Van pár darab festékem és ragasztóm, évekkel ezelőtt vettem, még használhatónak tűnnek, de jó ideje nem foglalkozom ilyenekkel. Ha valakit érdekel, Bp-n, XI. kerületben átvehetőek. E-mailben keressetek, frajti kukkac gmail pont com
A képen pont az van, amit keresek. Ennél a cégnél is érdeklődtem, de nem forgalmazzák már. Azért köszi a segítséget, utánanézek még az advenitek között, ahogy javasoltad.
1-2 éve láttam több kreatív boltban is egy olyan fadobozt, amin nagyon sok kicsi fiók volt 20 vagy még több. Próbáltam keresni, de már nem kapok sehol. Van esetleg valami ötletetek, hogy honnan tudnék egy ilyet szerezni? Nagyon köszönöm
A "nálam" az postázást jelent, mivel és Somogy megyében lakom. Erre nyugodtan nyomtathatsz, nem lesz gond a géppel! Nem kell felragasztani semmire, mintha normál papírra nyomtatnál...
Szia! Hol van helyileg az a nálad, ahol kapható átütőpapír, illetve vállalnád-e a nyomtatást is rá, vagy esetleg szalvira is - én már annyit küzdöttem a nyomtatónkkal, hogy már nem merek tovább, nehogy elrontsam - férjem el is zavart már tőle :) Köszi előre is
Saját fotót szeretnék szalvétára nyomtatni és azt ragasztani dekupázs technikával, de mivel nem jó erre a nyomtatónk, akárhogy próbálom, betépi a papírt a szalvival, keresek valakit, aki ért ehhez, szokta csinálni, és küldött fájl alapján nyomtatna nekem pár szalvétát majd elpostázzná, vagy átvenném személyesen, ha közel lakunk esetleg. Árban megegyezünk. Előre is köszönöm