NYR - PHO 7-1
Az első harmad fergeteges védekezése és támadása eldöntötte a meccset, amin a második harmadtól a hazaiak megnehezítették a Parkőrök dolgát. A meccsen kiderült, hogy nem egyszemélyes csapat a NY.-i hanem ha kell mindenki oda teszi magát.
PHO - NYR 1-6
Az ellenfélnél 9 coldos játékossal állt ki, de ennek ellenére megszerezték a vezetést és csak a harmad vége felé tudták a hazaiak megfordítani az eredményt. Ezek után férfias küzdelem és sok kiállítás mellett csak a hazaiak voltak eredményesek és ezzel megőrizték jó helyüket a ligában.
A Parkőrök - Cápalik rangadó(ka)t vasárnap rendezik meg, ha a Cápalik GM-je is így akarja.
Ritka jo meccs volt, azt hiszem Marleau kezd a kedvencem lenni annyira jol játszik. Szinte már szokás hogy ugy kezdödik a emccs hogy beköszön egy wristel, most is ezt tette, utánan fej fej mellett haladtak a csapatok majd Rasi meglépett 5-3ra, és alig volt 6 perc vissza a meccsböl , már kezdtem magamban temetni a dolgot amikor Marleau pár embert huzva magával a kapuba gyömöszölte a korongot, ujra feléledt a tüz, és az idökérés után nagyon nyomni kezdtünk, aminek meg is lett az eredménye, egy eltévedt lövés utáni lecsorogo korongot továbbitotta Thornton a kapuba igy megvolt az egyenlités. A Hosszabbitásban mind2 csapatnak volt esélye a nyerésre, végül is a Joly Joker Marleau ütött 1 gólt és ezzel hat tricket ért el és a gyözelmet is megszerezte:) Egyébként eddig 4 meccsen 11gól 3 gólpassz a mérlege ami egyszerüen bámulatos:)))
Bure showról jut eszembe tegnap Marleau show volt csak nem tudtam beirni a sorozatos áramszünetek miatt.
NJD at SJ 3-5
Kezdés után pár passzolgatás , Marleauhoz kerül a korong aki igazit kicsit rajta és kilövi a rövid alsót, Brodeur hiába mozdult rá esélye se volt:))) Utánna Marleau SH góllal növelte az elönyt amit az ördögök egy rebound és egy irtó mázis gól segitségével ledolgoztak. Cheechoo az ujonc reménység a rutinos Gravesel összejátszva ujra vezetéshez juttattaa Cápákat.A 4 gólt ujra Marleau lötte, 3 Devils védő és a kapus assistált hozzá:))))))))) 4-3ra még fel tudott zárkózni az ellenfél, a HErok egy hatalmas one timert hoztak össze de 1perccel a vége elött Sundstrom betalált és ezzel el is dölt a meccs. Marleau megállithatalan, kiváncsi vagyok mi lessz a következö meccsen és mit nyujt majd a parkőrök ellen.
Nem irtátok be ide hogy mikorra legyen a szerver és ICQ-n se szoltatok ugyhogy csak most jöttem haza, még kitalálom mi legyen....javaslatokat elfogadok
Egy ziccertől eltekintve (amikor rossz irányba rántottam el a kapust)nagyon jol ment a védekezés és sikerült hatástalanitani az ellenfél mesterlövészeit. Nálunk a 2 gólgyáros Tímú és Marleau 2-2 góllal vette ki részét a munkából, a legelsö gol (amit Marleau lött) pedig elég rtika gol volt, 99%mázli 1% tudatosság votl benne kb:))
És löttem egy hatalmas one timert is:))
2-0 oda rögtön az elején utánna Bure hathatós közreműködésével 2-3. A harmdik harmdban egyenlített a Devils, majd a Parkőrök időt kértem mert elfáradtak az emberhátrányban és mikor a két "HERO " sor egymásnak feszült akkor jött Bure és bevágott egy wristet a vége elött 1:10 -el és ezzel továbbra is 100%-os a csapat.
Covy!
Holnap napközben 3-6 között jó lenne mind a két meccs, ha neked is megfelel.
Nagy küzdelem volt végig, Marleau elsö harmadban probált jo pár rövid sarkos wristet de egyik sem ment be, de egyik probálkozásnál Covy mág rá is húzta a kapust, ennyi hiba elég volt hogy az ellentétes sarokba bombázzon és megszerezze a vezetést. A második harmadban két kapuvasat is lőtt a Coyotes de a Cápák kapuja sértetlen maradt és Marelau tökéletes passzolása után a kiugró Selanne kilötte a hosszu sarkot 2-0. A harmadik harmadban Marleau növelte 3 gólra az elönyt amiböl 2 gólt egy hatalmas hajrával ledolgozott a Phoenix de egyenlitésre már enm futotta az erejükböl. Most a Cápák lesznek a vendéglátok...reméljük szerencsénk is lessz:)
Hát akkor emberek asszem elkezdhetjük:) Gurgula, Covy , Rasi pliz ide is irjátok be a meccseredményeket ha esetleg valami gond lenne az adatbázissal. A többi infót megtaláljátok a honlapon Ma szedtem le egy viszonylag uj (tegnapi rostert), azzal fogunk menni, a csapatok : Rangers 88 , Devils 88, Sharks 87, Coyotes 86 overall-úak ezért a Coyotes jogosult +1 embert választani a waiverböl.Ennyi,ha szoltok ICQ-n akkor csinalok szervert, lehet jönni:)