Keresés

Részletes keresés

magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 152
Valaki mondja már el nekem, hogy miről szól ez az egész séta, azontúl, hogy elindul a biomassza A pontból és megérkezik B-be, miközben szarik, húgyozik, narkózik, vedel, hány, kefél, csöcsöt ráz, farkat szív, "felvállalja önmagát" - ez tetszik, ez a kedvenc mondásom - stb?? Szóval Mi az ÉRTELME?
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 151
Kérlek kicsit kulturáltabban! Legalábbis a rasszista felhangokat mellőzd legyél szives.
Köszi!
off:
Megjegyzem, nekem is általában jobban tetszettek/nek a félvér, a Dél-ameikai az afro, és ázsia lányok, mint sok európai.
Előzmény: magneto (150)
magneto Creative Commons License 2003.08.24 0 0 150
ezért a gusztustalan néger gádzsiért van úgy oda roumark olvtárs??
Előzmény: Jakuza81 (144)
Desire Creative Commons License 2003.08.24 0 0 149
"Együnk sz@rt! 600 ezer légy nem tévedhet!" :)

A tömeg semmire sem garancia!

Előzmény: ARIBOY (146)
Vadmuch Creative Commons License 2003.08.24 0 0 148

Sajnos nagyon jó a meglátás, a Budapest Parádé sokak számára nem a táncról szól, hanem a mászkálásról,bámészkodásról.Az ilyen emberek nem érzik a zenét!!!
A kamionokon volt mozgás, de helyenként ott is hiányzott a hitelesség. Mü-mosoly, mü-mozgás, hatásvadász pillantások a tömegbe...

Szeretnék egyszer kimenni Berlinbe...ott a zene vezérli a tömeget.Együtt lüktetnek vele...

Nálunk a zene sokszor háttérbe szorul, mert az emberek számára még izgalmasabb,ha félmeztelen lányokat látványa, vagy az ajándékpólók vadászata..:)

Nincs még meg nálunk az a felszabadultság...

Előzmény: drgonzo777 (52)
Vadmuch Creative Commons License 2003.08.24 0 0 147
Üdv Speet!

Én sem vagyok a drogosok mellett...de!Barmelyik partyn megtalalhatok.Mivel itt több százezer ember megfordult tegnap,ezért itt halmozott létszámban voltak jelen.Nem tudsz mit csinalni,ok választották ezt a fajta életformát.Ez sajnos a Parádé velejárója.A berlini Love Parade-n a felmérések alapján, a megkérdezettek 80%-a fogyasztott már vmilyen drogot. Nálunk még csak 60%...nem vagyunk már messze...
Ami viszont felháborított a hozzászólásodban, az a tolerancia hiánya. Egy ilyen Parádénak éppen arról kellene szólnia, hogy mindenki mutassa meg magát,vállalja fel önmagát!!!És 2003-ban ne számítson már extrémnek Magyarországon,ha vki meleg! A heterok sem bujdosnak... Melegek mindig is voltak, mindig is lesznek...ugyanolyan emberek ,mint Te vagy én. És nem a szexuális irányultság a fontos,hanem,hogy emberileg milyenek.Talán egyetértesz...heterok között is akadnak olyanok,akik lopnak,csalnak...inkabb ezzel kellene foglalkozni.

A drágasággal egyetértek( egy Ice Tea + egy fél literes ásványvíz boldog tulajdonosa voltam 700 Ft-ért!)

Üdv : Vadmuch

Előzmény: speet (129)
ARIBOY Creative Commons License 2003.08.24 0 0 146
Sziasztok!

Nem voltrossz az idei parádé se.600 ezren voltunk a 4.parádén.

ID Creative Commons License 2003.08.24 0 0 145
egyszerű, szubjektív, tényektől mentes és független stílusgyakorlat. mi ezzel a baj? arról írjon, hogy hány km/órával haladtak a kamionok?
Előzmény: Perfect Peter (143)
Jakuza81 Creative Commons License 2003.08.24 0 0 144
Ő?

Előzmény: roumark (141)
Perfect Peter Creative Commons License 2003.08.24 0 0 143
Olvassátok el imádott indexetek alábbi cikkét:
http://index.hu/kultur/eletmod/bpparade0824/

Mindig reménykedtem, hogy az indexet nem az "újságírók" jellemzik, de most úgy látom semmi változás.
Ez egy rákfene, és akkor még finom voltam.

retek elek Creative Commons License 2003.08.24 0 0 142
nézzétek meg a vonulásról és a kamionokról a képeimet a http://kep.tar.hu/trueman/index.phtml?aid=27589133 címen
roumark Creative Commons License 2003.08.24 0 0 141
Idén először mentem ki. Jó volt, de bevallom őszintén, legjobban egy a roxy kamionon táncoló kismellű, enyhén kreol csaj tetszett. Azóta sem birom kiverni a fejemből.
Desire Creative Commons License 2003.07.26 0 0 140
Na igen, ezért! :)
Előzmény: Törőlt_nick (139)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.07.26 0 0 139
na megint összeáll szarrá a fing...
Desire Creative Commons License 2003.07.26 0 0 138
Köszi! Jó messzire el fogom kerülni a helyet. :)
Előzmény: ARIBOY (137)
ARIBOY Creative Commons License 2003.07.26 0 0 137
Augusztus 23.án 14 órakor kezdetét veszi a 4.Budapest Parádé!Bővebb info:budapestparade.hu
ARIBOY Creative Commons License 2003.07.20 0 0 136
Felhozom a topikot!
ARIBOY Creative Commons License 2003.05.05 0 0 135
Örülök,hogy idén is megrendezésre kerül a
csúcs szuper Budapest Parádé!Én mindegyiken eddig kint voltam.
A tavalyi szuper volt!
Fél millióan voltunk az Andrássy úton.
Előzmény: ARIBOY (134)
ARIBOY Creative Commons License 2003.04.21 0 0 134
Idén Augusztus 23.án lesz Budapest parádé.
Bővebb info:www.budapestparade.hu weboldalon.
Desire Creative Commons License 2002.09.05 0 0 133
Kedves daMiTa, azt mondták nekem, hogy ne etessem az állatokat. Igazuk volt... nem is teszem.

Amit legutóbb írtam neked, az még mindig áll.
Ha ezt nem érted meg, sajnálom.

...

Előzmény: Törölt nick (132)
Törölt nick Creative Commons License 2002.09.05 0 0 132
az a tavalyelőtti szilveszter volt. mondd csak, élvezel is valamit az életből, vagy csak fikázni tudsz?
Előzmény: Desire (131)
Desire Creative Commons License 2002.09.05 0 0 131
Akkor volt csak igazán nagy hisztéria, amikor a ruhatárból leléptek az alkalmazottak, mert "állandóan csak ki meg be akarták tenni-venni a kabátokat az emberek", és mivel ott maradtak a cuccok magukra, egy idő után önkiszolgálóvá vált a bót, és mindenki azt vitt, amit talált. Akik nem találták a meg a télikabátot, a lakáskulcsukat és egyebeiket hajnalban, azoknak számára, valami speciális értelmet nyert a hisztéria 2002.
Előzmény: csubiviki (130)
csubiviki Creative Commons License 2002.09.05 0 0 130
Sziasztok!

A parádé nem volt valami parádés na de utána az after csuda jó volt.Én csak 2x használom egy évben a bulinak ezt a módját a szilveszter meg a parádé!
Szóval nagyon jól éreztem magam nagyon bejött!
Várom a szilvesztert.Tavaly hisztéria volt ,idén még nem tudom........

speet Creative Commons License 2002.09.05 0 0 129
Bocs, hogy beleugatok,de betévedtem ide,és nem állhatom meg szó nélkül...1995 óta hírhedt 'technobuzi' vagyok, és így tehát a spanommal kimentünk a Parádéra.Nem akarok elkeseríteni senkit,de ez így,ebben a formában 1 nagy sz@r!Szeméthegyek mindenütt,kosz és piszok,a zene rossz hangminőségű,a piát cipelnie kell az embernek hazulról,mert annyira drága ott helyben.Mindenütt drogosok.Utálom őket,megölik saját magukat,az persze magánügy,de közben rossz példát mutatnak más,befolyásolhatóbb embereknek,ez viszont undorító!Ha valaki annyira kábszerezni akar,maradjon otthon a 4 fal között,és ott csinálja!És az a sok rohadt buzi!Azok is miért nem otthon csinálják,miért kell nekik a gusztustalan életvitelüket nyilvánosan reklámozni!?Folytassák ezt otthon, egy szót nem szólok,de nehogy már azt higgye néhány kis homokos,hogy mostantól övék a világ!Nem az övék!Az egészségesek vannak többségben,és ha ez nem tetszik,tehetnek egy szívességet...(de ne nekem).Szórakozni mentem ki,ehelyett iszonyat tömegnyomor,büdösség,és még a homokosok is betaláltak minket,csak azért,mert véletlenül elhaladtunk a buzis kamion előtt!Jól elküldtem a k..édesanyjába mindkettőt.Nem vagyok fasiszta,de ami sok,az sok!Ne egy nyilvános rendezvényen mutogassák magukat,ott vannak erre a célra a melegbárok.Jövőre tuti nem megyek ki: szarért nem fárasztom magam.Inkább rendezek 1-2 jó bulit a haverokkal,zárt körben,jó zenével,drogosok és buzeránsok nélkül.Jó hangulat-CIVILIZÁLT módon!!

Csak ennyit akartam mondani,de ez nagyon kikívánkozott....
Üdv mindenkinek!

SomeBodri Creative Commons License 2002.08.30 0 0 128
Peace, Yo! De azéé volt ám csapolt Heineken is az elején.
Előzmény: drgonzo777 (127)
drgonzo777 Creative Commons License 2002.08.28 0 0 127
peace :) respect Aranyászok
Előzmény: SomeBodri (65)
nickwarren Creative Commons License 2002.08.27 0 0 126
-i
Előzmény: nickwarren (125)
nickwarren Creative Commons License 2002.08.27 0 0 125
hogyhogy pont ebbe a topicba sikerült bevennetek magatokat???? :)))

(bparade hozta a szokott formajat, sok ember, nagy meleg, rettenetes szervezes, de a tuzijatek nagyon szep volt - a gellert szobortol nezve)

mellesleg a szombati este a rackert-e volt

Desire Creative Commons License 2002.08.27 0 0 124
Kamion...? Vonat! :)
Előzmény: Gombócartúrné (122)
Desire Creative Commons License 2002.08.27 0 0 123
Des's Exs Kamion! :) Yoo!
Előzmény: KLiNg0n (120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!