Keresés

Részletes keresés

longbow Creative Commons License 2008.02.26 0 0 594
Mar ha szerencsed van.Ha nincs akkor egesz egyszeruen visszakapod a jegy arat es keresgelhetsz magadnak uj jaratot.
Előzmény: sz (587)
nyman Creative Commons License 2008.02.26 0 0 593
most nezegetem, ennyibol mar nem jon ki, tavaly meg ket economy osztaly volt.
Előzmény: nyman (592)
nyman Creative Commons License 2008.02.26 0 0 592
Nem tudom volt-e mar itt ez. a http://www.flyglobespan.com/

Viszonylag olcson lehet nehany kanadai varosba menni par britt varosbol es Irorszagbol. Igaz Torontonal a Hamilton repuloteret hasznalja. Persze nem mindenhonnan mindennap, illetve valahogy az indulasi helyre is el kell jutni, de adott esetben erdemes megnezni, mint opciot. Tavaly mentem veluk. forintban 100 e alatt megusztam Torontot.
Előzmény: Springfield01 (588)
sz Creative Commons License 2008.02.26 0 0 591
az eddigi tapasztalatok szerint a mentesség előtti hónap utolsó napján jelentik be, tehát ha például június elsejével törlik el, akkor azt május 31-én, esetleg május 30-án, pénteken tudjuk meg.
Előzmény: Törölt nick (590)
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.26 0 0 590

sziasztok,

totál elfelejtettem, hogy megint kell kanadai vízum... simán kisétáltam volna a reptérre, basszus... azelőtt többször dolgoztam, éltem kanadában, és csak a hosszabb dolgozáshoz kellett vízum. tök véletlenül jöttem rá, hogy hoppá.

június 6-án indulok, szerintetek meddig várjak, hogy vajon eltörlik-e?? ha netán júni 1-vel eltörlik, azt mennyivel előtte jelentik be? vagy megvárják, hogy szépen lecsengessem a pénzt május végén és csak 24 órával a dátum előtt fogják bejelenteni?

munkaügyben megyek, tehát kifizetik, csak azért mégsem mindegy. a jegy így is 230 volt.

neomedia Creative Commons License 2008.02.26 0 0 589
jelenleg -a teli torlesek miatt- kizarolag BA-ra raknak at:)
Előzmény: sz (587)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 588

köszi! 140eft

de én ezt nem is sokallom...

Viszont Budapest -Torontót igen 175-ért!

Előzmény: neomedia (586)
sz Creative Commons License 2008.02.26 0 0 587
a tengerentúli működése bizonytalan.

a pénzed elveszni nem fog. ha veszel jegyet valamelyik nyári járatra és azt törlik, akkor átraknak majd egy másik, átszállásos járatra.
Előzmény: Springfield01 (584)
neomedia Creative Commons License 2008.02.26 0 0 586
http://www.aircanada.com/en/home.html
Előzmény: Springfield01 (584)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 585
jaah....:D
Előzmény: sz (583)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 584

Köszi megnézegetem az oldalakat!

Egyépként pont a westjetet néztem 160-ért:)) (1-2 hónap kint tartózkodás retúr)

Azt mondod nem megbizható a légitársaságunk?

Pedig jobban biztam benne mint bármelyikben :))

Előzmény: sz (582)
sz Creative Commons License 2008.02.26 0 0 583
szerintem arra gondolt, hogy megint itt van a hónap vége :)
Előzmény: Springfield01 (581)
sz Creative Commons License 2008.02.26 0 0 582
szóval ez biztos
örülök, hogy ennyire bíztok a malévben, érdemes a malév topikot olvasgatni egyébként :)
biztos akkor lesz, ha a gép leszállt yyz-n :)

Ezen felül Toronto-ból melyik olcsób légitársaság tud Victoriára vinni?
a westjet.com-ot nézted már?
pl. május 19. oda, május 29. vissza, átszállás nélkül 612 cad, ez 110e forint durván. érdemes keresgélni az expedia.com, travelocity.com, flightcentre.ca, cheaptickets.com oldalakon is.
Előzmény: Springfield01 (580)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 581
Miért is lehet behűteni a pezsgőt? :-)
Előzmény: longbow (578)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.26 0 0 580

A malév május 26 inditja el a járatot. Megnéztem az oldalon és a bizonség kedviért fel is hivtam őket telefonon....szóval ez biztos.

Foglalni lehet rá és a foglalás szerint elég drága a jegy!

175eft dobott ki mindennel együtt! :)

Ezen felül Toronto-ból melyik olcsób légitársaság tud Victoriára vinni?

Amit néztem eddig az 130-160eft között volt. (toronto-victoria)

Úgy látszik még mindig csak a Budapest-Frankfurt-Vancouver-Victoria utvonal a legolcsóbb mert ez a jegy csak 240-260eft mindennel együtt, és egy helyen van lefoglalva.

de továbbra is várom a segitségeket! :)

Előzmény: sz (579)
sz Creative Commons License 2008.02.26 0 0 579
ezt mondják.
okoztak már meglepetést a ruszkik, például bérbe adták az egyik nagyvasat, amelyik torontóba és new yorkba járt. ha nyáron lepukkan a maradék kettő közül az egyik, akkor máris törlik a járatot. eléggé kockázatos.
Előzmény: longbow (577)
longbow Creative Commons License 2008.02.26 0 0 578
Lehet kezdeni behuteni a pezsgot emberek...:)
longbow Creative Commons License 2008.02.26 0 0 577
Nyartol ujra fog menni a Malev.
Előzmény: sz (576)
sz Creative Commons License 2008.02.25 0 0 576
csak akkor úszod meg 2 átszállással, ha malévvel repülsz torontóba. viszont ez a járat vagy üzemel majd vagy nem (inkább az utóbbi).

esetleg bécsbe autóval/vonattal és onnan valamelyik nagyvárosba.
Előzmény: Springfield01 (575)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.25 0 0 575

Ja értelek...

Megnéztem az oldalt...nem rossz!

Csak nekem sajnos sehogyan se lenne jó.

Nekem Victoriára (YYJ) kellene valahogy eljutnom...de akárhogy trükközöm úgy tünik nem úszom meg a 3x átszállást.

Aki repjegy foglalásban jobban jártas mint én segithetne nekem.

Én május környékén mennék...

Elöre is köszönöm!

Előzmény: benom (574)
benom Creative Commons License 2008.02.24 0 0 574
igen, szeptemberben utazom, de mar most lefoglaltam a jegyet, es akarmennyire is hihetetlennek tunik eleg csak majusban (12 hettel az utazas elott) kifizetni a teljes arat, addig eleg csak 100 fontot (ez persze eloleg, nem foglalasi dij!). Egy oda-vissza jaraton 20 fontot sporolnek, ha azonnal kifizetnem a teljes arat. Persze mindezt Londonon keresztul (Bp-London-Bp fapadossal, az easyjetet ajanlom), ugyanis itthonrol meregdragak a "kozvetlen" jaratok. Az egesz hercehurcaval kb 30-40.000 Ft-ot sporolok es ugye a foglalasi rendszer is sokkal baratibb. Sajna az egyebkent nagyon jo biztositasukat csak UK allampolagrok kothetik meg. A link: http://www.canadianaffair.com/ - hm... igazabol ezert penzt kene kernem az easyjettol es a canadianaffairtol... ;)
Előzmény: Springfield01 (572)
ilukovacs Creative Commons License 2008.02.24 0 0 573
most regisztraltam par nappal ezelott mert engem is erdekel ez a tema olvastam hogy kanada fogad bevandorlokat kistelepulesekre de a kanada .hu oldalon nem talaltam meg a cikket vajon ha megszunik a vizumkenyszer akkor amerikabol lehetoseg lesz atmenni olyan szemelyeknek akik itt statusz nelkul elnek . kinek mi a velemenye en amerikaban tartozkodom de szeretnek atjutni kanadaba
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.21 0 0 572

Arról volt szó hogy szeptember elején szeretnél kimenni nem?

Már most lefoglaltad a jegyet? Akkor ki is fizetted....vagy nem értem...

Vagy akkor mostanában mész?

Foglalást követően azért pár napon belül ki is kell csengetni a jegyet, legalábbis én még nem foglaltam oylan helyen, ahol hónapok múlva is ráér fizetni.:-)

De ha tudsz iylen helyet ird be ide nekünk is!

Előzmény: benom (571)
benom Creative Commons License 2008.02.20 0 0 571
en mindenesetre ma lefoglaltam a jegyem... ;)
Előzmény: longbow (570)
longbow Creative Commons License 2008.02.18 0 0 570
Urak, holgyek most tenyleg lehet remenykedni...
Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 569

Ezt gondolom én is,  Springfield...

Úgy olvastam az itteni újságokban, hogy mind a gazdagabb EU államoknak, mind Kanadának  szüksége van szakképzett munkaerőre. Egyelőre az EU országok sokkal simábban intézik a munkavállalási engedélyezést, és Kanada nem tudja velük felvenni a versenyt a munkaerő toborzással kapcsolatban. (Már sok szó esett a Catch-22 stilusú ügyintézésről Kanadában: ha nincs munkád, nincs munkavállalási engedély, de nem tudsz munkát keresni, mert előbb az engedély kell).

Már egy jó éve feszegetik az újságirók ezt a témát, még arról is volt szó, hogy egyes vállalkozók azért mennek tönkre, mert egyszerüen nem találnak munkaerőt (Albertában történt).  Szóval egyre nagyobb nyomás hárul a kormányra, hogy csökkentsék a bürokráciát.  Na, ezt részben meg is tették, de egyelőre csak azokkal az országokkal kapcsolatban, akiknek amúgy nem kell vizum Kanadába. 

A másik téma az elidősödő lakosság, túl sok az öreg, egyre kevesebb a gyerek, (kivéve az őslakosoknál, akik nemigen járulnak hozzá a gazdasági növekedéshez), nem lesz, aki adózzon az idősek nyugdijához. Itt is a bevándorlók számának növelése lenne a megoldás.

Előzmény: Springfield01 (568)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 568

Most beszéltem skype-n a rokonnal...

Az mondta, náluk most mondta be a rádió, hogy Kanada kész fogadni az EU tagállamaiból a szakmunkásokat,  családjukkal is...új feltételek lesznek....többek között az állam is segiteni fogja a beilleszkedést.

Ez a cikk is már ezt sugalja: http://www.canadahun.com/kanada/bevandorlas-kanadai-kistelepulesekre.html 

Az is elhangzott, hogy idén év végégig vizummentességed ad az EU összes, maradék tagállamának, kivéve az ujonnan csatlakozottakat...

Én úgy gondolom a visszaszámlálás megkezdődött....

Törölt nick Creative Commons License 2008.02.16 0 0 567
Szoritok, Benom! :)  Ha van kedved, térj vissza a topikba és ird meg, mi lett a vizumkérelmed sorsa. Sok topiktárs érdekelődik az egyedi tapasztalatok iránt, mert azt már tudjuk hogy nincs abszolút logikára épülő eljárás.
Előzmény: benom (566)
benom Creative Commons License 2008.02.16 0 0 566
csatlakozom springfield-hez, az altalad felvazolt helyzet kozel sem mondhato hetkoznapinak: te nem a felesegeddel v gyerekeddel gyozted meg a hatosagokat hanem a jol mukodo vallalkozasoddal v ha mas nem, az - azert nem kevesnek mondhato - megtakaritott penzeddel. asszem tisztan latszik a lent leirtakbol, h ez alapjan a 2onk kozotti eselykulonbseg igen csak nagy, igazabol 1 szakadekhoz hasonlitanam.
springfield: ha tehetnem, "lecserelnem" a szerzodesemet, de asszem neked is nyilvanvalo, h ez nem ilyen egyszeru. en azert bizom a nagykovetseg jozan itelokepessegeben, es abban remenykedem, h a kiegeszites, amit a megbizommal iratok, meg fogja gyozni oket.
a segitsegeket, jotanacsokat, mintaleveleket szeretnem ezuton is (ismetelten) megkoszonni, szoritsatok nekem! ;)
Előzmény: CarloBonatti (564)
Springfield01 Creative Commons License 2008.02.16 0 0 565

Ezt úgy érzem nem kommentálom...mert nagyon csúnya lenne.:)

Az előző hozzászolásodhoz fűzném, hogy mi itt a realitás talaján áló, életszerű tényekről próbáltunk képet alkotni, a vízum feltételeihez.

Előzmény: CarloBonatti (564)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!