Sziasztok! Remélem tudtok nekem segíteni! Nyáron szeretnénk külföldre utazni, de már feladtuk a szálláskeresést... Négyen mennénk és mindannyiunk igényeit nehéz kielégíteni, már három hete bújjuk az internetet, de hiába. Nem szeretnénk túl drága helyre menni ez max. 150 ezret jelent (all inklusive), de inkább kevesebbe kerüljön. Legyen szép, homokos tengerpart és nyüzsgős központ közel a szálláshoz, pálmafák stb... :) Mi Mallorcára, Rodoszra, ill. Krétára esetleg Spanyolországra gondoltunk. Ha vki járt már ezeken a helyeken (vagy máshol) és szép élményekkel gazdagodott, kérem írjon! Előre is köszönöm az infókat!
Én tegnap voltam befizetni az egyik budapesti irodában, szeptember 3-tól két hetet Krétára.
Kíváncsiságból megkérdeztem hány hely van még a gépen (szept. 3-i budapesti Ferihegy 2B termináli indulással), a hölgy azt mondta 2 hetesre még 38 hely van, 1 hetesre pedig 91.
Tudom a kecskemétieknek a debreceni indulás lenne jó. De hát ha valaki mindenáron utazni akar, akkor kell egy kis áldozat...
a nemzetközi útnál valóban megkérdéjőlezendő a neckermann felellőssége, mert ez alapján úgy tűnik, mélyen hallgattak róla...persze nem véletlen...egyébként az ügyintézőt nem akarom védeni, de ők is csak annyit tudnak ami a katalógusban le van írva...(vagy annyit sem...)
a szobaelosztást valóban kint intézik, de itthon kell a tn, azaz a tengerre néző szobát felárért lefoglani.
remélem, hogy idén több sikerrel jársz.
egyébként minket még nem szivattak meg szerencsére
mi is voltunk többször a neckermannal, nekünk semmi gondunk nem volt, sőt foglaláskor még azt is kérdezték a tengerre néző szobánál, hogy milyen magasan legyen a szoba, és ott is volt. Itthonról kértem bekészítést is a szobába, azzal is minden rendben volt. (Zante, Iberostar Plagos Beach)
Szerintem attól is függhet, hogy már foglaláskor mennyire pontosan, lelkiismeretesen intézik, és melyik irodában foglalunk.
mi 2005-ben voltunk krétán, és a tavalyi katalógusban nekünk tetszett a hely.
nincsenek egyáltalán nagy igényeink, tiszta, egyszerü szálloda, de ne a nemzetközi autóut mellett legyen. a tengerpartra néző szobához sem ragaszkodtunk, csak a tengerparti oldalhoz a gyerek miatt. a hosszu, homokos strandból pedig semmi nem igaz, sőt, vizisport sincs ezen a részen.
itthon azt mondták a neckermannál,, hogy kint kell intézni a szobaleosztást, nem itthon. nekünk az is fontos szempont volt, a városközpont közel legyen gyalogosan.
hát ennyi volt, most önállóan szervezem a nyaralást, remélem, több sikerrel, majd beszámolok róla
megkerestem a szállodát az új katalógusban....mondjuk nekem eszembe nem jutna ezt a hotelt lefoglani kép alapján...biztos jogos a felháborodásod, de azért nem nevezném ennek a részvételi díját egy "halom pénznek"... akkor mit szóljon az, aki 2- 3x ennyi pénzért a 4 csillagos all inclusive-ban csak tojásrántottát kapott reggelire??? és erre azt mondja az iroda, hogy az all inlusive ellátás helyileg változó....
Nekünk tetszett a Dimitrios, azt kaptuk, amit vártunk. Kicsi családias szálloda. A tenger 3 perc sétára. A város 30 percnyire, de tengerpati sétányon végig. Szóval nem csalódtunk. A kaja is jó volt és választékos. Ha visszamennénk Krétára akkor is ezt választanánk. Különben mi már 3-szor voltunk a Neckermannal, de mii elégedettek voltunk. Szerencsére mindig sikerült jól választanunk. Mi a miskolci irodájukba járunk. Ott két ügyintéző van. Az egyik nagyon kedves, mindenben segít, és elmond mindent. A másik nevetve a szemedbe hazudik, na vele nem nagyon szeretek intézni semmit.
tavalyig mi is velük utaztunk, és az irodában lévő ügyintézővel nagyon jó kapcsolatot alakitottunk ki, ezért duplán gáz volt, hogy igy kitoltak velünk, mert tőlük kértünk tanácsot, hogy melyik szállodába menjün ka bébivel, ismerte az igényeinket. idén is akartunk neckermannál foglalni és akkor is inkorrektek voltak
hát idéntől önállóan szervezem az utat, wizz rep.jegy, és közvetlen szállásfoglalás rodoszon, a transzfert biztositja az app. tulajdonosa oda-vissza, és kedvezményesen lehet nála kocsit is bérelni, legalábbis a netes árakhoz képest igen jelentős a különbség.
Mi tavaly Agia Pelagia Hotel Blue Bay-ben voltunk 2 hétig. A szállodával és főleg az animátor csapattal elégedettek voltunk, a kaja eléggé egysíkú volt.
Gondolom az ára miatt tavaly sokan választották - feltételezem emiatt -, az idén jól megemelték az árát. Ebben az évben már legalább azt írják, hogy a tengerpart kb. 250 m kissé meredek lejtőn. Tavaly ugyanis ez az info elmaradt. A kissé meredek sem a valóság egyébként!
Összességében 3x utaztunk Neckermann-nal és alapjában véve elégedettek voltunk.
Szerintem ilyen policy nincs, hogy németek ide, magyarok oda. Ha van, ezzel tönkre lehetne tenni a Neckermannt, szerintem. A véleményem az, hogy egyszerűen csak lusta volt az ügyintéző, meg bunkó.
Egyébként meg üdvözöllek az egyénileg utazók táborában :-)
a németeknek és osztrákoknak van fenntartva, ezt a szállodában közölte az
idegenvezető a szobaelosztásnál, mikor mondtuk, hogy a bébi miatt mi a tgenger felőli részre szeretnénk menni. még ráfizetéssel sem lehetett.
aztán minket először olyan szobába raktak be, aminek a terasza egy sziklafalra nézett, kb. 1 m-re a sziklától, nappal is esti sötétség volt, plusz egy kb. 40 százalékos emelkedőn kellett felmenni, ehhez add hozzá a másfél éves gyereket babakocsival.
szóval elég szemét módon intézte ezt a szállodát a nekermann. valóban két épületből áll, csak azt most sem irták le, hogy a két épületet elválasztó ut a régi national road, tehát éjjel-nappal óriási kamion- és teherforgalommal.
tőlünk kb. 6 km-re volt a homokos strand, oda jártunk strandolni, de ugy gondolom, ha az ember kiad egy halom pénzt, akkor elvárhatná, hogy ne kelljen kilométereket menni egy normális strandhoz egy babával. de már idén is meg akart szivatni a neckerman, gondoltam, elköltöm náluk a 25000 ft-os kártéritést, de nem jött össze az sem. szóval mi nekermannal soha többet. most egyénileg szerveztem rodoszt, és ha gázos lesz, akkor csak magamat okolhatom.
nekünk az is szempont volt a választásnál, hogy a központ közel legyen, és erre azt mondták, hogy 10 perc séta és nagyon jó szálloda. természetesen ez sem igy volt... épitési területeken kellett bukdácsolni végig, járda nem volt mindenhol. strandja pedig egyszerüen nincs, kb. másfél méteres hatalmas köves.
a neckermanos ügyintéző azt mondta, hogy privát barátai is nagyon jól érezték itt magukat és nagyon ajánlja ezt a szállodát.
engem az háborit fel, hogy ugyanolyan szöveggel hirdetik, mint tavaly, és megint becsapják az utazókat, mert a tengerparti oldalra magyar utas nem kaphat szobát. a kaja (is) szörnyü volt. ugyhogy nekünk ez a nyaralás nem jött be.
Milyen volt a Hotel Dimitrios szálloda ? A Neckermann katalógus képei alapján nagyon kellemes lehet. Az ellátás ?? Én tavaly kora nyáron Chersonissosban a
Hotel Pela Mariában voltam. A szálloda egész jó volt, de a kaja borzalmas !
Mi a Hotel Dimitriosban voltunk a város másik végében és nekünk is azt mondta az idegenvezető, hogy jobban jártunk ezzel a szállodával. Sokan válsztották akkor is a Philoxeniát, de mindenki panaszkodott. Szörnyű helyen van és csak 5000.- volt a különbség.
én is láttam a nekermann nyári katalógust, abban biztam, hogy idén leveszi az ajánlatából a krétai Philoxenia szállodát, de sajnos fent van. Azt felejti el megint leirni, hogy magyarok a tengerparti oldalon nem foglalhatnak szobát!!!!! a part kb. másfél méter széles, köves, nem lehet még vizicipővel sem bemenni.
ahová a magyarokat teszik, vagy a sziklafalra néz a szoba, vagy a forgalmas national roadra. légkondi csak térités ellenében. ugyhogy aki krétára megy, ide ne menjen. a reggeli bővitett kontinentális. mi megtapasztaltuk 2005-ben, és kaptunk is egy csekély kártéritést tőlük.