Na, elméletileg tudom, hogy hogyan tudok egyszerre több csapatot írányitani, úgyhogy ha gondoljátok belekaphatunk egy ilyen e-mail-es ligába. Vagy várjunk amíg a multi opció elkészül? Ha lesz egyáltalán, of course.
Azért otthon még lecsekkolom a módszert.
Alex: Nem kell semmi más csak a save könyvtárban lévő mappád, amely a mentésedet tartalmazza. Nekem legalábbis ennyi is elég volt, amikor pakolnom kellett.
Lehet van megoldás, bár én is 1.16-al nyomulok.
Naszóval, a csapatok kiosztását egy x.ehm nevü fájlba menti (elfelejtettem a nevét), ezt a fájlt meg egy editorral át lehet írni, kérdés hogy az eredménye játszható lesz-e ... ????
Nekem is van egy kérdésem: ha a kimentésemet akarom másik gépre rakni, mit kell átmásolni, mert a save/x könyvtár nem volt neki elég ...
Én nem igazán értem mint mondasz... Ha kraálok egy ligát, akkor egy csapattal tudok indulni, következő nap meg csak az open league és a save league opció választható.
Fijjatalok, majdnem kihagytok a jóból, még szerencse, hogy ma baromi sok időm van, pangás mindenhol, tanulni pedig nincs kedvem, s olvasgatok ezerrel.
Hát akkor vegyük úgy, hogy a Preds-et stoppolnám, bár a játékot már rég teljesen leradíroztam a gépemről.
Ha valami történik az ügyben, akkor szóljatok.
Akkor a Flyer-eknek is megvan a gazdájuk előre :))))))))))))
Egyébként csinálnak online ligákat is páran, nemtom hogy szimulálnak, a lényege az, hogy e-mailben tartod a kapcsolatot a szimulálóval, megírod neki mit-hogy akarsz ... stb.
Tegnap beszélgettünk Becks-sel az Import GM files menüpontról. Nos, mint megtudtam ez egy készülőben lévő fejlesztés, aminek segítségével lehet multiban nyomni!!!
Király lesz! Remélem minél hamarabb kész lesz!
Stipi-stopi AVS:-)))
Nos, akkor megint lenne egy problémám. Mégpedig azt nem tudom, hogy ha be van állítva, hogy hetente mentse el, akkor azt az állást hogy tudom előszedni?
Az is furcsa volt, hogy a csapatom nyomult mint állat, all-star game-re 2!!! emberemet hívták (1 kezdő), Stanley-t megnyertem, az év csapatában 1 játékosom nemvolt :(((
Ja, elég random a game. Nálam is vannak olyan dolgok, hogy csak nézek....
Pedig elég sok mindenre figyelek, de még így is.
Volt olyan, hogy minden védőm és a kapusom superb volt és mégis kaptam egy négyest a Colombustól, otthon!!!