Inga: jók voltatok, dog. úgy is, hogy a bulitokat megakasztotta a Weiland interjú (amiről azt hittem, kizárt, hogy összejöjjön). ha ez a szet lett volna az egyetlen az este, már akkor is elégedetten mentem volna haza. kár, hogy kicsit halk volt az ének helyenként. a Down-t pedig majd legközelebbre (ha lesz - LEGYEN!) jobban megtanuljátok.
Weiland interjú: kurva jó kis extra volt, röhögtem a végén, mikor énekelt a nyomorultja. :D
Basement: na most, az előtt, amit a srácok leműveltek ide, le a kalappal. a vendégzenészek (Péter mennyire aranyos pofa már - legyen Péter tribute est majd), a számok mennyisége meg az, hogy nem csak az egyértelmű dalokat nyomták (bazdmeg, Purple rejtett track, hát micsoda dolog már ez - aki kitalálta, hogy legyen, azt megcsókolom, ha szeretné), meg persze az, ahogyan eljátszották őket... ezer pont. őszintén remélem, hogy mondjuk egy évvel ezután már a banda saját számaiért leszek oda. a szakállas, weiland-frizkós énekes/gitáros srácot kiemelném, rokonszenvesen visszafogott volt, ugyanakkor nagyon érződött, milyen lelkes. viszont szólok, hátha eljut valakihez, hogy a basement.hu se Explorerrel, se Firefox-szal nem működik, ami szar mert akartam letölteni saját számot, meg ilyesmi.
hatalmasat köszönet az összes vendégnek meg az összes szervezőnek. emlékezetes volt.
Értjük. És egyetértek. Nem lett rossz egyébként a LOA lemez, de kicsit középutas, öreg, szürke, és fáradt. De azért a Love To let You Down az tökéletes.
"Terveink szerint megszakítjuk a koncertet egy élõ telefon interjúval, mely során Scott Weiland-ot ’zaklatjuk’ pár kérdéssel. /Az interjú e sorok megjelenésekor még szervezés alatt áll./"
2005-09-24 [STONE TEMPLE PILOTS TRIBUTE EST] SZOMBAT | 20:00 | 1000 Ft BASEMENT
INGA És a néger vérerek
A Stone Temple Pilots est 2005. szept. 24-én kerül megrendezésre a Kék Yuk-ban, két zenekar /Inga, Basement/ és rengeteg vendég résztvételével. A programok 8 órakor vetítéssel indulnak /videók és koncertek/, majd 9-1/210 körül kezd az Inga, akik egy remek, bõ egy órás, húzós repertoárral készültek. Ezután lép szinpadra a Basement, sok vendéggel kiegészülve, akik folyamatossan váltják majd egymást, ezzel színes és változatos programot nyújtva. A zenekarok igyekeznek minél autentikusabb módon elõadni a dalokat. Terveink szerint megszakítjuk a koncertet egy élõ telefon interjúval, mely során Scott Weiland-ot ’zaklatjuk’ pár kérdéssel. /Az interjú e sorok megjelenésekor még szervezés alatt áll./ A Stone Temple Pilots a 90-es évek grunge hullámának egy meghatározó zenekara volt, bár sokan /a tudatlanok:)/ egy Pearl Jam klónnak titulálták és a kaliforniai gyökereik miatt hajlamosak voltak a seattle-i zenekarok mögé sorolni. Ám akik jól ismerik az együttest és annak munkásságát, tudják, hogy ezek a vélemények alaptalanok. Ezeknek a lelkes rajongóknak szóljon ez az este, mely során egy-két Velvet Revolver nóta is felcsendül majd. Szóval aki szereti a Pilots-ot, annak kötelezõ ez a buli, vétek volna kihagynia!!!
Csak azt nem tudjuk eldönteni, hogy mit NE játszunk. Szívem szerint meghívnám a STP-t egy is kis reunionra a Vörös Yukba. (Elég lehúzó lenne, mondjuk...:))
én mint az egyik fellépő :)) és a főszervező ismerőse :)) csak 23-at hallottam. De lehet a hely kavar, vagy vmi közbe jött. gyere el 23-án, aztán ha nem lesz nyitva az ajtó, másnap is gyere.