Ok, működött.
Varázsló létemre fika voltam, és max. 37/100-ra tudtam sármolni a 4000 éves mágust, de valamelyik Zenithar cuccal (és némi szempilla-rebegtetéssel :) sikerült 48/100-ra, és így megbocsátott.
Kérlek titeket, valaki nyugtasson meg, hogy az öreg Fyr-en kívül van még valaki vagy valami, ami meggyógyítja a corprus disease-t!
Egyik Blades-es küldetésnél ugyanis Dagoth Gares megfertőz, akkor is, ha 50 méternél közelebb nem jut hozzám (ez azért vicces). A kórt pedig állítólag csak Fyr bácsi tudná gyógyítani, akinek a betegei viszont áldozatul estek egy korábbi ámokfutásomnak, ezért szóba sem áll velem :(
Ha valaki tud alternatív gyógyulási módot, akkor plíz!
kicsit pontosabban:
kétféle grand soul gembe tölthet? lélekb?l lehet az alapjátékban constant effectet csinálni, ezek egyébként 400 manányi varázser?t adnak, ha nem constant. Ahogy csökken a lélek "ereje" úgy csökken a kész tárgy összmanája.
A tárgy, amibe pakolsz, korlátozza az egy használat alatt felszabaduló mágikus er?t, egy egyszer?bb tárgyba csak kisebb hatású varázslatot tehetsz. (de ha er?s lelket teszel bele, akkor nagyon sokszor varázsolhatod a hatását egymás után, mire lemerül)
Az enchant skill befolyásolja, hogy hány manát von le a tárgy összmanájából egy használat, és hogy milyen gyorsan reprodukálódik.
Kezdő vagyok még, bocs ha már feltette vki a kérdést. Én nem találtam.
Az enchant során a tárgytól függ hogy "mennyi" mágiát tehetsz bele vagy a soul gem ill a benne lévő lélek "erejétől"?
Tolvajoknal szukseg van ra, hogy vegig menj a rangletran, igy csak akkor idd meg ha nem tervezel karriert naluk. Ha megiszod, "eltunik" es szegeny eydis van annyira makacs noszemely, hogy nem csatlakozik a kupa nelkul...
Üdv,
rájött valaki, mit csinál a Bittercup? Ha "megiszom", kiírja, hogy furcsán érzem magam tőle, de aztán nem történik semmi, pedig rá is aludtam.
Gondoltam, másnapra élőhalott leszek, és akkor banzáj, de semmi nem lett.
Megint lenne egy kérdésem. Elkeveredtem Vos felé s találtam egy helyet aminek Dubdilla a neve s vagy tíz darab Golden Saint esett nekem körbe körbe, bent meg találtam egy függőleges kő oszlopokkal elzárt területet ahova be lehet látni s lépcső meg ilyenek vannak, de nem tudok sehogy bejutni. Még sehol nem volt ennyi támadóm. Mi ez a hely mert egyik leírásba sem találkoztam vele a feladatok során, s hogy lehet bejutni a lépcsőkre?
Szabika,
lopózás üzemmódban kell rányomni a space-t a figurára, és akkor - ha észrevétlen voltál - megjelenik, mi van nála, és abból szemezgethetsz (úgy, mint a hulláknál).
Engem eddig mindig észrevettek, miután elemeltem "belőlük" valamit :(
Lehet, hogy van jobb módszer, de én csak erről tudok.
Sziasztok.
Megint lenne két kérdésem. Az egyik hogy már szükségem lett volna rá, meg néhányan utaltak is rá hogy valakit ki kellene zsebelni, úgy hogy ne vegye észre. Nekem ilyenkor le kellett verni a célszemélyt hogy megkapjam amit akartam. Hogyan kell kizsebelni valakit?
A másik Vivecben megkaptam az első megbízást Balmora után (a másikat nem akarom egyenlőre mert elrontja a mágikus teleportot) egy halottnál lévő kulcsot vittem vissza s sehol a megbízó a könyvtárban. A másik tag meg valami olyat mond hogy nézz körül ha jól értem, de hiába nézegettem akárhol nem találom.
Még egy eszembe kérdés eszembe jutott. Ha a propilén indexes embereket valamikor levertem mert nem tudtam hogy az mire jó azt már sehogy nem lehet pótolni? - mert azok eltüntek a halottakkal. Az összesből csak ötöt sikerült megszereznem s most s ez a tag egy ilyet kérne tőllem. Elnézést ha neveket nem írok de a játék otthon van s én meg elfelejtettem a neveket amelyek általában elég furcsák, de aki idáig eljutott az gondolom tudja kikről van szó.
Sziasztok.
Megint lenne két kérdésem. Az egyik hogy már szükségem lett volna rá, meg néhányan utaltak is rá hogy valakit ki kellene zsebelni, úgy hogy ne vegye észre. Nekem ilyenkor le kellett verni a célszemélyt hogy megkapjam amit akartam. Hogyan kell kizsebelni valakit?
A másik Vivecben megkaptam az első megbízást Balmora után (a másikat nem akarom egyenlőre mert elrontja a mágikus teleportot) egy halottnál lévő kulcsot vittem vissza s sehol a megbízó a könyvtárban. A másik tag meg valami olyat mond hogy nézz körül ha jól értem, de hiába nézegettem akárhol nem találom.
Még egy eszembe kérdés eszembe jutott. Ha a propilén indexes embereket valamikor levertem mert nem tudtam hogy az mire jó azt már sehogy nem lehet pótolni? - mert azok eltüntek a halottakkal. Az összesből csak ötöt sikerült megszereznem s most s ez a tag egy ilyet kérne tőllem. Elnézést ha neveket nem írok de a játék otthon van s én meg elfelejtettem a neveket amelyek általában elég furcsák, de aki idáig eljutott az gondolom tudja kikről van szó.
Annyira logikus, hogy pont ezt az egyet nem próbáltam ki. Szereztem egy olyan köpenyt, hogy mnden mérgezés meg egyéb esetén meggyógyít így nem foglalkoztam a védelemmel, mert már nem kellett üvegeket cipelgetnem.
Ha megszerezted a Fighters Guildnak a code bookot,akkor onnantol kezdve Camonna Tong lancos kutyanak szamitasz es valamiert nem vesznek fel maguk koze a tolvajok :)
Már hetek óta játszom s jól elvagyok vele hála a magyar nyelvű tanácsoknak s leírásoknak, mert "lenni matyar, s így lenni nehéz időnként", de egy dologba beletört a bicskám.
Ne nevessetek ki nagyon de nem tudtam rájönni mire lehet használni a master meg egyéb probe jószágokat ami hasonlít a tolvajkulcshoz. Már mindenhova bedugtam mindent megdöfködtem, de semmi pedig valamire csak lehet használni?
Faust:
Én is nagy naívan azt gondoltam, hogy ha van Drain Medium Armor, akkor lesz Restore Medium Armor is. De semmi hasonlót nem találtam :(
Faust és Flugi:
Jól érzitek, maradt a Load Game spell, abból már elég jó vagyok :)
0 armorral ugyanis komoly vérfürdővé változott akár egy patkány vagy cliff racer lezúzása is. Speed 100 + Short Blade 105 -tel még csak bírtam, de amikor egy patkánnyal folytatott gigászi ütközet közben kiírta, hogy "your Medium Armor skill increased to 1", akkor azt mondtam, betelt a pohár...
Piszkos Fred:
OK, csinálok majd screenshot-ot. Bár a kardot Kogoruhn-ban eldobtam, úgyis vissza kell mennem valamikor, mert hiába festettem át vörösre egész Kogoruhn-t ronda ormányos Dagoth Bélák vérével, a halott Ordinator sehol sem volt!
Ez is lehet a patch hiánya?
Nem tudok belépni a Thieves Guild-ba!
Azt mondja Sugarlips, hogy nem vagyok megfelelő nekik.
Mitől lehet ez?
Már túl vagyok a Fighter Guildos küldetéseken, ahol Thieves tagokat kellett megölni. Lehet, hogy ezért?
Egyebkent nagyon javaslom hogy tegyel fel egy peccset, mert tobb mint valoszinu hogy anelkul jatszol. Az 1.2es elotti idokben volt a Fury fele konstans negativ skill gyogyithatatlan, de a peccsel barmelyik Imperial szentely vagy oltarnal gyogyithato.
De ha mar itt tartunk, csinalhatnal egy screenshotot rola ha mar ugyis "keznel van" es kiraknam az oldalra (morrowindhq.uw.hu) az ereklyek koze. Persze csak ha van kedved.
Az a Fury nevezetu bicska, ami konstanskent leszedi azokat az ertekeket amit irtal. Viszont ez egy szentelyben vagy oltarnal elvileg meggyogyithato nemi kis penzmag elleneben...
load game ajánlott, én nem láttam erre gyógyírt, igaz sok shrine csinált velem olyasmit, amiről nem tudom micsoda. Kogoruhn ilyen kajak hely? Mindjárt megyek én is körülnézni :) ezt a cuccot én nem láttam.
ahogy elnéztem neked egy "restore xyz skill" féle varázslatra volna szükséged ami nem igazán van a játékban.
lehetőségek:
1. az említett load game spell,
2. elkezdesz játszani az editorral és csinálsz magadnak egy olyan spellt ami tudjaezt a restore xyz skillt
3. újra fejleszteni kezded ezeket a skilleket...
egy-két segítő jellegű ötlettel megdobhatnátok az alábbi problémával kapcsolatban:
éppen a gateway ghost (gateway haunt) küldetést csinálom aki adja - Angaredhel - mondja hogy kérdezősködjek Arara Uvulatól a történtekkel kapcsolatban, odamegyek hozzá, de nála nem jelenik meg semmi a küldetéssel kapcsolatban amire rákérdezhetnék, megnéztem egy faqban és most pont vele kéne beszélnem........
Emberek, egy ki segítséget szeretnék kérni, csúnyán szívóágra állítottam magam megint.
Kogoruhn-ban felvettem egy idétlen long blade-et, ami többek között Drain Medium Armor/Light Armor/Unarmed és Block.
Le is szívta azonnal 0-ra ezt a négy tulajdonságomat.
Nem ez a baj, hanem hogy nem tudom visszaállítani. A kardot már rég elhajítottam, többször aludtam is, de továbbra is 0 mind. Templomban nem találtam ilyen shrine-t, löttyöket, tekercset sem.
Ilyenkor mi a teendő? (A load game spell-en kívül...)