Keresés

Részletes keresés

Edo213 Creative Commons License 2002.06.21 0 0 79
De örülök, hogy Te is szereted Robert Redfordot! :-)) Korábban ő volt a kedvencem (irtó jól nézett ki fiatalkorában), de aztán jött Mel, és azóta ő az első számú nálam. Robert az Ilyenek voltunk c. filmben teniszezett. Ez elég rég, 70-valahányban készült, szép érzelmes, de nem érzelgős film. A Távol Afrikától-t láttad tőle? Azt is nagyon szeretem.
Előzmény: Agassi Fan (73)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 78
Egy másik:
MASH

Na egy kicsit kiszineztem a topicot a sok képpel, de remélem azért tetszenek! :-)

Előzmény: Agassi Fan (77)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 77
Egy újság cimlapja:
MASH
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 76
Voltam a Signs honlapján, aztán úgy döntöttem, hogy mégnem nézem meg olyan részletesen.
A Mi kell a nőnek? előzetesben is lelőtték a legjobb poénokat. Így ha bemutató megy a tévében, mindig elkapcsolom a tévét. Úgy megyek be a moziba, hogy nem tudok semmit sem a sztoriról. Majd meglepetés lesz.
Te hogy vagy ezzel?
Nekem most annyi elég, hogy az egyik új film háborús, a másik meg ufós.
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 75
MASH
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 74
Egy kép az egyik kedvenc filmemből! (Ha sikerül beilleszteni!)

MASH

Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 73
Én is játszom, de csak nemrég kezdtem. Csak hobbiszinten játszom, inkább rajongó vagyok. :-)

Melyik filmben teniszezett Robert Redford?
Őt is nagyon szeretem!

Előzmény: Edo213 (72)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.20 0 0 72
Hogy teniszezne, még sose olvastam Melről, meg képet se láttam, Robert Redfordról viszont tudom, hogy igen (sőt, már filmben is teniszezett).
Te magad is játszol, vagy csak rajongó vagy?
Előzmény: Agassi Fan (71)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 71
Nem tudod,hogy Mel szereti-e a teniszt?
Mert a Grand Slam tornák mindig televannak sztárokkal. Tavaly a Jack Nicholsont mutatták,de az amerikai versenyen ott volt B.Willis,R.Redford, H.Hunt, C. Chase.
Londonban T.Cruise, T.Hanks...stb.
Most meg a Matthew Perry-t mutatják mindig, állítólag a J. Capriatival jár. Szóval nem ártana,ha Mel barátom is felbukkana. :-))
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.20 0 0 70
Köszi!
Igen, kiskora óta nagyon szeretem. Tavaly volt életem legnagyobb szerencséje. 2 órára mentünk ki Wimbledonba, és pont belefutottunk az edzésébe. Fél órát láttam. Ott eldöntöttem,hogy jövőre kijövök, és végigszurkolom a meccseit.

Természetesen írok róla, ha érdekel. Az Agassi topicban is várják a beszámolót, úgyhogy majd ide is bemásolom.

Előzmény: Edo213 (69)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.20 0 0 69
Hát, az ilyen jellegű "sok dolog" miatt nem sajnállak! Én se bánnám, ha egy angliai utazás okozna gondot!
Ilyen nagy rajongója vagy Andrénak, hogy utánamész a mérkőzésre? Majd részletesen számolj be róla (nem csak Melről beszélgethetünk itt).
Ha már addig nem találkozunk, jó utat neked!
Előzmény: Agassi Fan (68)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.19 0 0 68
Nem, még nem néztem meg. Sajnos most szinte semmi időm sincs. Vasárnap megyek Wimbledonba Andre-nak szurkolni, és így elég sok dolgom van. Szóval nem azért tűnök el, mert nincs kedvem dumálni.
Amint hazajövök, kitárgyalunk mindent, ok?
Előzmény: Edo213 (67)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.19 0 0 67
Igen, ezt én is ismerem :-)
Azt nem irtad, hogy megnézted-e a Signs trailerét?
Én igen, de sok nem derült ki belőle, a zenéje viszont nagyon misztikus. Vajon ez lesz a filmzene is?
Előzmény: Agassi Fan (66)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.17 0 0 66
Egyszer Julia Robertsnek vitt egy döglött patkányt! :-)
Előzmény: Edo213 (65)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.17 0 0 65
Úgy látszik, már csak mi ketten beszélgetünk itt :-( És mi sem elég intenziven, mert ahogy elnézem, pont ellentétesen vagyunk a neten: én csak napközben, te pedig este.
Ha te is tudsz valami jó sztorit Melről, oszd meg velünk!
Előzmény: Agassi Fan (64)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.14 0 0 64
Férfiak!!! :-)))
Előzmény: Edo213 (62)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.14 0 0 63
Én is szeretem a szinkronhangját, de az eredeti jobb. :-)
Előzmény: Edo213 (61)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 62
Guinevra, remélem még jársz majd erre...
Most kicsit visszaolvasva ugrott be egy sztori a Mi kell a nőnek? forgatásáról (lehet, hogy te is olvastad): a szőrtelenítős részt nem volt hajlandó megcsinálni, ehhez dublőrt kért. Azt mondta, hogyisne, hogy bunda nőjön utána a lábszárán, meg hát az ő kalandvágyának is van határa.
Ez nagyon mulatságos azok után, hogy ő sok veszélyes jelenetet megcsinált maga.
Előzmény: Guinevra (40)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.14 0 0 61
Én azért szeretem jobban a szinkronos filmeket, mert ha feliratos, az olvasás miatt a képi részletekre kevésbé tudok odafigyelni. Ángolul meg sajnos nem tudok, ezért kénytelen vagyok olvasni... :-(
A hazafit láttam tőle csak szinkron nélkül, és nagyon tetszett a hangja. Egészen más, mint Sörös Sándoré (aki legtöbbször szinkronizálja). Tetszik a Sörös hangja, de nekem valahogy összeforrt Magnummal, hozzá remekül passzolt.
Előzmény: Agassi Fan (60)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.13 0 0 60
Már nagyon várom mindkét filmet!
Én valahogy nem szeretem, ha szinkonizálják a filmeket, jobb sokkal, ha az eredeti hangjával hallom. Vagy ha már szinkronizálják, akkor a szokásos hangja legyen, ne másé.
Ti ezzel hogy vagytok?
Bateman Creative Commons License 2002.06.13 0 0 59
Láttam egy 20 perces zanzásított előzetest erről a filmről és azt kell mondjam, hogy kib@szott jó ötlet a sztori.Szerintem ott lesz a film. Itthon nyár vége, szeptember.
Előzmény: Edo213 (55)
panka Creative Commons License 2002.06.13 0 0 58
Arra a jelenetre gondolsz, amikor megérkezik a fogadásra poros szmokingban, és kirángatja a nőt a teraszra, a falhoz nyomja, és megcsókolja?

Elemi erejű. Hú.

Előzmény: Dempsey (42)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.13 0 0 57
Sajnos, erről fogalmam sincs, még magyar ciméről sem tudok (We Were Soldiers). Biztos szinkronizálják, azért nem került még a magyar mozikba...
A Signs-t az USA-ban aug. 2-án mutatják be, tehát arra még jócskán várhatunk. Ha érdekel a trailere, megnézheted a http://bventertainment.go.com/movies/signs/index.html cimen (linkelni sajnos nem tudok :-( ).
Én nem tudtam megnézni, mert olyan dög lassú volt a betöltés, hogy feladtam, majd próbálkozom még, de most kevés az időm (munkahely).
Előzmény: Agassi Fan (56)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.12 0 0 56
Nem tudod, hogy mikor jön a magyar mozikba a film?
És az a katonás film, azt mikor láthatjuk?
Előzmény: Edo213 (55)
Edo213 Creative Commons License 2002.06.12 0 0 55
Igen, M. Night Shyamalan rendezi (a Hatodik érzék is az ő filmje), az angol cime: Signs.
Előzmény: Agassi Fan (54)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.11 0 0 54
Azt hallottátok, hogy valami ufós filmben is játszani fog? A címét sajnos nem tudom.
Edo213 Creative Commons License 2002.06.07 0 0 53
Helyes! Biztos nem ettől a filmjétől lesz halhatatlan, de szerintem a könnyedebb műfajban jó szórakozást nyújt.
Előzmény: Agassi Fan (52)
Agassi Fan Creative Commons License 2002.06.06 0 0 52
Azt láttam! :-)
De természetesen most is megnézem.
Előzmény: Edo213 (49)
hedge_hog Creative Commons License 2002.06.04 0 0 51
A TCM-n (angol nyelvű filmcsatorna) szokták adni nem is olyan ritkán.
Előzmény: Agassi Fan (48)
hedge_hog Creative Commons License 2002.06.04 0 0 50
Ez érdekes, mert szerintem vannak annál sokkal régebb filmjeik is! Ráadásul a katalógusban is benne van, így valamelyik tékájukban biztos megvan. (Nem lehet, hogy azt hitték, a Laurence Olivier-s változatot keresed? Mert az tényleg elég régi.)
Előzmény: Agassi Fan (46)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!