Természetesen nagy királyság volt az a győzelem, de a döntő után G.I. annyira kivolt, hogy lehetetlen volt 100%osan örülni. Hát, nem tudom. Mióta Pete befejezte, maradt össz. 2 játékos, akik miatt érdemes bekapcsolni a tévét, és amit azok is letettek mostanában az asztalra... Siralomház.
Ez sem rossz: The picture tells it all. Pete Sampras of the US thanks the heavens for delivering his fifth men's singles title while opponent Goran Ivanisevic contemplates his defeat on Centre Court at the Wimbledon Tennis Championships Sunday 05 July 1998. Sampras beat Ivanisevic of Croatia 6-7, 7-6, 6-4, 3-6, 6-2. He now joins Bjorn Borg of Sweden on five titles each in the post-Amateur period.
Olléééééééé!Eggyel növekedett a világon a Samprasok száma.:)
Baby Boy for Pete Sampras & Bridgette Wilson
Tennis great Pete Sampras and his wife, actress Bridgette Wilson-Sampras, have welcomed another baby boy into the family. Ryan Nikolaos Sampras was born Friday in Los Angeles and weighed in at 6 lbs. 4 oz.
"Mother and son are doing great," the couple's rep says in a statement.
Sampras, 33, and Wilson, 31, who wed in 2000, also have a 2-year-old son, Christian.
GRATULA PETI!!!!Sok örömet,boldogságot a kis jövevényhez..
Na, sikerült látnom a lényeget, meg is hatódtam, amikor mutatták a hetedik győzelmet, és ahogy Peti összeborult a Szülőkkel. Federer meg...Valahogy törvényszerű volt, ahogy Peti is mondta, most már nála vannak a kulcsok. Előtte meg Beckernél voltak, így megy ez.
Annyira bensőséges,annyira emberi,(a Bastl elleni vereség utáni lelkiállapota,a nincs egy hely,ahol elrejtőzködhetne,és hasonló intim megnyilvánulások),hogy én kötelező olvasmánynak adnám ki a Petit droidnak,érzelemmentes gépnek kikiáltók számára.