Nem messze itt tölem a Hüvösvölgyi úton van egy sárga házzal rendelkezö klinika, feltételezem, hogy ott vannak jobboldali elmeápolók, valamint orvosok is.
Nézzél be egyszer oda egy hosszabb-rövidebb idöre ( elöbbi ajánlott ).
Ismerek még egy jobboldali plasztikai sebészt is, ha gondolod ö majd segít, hogy könnyebben tudjál elrejtözködni ezekben a vészterhes idökben ( amíg "lemerülsz és kibekkeled öket " ).
Ja,ez tényleg fasza ötlet,csak már a 30as években szerzői jogi védelem (iparjogvédelem) alá helyeztette az NSDAP.Ott logo helyett pici,színes csillagocskát raktak a boltra,meg a tulajdonosára is.Nem vagy túl kreatív,kitalálhatnál valami XXI.századi state-of-the-art módszert!!NTM!!
Mi abban az alattomos, ha erdekel, hogy kik biraltak el adott palyazatokat? Vagy ha erdekel, hogy pontosan hogyan is fest egy bank anyagi helyzete, amire 140 md Ft-ot akarnak elkolteni? Vagy ha erdekel, hogy miert mond mast a Dunaferr egyik managere, mint a masik? Vagy ha az ASZ mast mond a tuzijatek koltsegeirol, mint Wermer Bandi?
Az az alattomos, aki ellopja a masik penzet, aztan sunnyog, es nem valaszol az ezzel kapcsolatos kerdesekre.
Nagyon jó az alap ötlet ! Csak kellene egy logo, monjuk "A bolt tulajdonosa MASZOP szavazó". Ezt sokszorosítanánk és kiragasztgatnánk a kirakataikra. Akiben egy pici tisztesség van leszokna arról, hogy bemenjen oda!
Tegyed. Hidd el nem fog ez erdekelni senkit, mert hala az egnek a hozzad hasonlo baromsag (mar) nincs allami szintre emelve. Puffogjal magadban, bonyolitsd az eleted, ki nem szarja le?
Miért nem akasz békülni? Senki se bántott vagy igen?Jobb lenne keresztényhez méltón élni is nem csak beszélni, ami volt volt, most is máskor is dolgozni nem pártért kell hanem a hazáért, hogy előre jussunk.... vagy azt gondolod hogy most behúzod a féket 4 évig?
Akkor most köszönjétek meg szépen annak
a "csunya, pufajkás" Horn Gyulának és társainak
hogy most egyátalán lehetett szabad választás,
mert 89-ben meginditották a változásokat itt és
ezzel egész Kelet Európában.
Hiába hörögtök jobbosok. Már nincs miért.
Orbán populista módszerei elvakítottak
titeket.
Unalmas eveid lesznek, bar a kornyezeted biztosan jot fog szorakozni a szadat unos-untalan ellepo kekes hab lattan. B-) Csak arra vigyazz, hogy keruld a sintereket, mert meg veszettnek neznek. ]-)
Nem kell háborogni "polgárok"! Egyikötök sem tenger:-) Amugy meg megmondtam nektek már kéthete hogy a válsztások 21én lesznek és a 21 az nyerő szám:-) És lám igazam lett:-) Éljen az MSZP!
Qrvára mulatságos, amikor tizenéves gyerekek komcsiznak, az apjuk bezsírozott tagkönyvét nézegetve.
Nagyapa vöröskatona+partizán 45 után.
45 előtt nyilas, 56-ban forradalmár, utána pufajkás.
57 május elsején felvonul(Kádár mellett persze). Folyamatos szolgálatiért "Hős munkásőr" kitüntetés. Kiemelt nyugdíj.
Apa KISZ titkár, hamarabb kap lakást, autót, jó beosztást.
A gengszterváltáskor lop mint az állat, privatizál magának annyit, hogy jól megél, pénzért jó országos lista helyet vásárol Torgyánnál. Megszedi magát, persze.
A gyermeke most 18 éves, a gengváltáskor 6 volt, de mindent értett.
Na ezért komenistázik.
Aki nem hiszi járjon utána.
Te még nem írtál el véletlenül valamit? Nem vagyok, nem is voltam tagja egyetlen pártnak sem! Nem úgy, mint pl. Kövér László elvtárs.
Külünben informatikus vagyok. Ecsém.