Merem remélni, hogy az új gép határozottan gyorsabb. Egyébiránt nem vonz a DSLR? Most látom, hogy egy 350D már 145-ért kapható az Auchanban. Persze ha ebbe beugrik az ember, akkor jön az objektív-mizéria, ami aztán nyeli a pénzt...
Hát igen...
És valahogy olyan műanyagos az egész.
Azért kipróbálnám, mennyire gyors pl.
Az elmúlt 5 évben szinte csak a G2-vel fényképeztem, ami sok esetben azért kínszenvedés. (Amiről lehetett, lemaradtam, olyan lassú... :)
Sziasztok!
Kollégám leejtette a gépet -szerencsére tokban- de a fém előlap sarka elég csúnyán deformálódott. Ki szeretnénk cserélni hova lenne érdemes elvinni?
előre is köszi
Kedves viztorony, nem akarok ünneprontó lenni, de nem látom esélyét annak, hogy a Canon piacra dobjon egy _valós_ G2 (G5-ig) utódot. Amit linkeltél, az szerintem azért is nem G széria, mert a G2 a maga idejében - szerintem legalábbis - képminőség orientált volt elsősorban. Vagyis nagy fényerő és egy elfogadható zoomtartomány. A BP511 aksi és CF kártya is a DSLR-ek irányába vitte a dolgot. Most mindent visz az ultrazoom. Akinek a képminőség a fontos elsősorban az úgyis átnyergelt már a megfizethető(?) árú DSLR-re.
Ezzel együtt kétségem sincs afelől, hogy ez az S5 IS a technika fejlődésének köszönhetően - a nagyobb fényerőtől eltekintve - és az ultrazoom kisebb-nagyobb nyavalyáival együtt mindenben veri a G2-t.
Nicsak, Százbolha, Majdnem... Ezt a figyelmet! :)) Nem is tudtam, hogy Százbolhának van G3-a, újabb jó pont ;)
Frajti!
A mA-t tényleg nem érdemes figyelni. Én nem félnék a noname utángyártott-tól, nem vettem észre, hogy határozottan gyengébb lenne, mint a "határozottan drágább" (finoman fogalmaztam?) Canon.
512 is jó a gépembe? most lehet hülyét kérdeztem. De elvesztettem a fonalat..
Néhol találtam egy bizonyos realpowert, 1300 (v. 1200?) mA, meg találtam 1400 mA ConCorde-t, ezt. Nő lévén hülye kérdés, ez a töltéssel függ össze vagy hogy meddig birja az akksi? :)
karácsony előtt rendeltem tőlük egy fülhallgatót, azt nem tudtam személyesen átvenni. nem tudom van-e boltjuk. majd kiderül. ha bp511et rendelek és nem az érkezik, balhézni tudok akkor :)
köszi a helpet :) én meg nem tudtam volna különböztetni, hogy a képen mi van :)
Maga a honlap (csak ezt az oldalt néztem) nagyon informatív. tetszik, hogy azzal indít: "Ez egy utángyártott termék!" A fotón BP512 látható - nem tudom ennek van-e jelentősége?
Vajon személyesen is lehet vásárolni? Itt ez áll: "Postacím: Déli GSM - Fekete László - 1123 Budapest, Táltos u.. 3"
Meg kéne nézned, azt hiszem van egy aksis topik. Nem tudom, hogy él-e még: http://akkumulator.fw.hu/ Aztán van Garfildka, futóz, és érdemes talán kérdezni a 300D topikban, stb.
Akkor hol is érdemes akksit venni. Múltkor beszéltünk róla , de nem tisztázódott számomra. Utazom nemsokára, és szeretném ha nem lenne gondom, hogy le akar merülni a drága! Köszi a helpet előre is.
Ezekben a műszaki paraméterekben én nem vagyok otthon, de a tapasztalat azt mondatja, hogy nem a kártya olvasási sebességével szokott gond lenni. Egy Ultra II-nél jobb talán felesleges.
Sajnos nincsen meg a gépkönyvem, és neten sem találtam meg a müszaki adatokat. Egészen pontosan arra vagyok kiváncsi, hogy milyen gyors az olvasási sebessége. Magyarul, érdemes-e ultra II vagy extreme III-as kártyát venni, mert ha a gép csak kissebb sebességen olvas, akkor felesleges pénzkidobás.Előre is köszönöm.