Mostanában freemail pop3 e-mail lekérdezés igen igen döcögős. Közben volt egy ettől független okból végrehajtott ringyóz install és még mindig döcög. Nálatok okés?
A 8kHUFért kapsz 512/128 kbs sebességet változatlan díjfizetés mellett?
Olyan opció nincs, hogy maradok 384/64 sebességen, alacsonyabb díj fizetése mellett?
Packets: Sent = 145, Received = 91, Lost = 54(37% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 25ms, Maximum = 771ms, Average = 58ms
Pedig nekem mondta a srác, hogy nem mondhatja be a telefonba. Vagy email, vagy séta be hozzájuk, és így kapom meg.
No nem baj, így legalább kiderült, hogy a Westel Enternetben már fizetős a net:))
"A dolog szépséghibája az, hogy ha nincs netem, akkor nem tudok mailt olvasni. Másoknak okulásképpen: csak mailben küldik meg a hozzáférési adatokat"
Nekem (ev elejen) telefonba mondta.
Mondta a srac hogy inakbb elkuldi imelben, en meg mondtam hogy mondja be a telefonba, mivel akkor mar modemezni nem tudtam.
Nem hiszem hogy arra szamit a freestart hogy minden vele szerzodonek van amugy mar netje.
Ma megtörtént auz átállás TV-NET-ről FreeStart-ra.
Ha nem szólók a TV-NET-nek, hogy nem szeretnék már az ő hozzáférésüket használni, akkor még mindig élne. Pedig már egy hete tájékoztattam őket mailben és ajánlott levélben, hogy mikortól nem kell már a szolgáltatás...
Na mindegy.
Ezek után a FreeStart-nak csak betelefonáltam, s máris küldték az accot és a jelszót a megadott mail címre. A dolog szépséghibája az, hogy ha nincs netem, akkor nem tudok mailt olvasni. Másoknak okulásképpen: csak mailben küldik meg a hozzáférési adatokat!
Begépel, csatlakozik -első próbálkozásra, molyolás nélkül-, s már hasítottam is, igaz 512-es hozzáférés helyett 384-essel. Telefon az üf-re, ahol nagyon kézségesen, barátságosan bántak velem. Visszahívás során elmondták, hogy a MATÁV sara a dolog, ők szólnak nekik (de azért én is piszkálom a kérdést, V. ker MATÁV ADSL csoport 80/444-112) és várhatóan max. 30 nap az átfutási idő, s addig is korrekten csak a 384-est számlázzák. De a lényeg az, hogy az átállás egyik szolgáltatótól a másikhoz csak néhány percet vett igénybe.
Eddigi tapasztalatok: TV-NET korrekten "engedett el" -bár azt megpedzették, hogy a MATÁV-val mostanáig szerződésben csak ők álltak, így a modem etc....-, a FreeStart pedig tárt karokkal várt. MATÁV-ról még nem tudok nyilatkozni, de azt el tudom képzelni, hogy ki fognak jönni a modemért, amit nem kapnak meg:)))
Végülis nem mondhatok semmi rosszat rájuk, stabilan jön még ma is 52K-val a cuccos. Az viszont tény, hogy a pingelési értékek katasztrófálisak. Na meg az új "árajánlataik".
Az ÜF az utóbbi időben szerintem megtáltosodott, fél éve még igen nehezen lehetett elérni őket.
Összességében azt kell, hogy mondjam, hogy jó szolgáltatást kaptam.
Amikor először oda írtam a kérdéseimet én sem kaptam választ.
Telefonáltam, a srác elárulta, hogy azt most nem olvassa senki, csak a startadsl@freestart.hu -t.
Gondolom most minden erőforrásukat az ügyfélszerzés köti le, és nem a korábbiak gondos kiszolgálása.
"Szerintem vidd be személyesen a megrendelőt ha szép lányokat szeretnél látni ;))"
Csak most néztem be ide, de én is ezt az utat választottam, és nem csalódtam:)))
Nagyon korrekten álltak hozzá a dolgokhoz, bár nekem kellett megmondani nekik, hogy milyen szerződéskiegészítést illene még odaadni az általános feltételek mellett...
Jelenleg is van ADSL-em, a TV-NET-nél, most állok át a héten a Freestartra. Kiváncsi vagyok, hogy búcsúzóul a TV-NET belémrúg-e egy utolsót és kivár egy ideig a MATÁV felé a lemondással. Külön jeleztem mindenkinek, hogy csak sima szolgáltató váltás lesz, ezért majd érdeklődve várom, hogy el-e akarják vinni a modemet:))
Nincs helpdesk, mármint valódi, amit fel lehet hívni. Itt fórumon valaki mesélte, hogy már beszélt velük, de az is lehet, hogy ez csak egy legenda. :-)
Viszont a kapcsolódás nekem azóta zökkenőmentes, elsőre szokott menni.
Az egészben az a legnagyobb röhely, hogy az állítólagos 20Mb tárhelyem már megint csak 8 Mb. Kezd egy kicsit tele lenni a hócipőm!!! Nem telik el nap, hogy ne lenne valami gáz??
Halló freestart!! Elvesztik az ügyfeleiket!!!!! Halló!!! Nem kéne valamit csinálni????