Keresés

Részletes keresés

dödöle Creative Commons License 2002.02.04 0 0 62
"Nekem például ezredparancsnoki fenyítésre és 15 nap foxira futotta a futkosó a leszerelés napjáig be volt igérve."
Józanul személyes tapasztalatokat nem szívesen cáfolok. A fenti idézettel mit kezdessz.?
Kiraly Creative Commons License 2002.02.04 0 0 60
Fincikem,

Hogy mered egyatalan megkerdojelezni bolcs Orban igazat? Hisz o kivitte az orszagot a kommunizmusbol, mint Istvan kiraly a poganysagbol. Nenikek kezet csokolnak bolcs Orban kiralyunknak. O aztan hihetetlen nagy ellenallo volt, de tenyleg. A Mecs meg igenis kerjen bocsanatot amiatt hogy elitelte azokat a hazafiakat akik a temetoben rola es az akasztofarol beszeltek. Orban meg nem hatarolodott el. Csak nem kepzeled hogy a koleszt PARTTITKAR apja intezte el Orbannak, a hos ellenallonak?

Előzmény: Törölt nick (53)
Derek Creative Commons License 2002.02.04 0 0 59
"Ha veled ilyen papírt aláírattak, akkor Te törzsvendég lehettél az alakulat elhárító tisztjénél"

Pedig volt ilyen egyes alakulatoknal,pl a sogorom aki Kanizsan volt a Kossuthban raketasoknal,o sem kapott utlevelet 3 evig leszereles utan.

Előzmény: dödöle (56)
Mélerdémon Creative Commons License 2002.02.04 0 0 58
Te mindig ilyen barkacsaruhazbol szarmazo akcios csiszpapirkent viselkedsz vagy netan csak belove latogatod a forumot? Nem, baj hiszen mosolyt fakaszto vagy, mindossze csak kerdezem...
Előzmény: Törölt nick (55)
dödöle Creative Commons License 2002.02.04 0 0 56
T. Finci Kutya!
Ha veled ilyen papírt aláírattak, akkor Te törzsvendég lehettél az alakulat elhárító tisztjénél. Innen eredhet ez a Lukasenkó kényszerképzeted.
üdv.d.
Előzmény: Törölt nick (53)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 55
Tudod, hol a helyed?
Ülsz és csöndben maradsz. Nem ugatsz.
Jó kutya, okos kutya.
Előzmény: Mélerdémon (52)
dödöle Creative Commons License 2002.02.04 0 0 54
Ez a szajkó hol csörög? 98-ban kezdődött? Most hallom először.
Előzmény: Kiraly (49)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 53
A Vityka a múltkor azt nyilatkozta hogy Ő már 1985-ben járt Nyugat-Németországba ellenálni.
Próbálták rábeszélni hogy maradjon , de ő a kérdésre hogy miért jön vissza azt válaszolta hogy kalandvágyból.
Gondolom valami KISZ vagy MISZOT kiküldetés keretében lehetett ez az ellenálási kiutazás.
Én 1986-ban szereltem le Taszárról és aláírattak velem egy papirkát hogy 3 évig semmilyen(tehát még coclista országba se)útlevelet nem kérhetek.
Nálunk valahogy a katonaság is sokkal keményebb volt mint 1981-82ben a Vitykáéknak.
Nekem például ezredparancsnoki fenyítésre és 15 nap foxira futotta a futkosó a leszerelés napjáig be volt igérve.
Koleszba meg igencsak nehéz volt bekerülni(elit koleszba pl. mint a Ménesi úti az egyszeri halandó számára lehetetlen) és sokal kevesebbért kirúgták az egyszeri ember fiát mint a Vitykáékat.
Úgyhogy a Kende igencsak finoman fogalmaz !

Lukasenkó pógári demokráciáját utáló üdv:
soltika + Finci Kutya
Ps: Az elhárítást a saját bőrömön megtapasztaltam

Mélerdémon Creative Commons License 2002.02.04 0 0 52
Ezzel Dr. Kende nem irta be magát a történelembe.

Hacsak nem ugy, mint az utolso szeg Orban kiraly koporsojaban.

Előzmény: contumax (21)
egon111 Creative Commons License 2002.02.04 0 0 51
Tudom, hogy a kampányotok egyik lényeges eleme: ugyanazt ismételgetni (persze más-más formában), hogy az emberek azt higgyék, ebben tényleg van valami. ("Két láb rossz, négy láb jó. Két láb rossz, négy láb jó." Ugye érted?)

Azért tartom ....-nek (ide találj egy még elfogadható jelzőt), mert ugyanez a hülyítés ment az "átkosban", csakhogy ott nap mint nap.

Mi lenne, ha pozitív kampányt csinálnál és nem ezt az idétlen agymosást. Nagyon lealacsonyító! Hidd el ezt egy olyannak, aki kétszer is szavazott az SzDSz-re anélkül, hogy az ilyen gusztustalanul kampányolt volna. Most nem fogok, az biztos.
Ne hallgass a kampánytanácsadóra (hacsak nem Te vagy az éppen :-)!

Előzmény: Polgárelvtárs (-)
armagnac Creative Commons License 2002.02.04 0 0 50
Na gyerekek, azért hallucinogén anyagokkal ne lőjjétek magatokat, mert az nagyon veszélyes! Ez is it mekkora marhaságokat képzeleg...
Előzmény: Kiraly (49)
Kiraly Creative Commons License 2002.02.04 0 0 49
Hat mar hogy engedtek volna ki, ne viccelj! A Fityesz azt szajkozza hogy a valodi rendszervaltas 1998-ban erkezett el. Addig terror volt, nem erted?
Előzmény: armagnac (47)
armagnac Creative Commons License 2002.02.04 0 0 47
1989-ben kit nem engedtek ki? Kádár 1988-as "távozása" után rohamosan felpuhult a rendszer.
Előzmény: Kiraly (42)
feneszelid Creative Commons License 2002.02.04 0 0 46
sőt az MSZP is megbukott. Meg az FKgP, meg az SZDSZ, meg a MIÉP is.
A Netpárt-Minkáspárt koalíció fogja nyerni a választásokat, majdnem 800 (szóban nyolcszáz) szavazattal.
Ujjé!
Előzmény: Polgárelvtárs (-)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.02.04 0 0 45
Ez a szint nem szint. Több okból sem.
Mikor is ment ki OV tanulni? Melyik évben?
Előzmény: Kiraly (42)
kovacs zoli Creative Commons License 2002.02.04 0 0 44
:-)))

...a karaván halad.

Előzmény: Törölt nick (41)
armagnac Creative Commons License 2002.02.04 0 0 43
Nézd már meg, ki kommunistázik itt igazából:)))) Mostanában azt is a baloldalon szokás, ahogy a nácizást és minden egyéb cimkézést.
Előzmény: Endrézet (25)
Kiraly Creative Commons License 2002.02.04 0 0 42
Tyu, a hetszentsegit!!! Pedig aszittem az urak nagy ellenallok voltak a kadari terrorrendszer alatt! Nem igy voot? A Mecs meg egy spicli volt a Demszky "mao"-val egyetemben. Sot, Vikike a szornyu ellenallas kozepette meg annak ellenere hogy parttitkar apucija volt ki lett engedve nyugatra tanulni!!!
Előzmény: Polgárelvtárs (12)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 41
Mi van csahosok?
A Fidesz annyira bukott meg, hogy áprilisban ismét megnyeri a választásokat.
Szerintem Ti féltek azért kiabáltok. Féltek, mert kedvenc pártotok megy a politika süllyesztöjébe.
Minél kevesebben vagytok, annál hangosabban orditoztok.
from April go to soup.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.04 0 0 40
Az orbánizmust ami szimpla bolsevizmus, teljesen le kell bontani.
Ebben szerintem a népszavazások bevezetése a legcélszerűbb eszköz.
Vissza kell állítani a parlament tekintéjét és lépéseket kell tenni a közvetlen demokrácia irányába.
A következő kormánynak rá kell szoktatni az embereket arra, hogy valóban a saját kezükben van a sorsuk, és ehhez a legjobb eszköz a népszavazás.
/Svájcban elég jól működik /

Lukasenkó pógári demokráciáját utáló üdv:
soltika + Finci Kutya

touareg Creative Commons License 2002.02.04 0 0 38
Akkor nem értem, hogy tulajdonképpen min vitáztok és kommunistáztok agyba-főbe? Egyik 19, másik egy híján 20.
Előzmény: AgentOrange (37)
AgentOrange Creative Commons License 2002.02.04 0 0 37
ja, te nem voltál úttörő, ahamm, kiálltál 12 éves fejjel, és azt mondtad, nem leszek kommunista, szarok a nyakkendőre.Igen, biztosan, és nem olvastad az úttörők 12pontját, amelyben sorrendben a 12-edik gy szól:"az úttörő úgy él, és viselkedik, hogy méltó legyen a kisz tagságra"
Szerinted volt más választása???
Írd csak bele, szemét úttörő is volt.
Mindannyian voltunk.
Gratulálok polgárelvtárs.
Előzmény: Polgárelvtárs (12)
Igneous Creative Commons License 2002.02.04 0 0 36
Teljesen igazad van. A másik állandó "érv" pedig az, hogy mi kisebb tolvajok vagyunk, mint az előzőek... Ami mondjuk nem igaz.
Előzmény: Endrézet (25)
rice Creative Commons License 2002.02.04 0 0 35
kevesen szopják be, a pistán miért nincs sapka játékot. a másik hibáit sokkal könnyebb látni, hiszen ezek is már elkövették:) valami faszát kéne felmutatni, de arra képtelenek:) ezt még egy szőke nő is átlátja:)

rizsa

Előzmény: AgentOrange (33)
contumax Creative Commons License 2002.02.04 0 0 34
Erre nem tudok gombot varni.
KB ezt montad:
Az MSZP-ben nem olyan szégyen nácinak lenni, mint a FIDESZben.
Vannak dolgok, amik szimplán szégyennek számítanak, nem tudtad?
De neked valójában nem baj, hogy valaki komcsi volt.
Remélem a nácikat is szereted, mert fö a következetesség, ha már valaki nem komplett.
Előzmény: Polgárelvtárs (29)
AgentOrange Creative Commons License 2002.02.04 0 0 33
ez korrekt volt!
Ha elnézem a politika mai színterét azt látom nap, mint nap, hogy a mszp, és a szdsz (+az említésre sem méltó elvtársaik, a munkáspárt)kizárólag azzal akarnak választást nyerni, hogy: "a kormánynak mennie kell, ennyi, elég volt", közben néha nevetséges gazdasági, és társadalmi rendezési terveiket mutogatják elvétve, amelyek azonnal közröhely tárgyát képezik a cseppet is tájékozott emberek között, sci-fi írókat megszégyenítő képzeletükkel.
DE a legfőbb elfoglaltság a kormány gyalázása, minden téren, minden építő, előrevivő tervet (Széchenyi terv, Státusztörvény) azonnal fikázni, és velejéig romlottnak kikiáltani, közben ügyet sem vetve azon emberek (nem kevés) véleményére, akiknek nagyon is áldásosak voltak ezek az intézkedések...ilyenkor mi van?? A külhoni magyarokat leSzlovákozzák, leRománozzák, a Széchenyi tervből talpraállt vállalkozókat lemaffiózáák, fújnak minden, és mindenki ellen, aki nem velük van.
Ez az amire azt kell mondani:"ennyi, elég volt"
És végezetül: A KORMÁNYNAK NEM KELL MENNIE.

Uff, én beszéltem, mot lehet rögtön megkövezni, de remélem a magyar nép józanul dönt majd a további fejlődés mellett áprilisban.

Előzmény: rice (26)
touareg Creative Commons License 2002.02.04 0 0 32
Igazad van állami kitüntetéseket kapott, amiből OVI még keveset gyűjtött. Na KJ sem azért kapta mert szerették, egyszerűen a protokoll így követelte.Az a baj, hogy OVI egy ideig lemondhat a gyűjtőszenvedélyéről.
Előzmény: armagnac (22)
rice Creative Commons License 2002.02.04 0 0 30
és nekem már csak egy kv kellene:))

rizsa

Előzmény: armagnac (27)
Polgárelvtárs Creative Commons License 2002.02.04 0 0 29

Az MSZP-ben azért nem akkora szégyen a volt MSZMP tagság, mint a FIDESS-ben. Az MSZP-ét én még nem hallottam komcsizni.

Előzmény: contumax (23)
armagnac Creative Commons License 2002.02.04 0 0 27
Ó, ha ez így menne, Medgyessy pénzügy-miniszterelnök-helyettes-jelölt elvtárs-úrat már megkövezte volna a nagyközönség, a szocik pedig lámpavasról lógnának:DDDD
Előzmény: Polgárelvtárs (20)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!