sor egymásnak feszült akkor jött Bure és bevágott egy wristet a vége elött 1:10 -el és ezzel továbbra is 100%-os a csapat.
Covy!
Holnap napközben 3-6 között jó lenne mind a két meccs, ha neked is megfelel.
Előzmény: Sir Rasor (6)
Sir Rasor Creative Commons License 2002.07.30 0 0 6
NYR at NJD 4-3

Eddig még csak Free ellen játszottam ennyire izgalmas meccset...

Sir Rasor Creative Commons License 2002.07.29 0 0 5
NJD at NYR 4-6

Gyenge kapusteljesitmeny volt a legföbb oka a vereségnek...

GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.29 0 0 4
Megvolt az elsö meccs:

SJ at PHO 3-2

Nagy küzdelem volt végig, Marleau elsö harmadban probált jo pár rövid sarkos wristet de egyik sem ment be, de egyik probálkozásnál Covy mág rá is húzta a kapust, ennyi hiba elég volt hogy az ellentétes sarokba bombázzon és megszerezze a vezetést. A második harmadban két kapuvasat is lőtt a Coyotes de a Cápák kapuja sértetlen maradt és Marelau tökéletes passzolása után a kiugró Selanne kilötte a hosszu sarkot 2-0. A harmadik harmadban Marleau növelte 3 gólra az elönyt amiböl 2 gólt egy hatalmas hajrával ledolgozott a Phoenix de egyenlitésre már enm futotta az erejükböl. Most a Cápák lesznek a vendéglátok...reméljük szerencsénk is lessz:)

GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.29 0 0 3
Majd kitörlöm a topikot ha végeztünk (ha egyáltalán lehet topicot törölni:)
Előzmény: Antimat (2)
Antimat Creative Commons License 2002.07.29 0 0 2
Jól éz ki a honlap, meg vagy dícsérve !
Másrészről már a faszom se tuggya követni ezt a sok topikot :(

Antimat

GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.29 0 0 1
Sorry, elgépeltem...szoval a honlapon
Előzmény: GordonFreeman (0)
GordonFreeman Creative Commons License 2002.07.29 0 0 0
Hát akkor emberek asszem elkezdhetjük:) Gurgula, Covy , Rasi pliz ide is irjátok be a meccseredményeket ha esetleg valami gond lenne az adatbázissal. A többi infót megtaláljátok a honlapon Ma szedtem le egy viszonylag uj (tegnapi rostert), azzal fogunk menni, a csapatok : Rangers 88 , Devils 88, Sharks 87, Coyotes 86 overall-úak ezért a Coyotes jogosult +1 embert választani a waiverböl.Ennyi,ha szoltok ICQ-n akkor csinalok szervert, lehet jönni:)
Előzmény: GordonFreeman (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!