Na végre eszembe is jutott Ulának szólni a mi kis magánszócséplőoldalunkról....De a lényeg, hogy itt van ő is!!
Ádám: jó volt látni téged a héten találkozhatunk a cd-cserék miatt.
Karel: köszi a szép kritikát, bár ez bizonyíték, hogy öregszel.... :-)
TA: tudod mi az a SUPERUNKNOWN????
Na gyerekek! Egyrészt Fecsek kabbebazmeg, hogy csak ma szóltál, hogy van fórum, ahol lhet benneteket szapulni:-)
Másrészt a punkzenét meg nem kell fikázni, mert kis virágos lelkembe gázoltok, ami nem esik jól. Amúgy meg a Buttholes szvsz kiba jó bulit csinált.
Fecsek dizájnhoz meg csak annyit, hogy nem kell baszkurálni a srácot a randompulcsis megjelenés miatt. Ez az imidzs. Vagy legalább is ezt mondja ő:-)) Sosem volt az a klasszikus bőrgatyós-szögesdrótos-zsírosloboncos-szimatszatyros-munkásbakancsos-igénytelen trúmetálarc, asszem, bár csak felületesen ismerem:-))))
Na a legjobbakat mindenkinek.
P.S.: A nyul: a gitár kép még ok, de a másikat miért kellett??
Kihírdettetik, hogy a 2002 januárjának 31. napján (tehát csütörtökön) zenés-táncos mulatság lesz a ROCKTOGONBAN.Fellépők a BIG SHOT BEND, DEAD BEATS, és a SUN W. Gyertek el jó buli lesz.(remélem a fellépők nevét helyesen írtam,ha nem elnézést kérek.)
Na az én kezem, illetve izém ebben a kérdésben nem volt érdekelt.(úgyhogy Andris nem kell tartanod tőlem jobb szeretem a kevésbé szőrös lányokat :-)
Más.Gyerekek nem igaz hogy nem látjátok már át: A punkzene lényege nem az hogy minden dobszólam kidolgozott legyen!Na.Nem erről szól.Egyébként a punkot én sem szeretem, és én is konzervatív vagyok.(de nem metálos.)
re Diesel: Figyu.Én nem vagyok felnőtt de az én szememben a TA. gyerek marad, mert annak szeretem!
Másrészt nagyon örültem neked csak gondterhelt voltam mert én voltam a házigazda-szervező és sok volt a tennivaló-----te meg beálltál mint a magasláz.
Az Ádám pedig nem,ismétlem nem olyan......legfeljebb picit. :-))
Vegre valaki elismer mint enyhen konzervativ elitista metalost, aki mar-mar betegesen gyuloli a pankzenet es szornyu alapritmusat.
Majstro: ok, hogy spanok meg minden, de akkor legalabb a dobosnak szoljatok, hogy ne azt a szornyu tipikus pankritmust usse, mert "felmegyek a spanokkal es ledobom a Tajgetoszrol oket :))".
Ha haverok, akkor nem bantom, de ha a dobos nem irja at a dobtemak 95%-at, akkor seggbekuratom a nyullal :)) ... es azt senkinek nem kivanom :))
Úgy bevoltált kúrva, hogy szerintem arról sem vettél tudomást, hogy egy egyetemista arcú Hammerfall pólós csaj rángatott fel téged meg a Wowbaggert a földről, a legnagyobb extázis közepette. Mindezt holt komoly fejjel csinálta, mintha ő lenne a kidobó.
Amúgy tiszta vész voltál...
fecsek, te sem vagy egy felnőtt, baszod. milyen volt a konci? nem maradtunk sajna, de hiába is maradtam volna, annyira bekúrtam, hogy még. de ott az elején elég rossz kedved volt, nem örültél nekem eheh
de az a banda tényleg rossz volt, bár annyira jót pogóztam, hogy jól éreztem magam tulkép rajtuk.
ta: amit mondtam az úgy van. egészséges konzervativizmusod és elitizmusod, buta divatalterpank-utálatod haverrá tesz.
Na mindenkinek nagy helló.Válasz Andrisnak: a rádióban elsőre nem tudtuk megválasztani, hogy mi menjen le ezért ment a Clear (Dunya is igen megilletődötten nyilatkozott a telefonba.).Egyébként nekem az egyik kedvencem volt ameddig nem ezt kellett halgatnom agyba főbe.Érdekes a Trouble-t nem tudom megúnni.Más.A feszivállal kapcsolatban is volt 25.-én du. egy Est.fm-es cucc, és ott a Trouble ment le, a dumálás alatt meg a Majstro.
A punkzenekar, rendes nevén Buttholes, pedig nagy király, itt mindenki előtt megvédem őket.Tudod nem muszáj egy zenének "hótprofinak" lennie hogy jó legyen.Szerintem.Én sem szeretem a punkot, de ezek kedves őrültek, és ami fontos barátok.A barátság meg szent.Végtére is hány ember vethetne meg engem azért mert egy 19éves kisgyereket halálosan bírok pedig egy pohár sörtől berúg, és néha elhamarkodottan ítél....