Keresés

Részletes keresés

Lassú Víz Creative Commons License 2002.04.06 0 0 909
Csak ne az legyen végre a lényeg, hogy ki jobb szónok. Az egy kormányszóvivőnél fontos. Persze egy miniszterelnökjelöltnek sem ártana, de nem hiszem hogy ez a legszükségesebb.
noanswer Creative Commons License 2002.04.06 0 0 908
Ha jól emlékszem, Orbán Viktor 98 után kezdett beszédórákra járni...
Medgyessy is ráér ezzel, ha ő lesz, nem gondolod? ;-))
Előzmény: kokashu (907)
kokashu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 907
így van, Orbán nem hibázik.
egy politikus tanuljon meg beszélni.
Előzmény: Perillustris (903)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 906
Az én olvasatomban az intelligens emberek igy anyáznak...(na meg a diplomaták,de az már más tészta)
Előzmény: azopi (902)
kokashu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 905
persze, humor volt
Előzmény: Törölt nick (899)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 904
Ma és holnap már alapkövet sem raknak le szerintem sehol.
Előzmény: Lassú Víz (901)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 903
ezek szerint O*BÁN hamarosan újabb diszdoktori címet kap a szép magyaros és hibátlan beszédéért! hisz' ő nem hibázik! a politikus is ember (volt :))
Előzmény: kokashu (895)
azopi Creative Commons License 2002.04.06 0 0 902
"Ellenben abban szerintem sokat segített, hogy az MSZP jó sok szavazót áthódítson az SZDSZ-től. Ugyanis Medgyessy bizonyította, hogy Medgyessy reális alternatíva. "

Nem hinném. Egyrészt az SZDSZ megcélzott szavazókörét érdeklő központi témák napirendre sem kerültek. Másrészt rengeteg ziccert kihagyott Medgyessy. És az SZDSZ szavazók azt sem bocsátják meg, hogy ilyen finomkodóra, sőt alázatosra vette a figurát MP. Mintha nem is alternatíva lenne, hanem leendő házastárs. Szerintem szánalmas volt az egész, mindkét fél hozta a maga szokásos színvolnaltalanságát.

Előzmény: Pelikán elvtárs (854)
Lassú Víz Creative Commons License 2002.04.06 0 0 901
Kokárdák levéve (azt ugye minden magyar hordja 2098-ig), nincs MFB reklám (az ugye nem párt), olimpia-óriásplakátok leszaggatva (az aztán most tényleg mentes minden pártpolitikától)?
kokashu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 900
Orbán nem lett közröhej tárgya emiatt.

igenis számít ez a dolog

Előzmény: Pelikán elvtárs (896)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 899
Igen, de csak azért Neked, mert Te reagáltál legutoljára a reklám felvetéshez. szóval nem vitázni akartam Veled, csak kapcsolodni hozzád:-)

A csak azt szeretném elmondani, hogy mit szeretnék elmondani, humor volt és válasz arra, hogy OV azt mondta nem akar semmit mondani és mégis mondott...
Előzmény: Pelikán elvtárs (889)
eervin Creative Commons License 2002.04.06 0 0 898
torgyán-medgyessyt megnéztem volna...
Előzmény: Perillustris (897)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 897
lehet - de ezt nem (csak) én döntöm el...
Előzmény: eervin (894)
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 896
Na, azért Orbán szájából is hallottam ma egyeztetés nélküli (pontosabban rosszul egyeztetett) mondatokat, fel is figyeltem rá. Ez az élő beszéd. Mindannyiunk hibázik. Én is. Pedig az anyanyelvem, sőt, papírom van arról, hogy iskolában is taníthatom a magyar nyelvet. Szóval szerintem ne menjünk bele ilyesmikbe...
Előzmény: kokashu (890)
kokashu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 895
nem tudom feltűnt-e, de:
én nem vagyok miniszterelnök jelölt.

az öreg komcsi azt sem tudja már, mit beszél, a kapitalizmus elleni harcról jobban nyomta a szöveget '89ben

Előzmény: Perillustris (892)
eervin Creative Commons License 2002.04.06 0 0 894
de hát ő nem egy min.elnők:)))
komolyan gondolod hogy ilyen ember
lehet a min.elnők?
Előzmény: Perillustris (892)
AntiAngel Creative Commons License 2002.04.06 0 0 893
Azé' faszán betartjuk a kampánycsendet! :-)
Helyes :-))
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 892
a te nyelved még sosem botlott meg ugye? irigyellek!
Előzmény: kokashu (890)
wizes Creative Commons License 2002.04.06 0 0 891
Féléve dumált móka!
wizes.
Előzmény: AntiAngel (886)
kokashu Creative Commons License 2002.04.06 0 0 890
"Szeretném elmondani, hogy mit szeretnék elmondani"
igazán bölcsnek hatott ez az MP, magyar miniszterelnök legalább tudjon magyarul beszélni.
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 889
Ezt nekem írtad? Amúgy igazad lehet, a reklámfelület-értékesítéshez csak nagyon érintőlegesen konyítok.
Előzmény: Törölt nick (881)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 888
Kampány az internetes választási tartalmak törvényi és etikai normáinak érvényesítéséért

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete felhívja a magyar nyelven publikáló internetes tartalomszolgáltató műhelyeket: csatlakozzanak a választásokról szóló tartalmak törvényes és etikus voltáért indított kampányához.

Az MTE közel egy évvel a 2002-es országgyűlési választások előtt megalkotta és az Országos Választási Irodával folytatott egyeztetést követően nyilvánosságra hozta Választási Tartalomszolgáltatási Kódexét. A rövid normagyűjtemény alapvető célja, hogy az internetes tartalomműhelyek számára gyakorlati útmutatóul szolgáljon: hogyan járjanak el a választásokról szóló tartalmak közlése során úgy, hogy ne sértsék meg a vonatkozó jogszabályok, így a választási eljárásról szóló 1997. évi C. törvény betűjét és szellemét.

Az MTE egyik legfontosabb célkitűzése, hogy segítse az internetes tartalomszolgáltatókat: felelős, a hazai média egészének szakmai-etikai normáit betartó, sok esetben azokon túl is mutató, nemzetközileg is érvényes szabályrendszerek szerint működő iparágként jelenhessenek meg felhasználóik, más iparágak és a jogszabályi környezet létrehozói, alkalmazói felé egyaránt. Meggyőződésünk, hogy az internetes médiában érdekelt vállalatok közös érdekeivel gyökeresen ellentétes, ha egyes tartalomszolgáltatók a korábban kialakult előítéleteknek megfelelően úgy működnek, mintha az internet a média szabályozatlan és szabályozhatatlan, vad határvidéke lenne. Meggyőződésünk, hogy a technológia által biztosított lehetőségek nem helyettesíthetik a szerkesztőségek és az egyes szerkesztők felelősségvállalását. A 2002. évi országgyűlési választások időszaka vízválasztó lesz az internetes médiumok számára: ha szerkesztőségeink felelősen, a szakmai, etikai és jogi normáknak megfelelően végzik munkájukat, nagy lépést teszünk afelé, hogy a közvélemény megszabaduljon internetet illető előítéleteitől. Ha a technológia lehetőségeinek talmi fedezéke mögé bújva megsértjük e normák szellemét, joggal érhet a vád bennünket, hogy az internet nem tartozik a komolyan vehető médiumok közé.

Az MTE tagjai közgyűlési határozatban kötelezték magukat, hogy betartják a Kódex előírásait. Az MTE egyúttal felhív minden felelős internetes tartalomműhelyt, hogy csatlakozzon jelen kampányához, erről értesítse egyesületünket és helyezze el internetes lapjain az MTE-kampány emblémáját. A Kódex itt olvasható el .pdf formátumban. Innen töltheti le a kampányhoz tartozó bannert, illetve innen a logót.

Both Vilmos, elnök

--------------------------------------------------------------------------------

A Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) 2001. március 14-én alakult, társadalmi szervezeteknek, az Index.hu és az [origo] közreműködésével.
Az MTE önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók alakítottak annak érdekében, hogy egyeztetett és szakmailag megalapozott állásfoglalásaikkal befolyásolják a hazai internetes piac viszonyainak fejlődését.

Az Egyesület megalakítása a tartalomszolgáltatók szakmai válaszaként is értelmezhető azokra a politikai kezdeményezésekre, amelyek a közelmúltban az internet magyarországi szabályrendszerének kialakítását szorgalmazták. Az MTE határozott törekvése az, hogy a hazai szabályok megalkotását kiérlelt, az internet szakmai közege által elfogadott, a közönség által megvitatott és megismert koncepcióval segítse elő.

Az MTE a megalakulásával egyidejűleg elfogadta az internetes tartalomszolgáltatás szakmai működési kódexét, valamint a hazai tartalomszolgáltatás etikai normáinak általánosan elfogadható rendszerét tartalmazó etikai kódexet. Az Egyesület szakmai döntőbizottságot állít fel, amely a felhasználók panaszait bírálja el, s amelynek döntéseit magukra nézve kötelezőnek fogadják el az Egyesület tagjai.

Az MTE célja, hogy:
- intézményes keretet biztosítson az internetes tartalomszolgáltatás szabályozásáról zajló szakmai vitáknak
- kidolgozza és a széles közvélemény elé tárja az internetes tartalomszolgáltatás szabályait
- egységes normarendszer alakuljon ki az internetes tartalomszolgáltatásra
- a tartalomfogyasztók előtt is ismert, világos és követhető szabályok érvényesüljenek a hazai tartalomkészítő és -publikáló műhelyek tevékenységére
- az egyesület képviselje a tartalomszolgáltatókat az állam különböző szerveivel folytatott egyeztetéseken
- általában befolyást gyakoroljon az internetes kultúra fejlődésére.

eervin Creative Commons License 2002.04.06 0 0 887
emberek!a kampnycsendet megelező nap
az országos listát állitó pártok ingyen
tehetik közzé reklámukat a közszolgálati
televizioban.
AntiAngel Creative Commons License 2002.04.06 0 0 886
Látni akarom én azt a bíróságot, aki perbe fog engem azért, mert itt egy Internetes fórumban megsértettem a kampánycsendet :-)

Épp ezért nyugodt szívvel jelentem ki, így 20 perccel a kampánycsend kezdete előtt, hogy az emberek, akik most a ma (vagyis TEGNAP :-)) este elhangozzak értéklésébe merültek, ha tiszta fejjel mérlegelik a vitát, és az elmúlt négy évet, vasárnap az urnákhoz járulva csak a jobboldalra tehetik a voksukat, ha igaz magyar emberek.
Ugyanis tény, hogy Orbán lemosta a színről Medgyessy-t...

Na most akkor várhatom a feljelentést, és hogy esetleg országosan érvénytelen lesz a voksolás, amiért én most hűdenagy nyilvánosság előtt agitáltam? :-)))

e0 Creative Commons License 2002.04.06 0 0 885
" "egyébként "tanulságos" volt, hogy az M1-en a vita után fidesz, az rtl klubon pedig mszp hirdetés ment (persze ez nekem sem meglepetés" "

Asszem a FIDESZ inkább a közszolgálati médiumokat részesíti előnyben (ilyen pl. az m1)

"Amúgy az RTL meglehetősen sok szálon a fideszhez kötődik, a csatorna irányítói legalábbis mindenképpen. Az MSZP kellően utálja is ezért. Az RTL egyedül a Heti Hetessel próbál ellensúlyt sugallni. "

Jajajajajajajjjjjj! A szegény kis 7i7s, az egyetlen ellensúlyozó tényező a gonosz fideszes RTL-ben. Röhög a májam!

Előzmény: Pelikán elvtárs (875)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 884
nem értem a jövő időt, s hogy mit mondjak én?! most kezdjük a "mi történt volna, ha..." című játékot? egy élő vitába akkor is könnyű belesülni, ha az ember tudja, mit akar mondani... sajnos aludnom kell, 5-kor kelek... jó éjt!
peace
Előzmény: e0 (878)
Lassú Víz Creative Commons License 2002.04.06 0 0 883
A kampánycsend vonatkozzon a tv-rádióra. Az óriásplakátokat sem szaggatják le éjfélkor. Mi meg csak beszélgetünk.
Pelikán elvtárs Creative Commons License 2002.04.06 0 0 882
Nem. Azt írtam, amit szerettem volna. Az RTL irányítói fidesz-közeliek. Az MSZP sokat támadja az RTL-t. Nem az ujjamból szoptam, az RTL egyik vezetőjétől hallottam ma ebéd közben. Amúgy ő maga is fidesz-szavazónak vallotta magát...
Előzmény: Törölt nick (877)
Törölt nick Creative Commons License 2002.04.06 0 0 881
bocsi, de én ugy tudom, hogy a hirdetéseket jó előre megveszik a cégek Akár percrer pontosan is) Bár itt van némi ellentmondás, hiszen nem valószinű, hogy a vita ideje alatt ne lett volna betervezve reklám...Valószinüleg igényelt némi futkosást és szersződésmódosítást a dolog. Vagy egészen másképp van, mint ahogy én eddig gondoltam.
Előzmény: Pelikán elvtárs (875)
Perillustris Creative Commons License 2002.04.06 0 0 880
kezd a holtpont felé érni a topic... jó éjszakát!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!