Na ma voltam pesten.Megvettem a Opiate,Lateralus,AEnima cd-ket.AEnima boritója nagyon ott van!Lateralusét ugyebár ismertem de,az is nagyon jó!Szóval össze vissza hajtogattam(forgattam) az AEnima boritóját,hogy megnézzem a többi képet is benne.Tök jók,olyan mint a boritó egy kettő.Mintha mozogna.:) Koncert gondolom mostanában nem lesz itt a közelbe mi?
mindenféle infó fájlok: http://www.sendspace.com/file/35iit8 (meg még benne volt a torrentben a youtube-ról a Vicarious, de az már úgyis be volt ide linkelve jobb minőségben, úgyhogy azt nem tettem bele)
Öööö...és az miért jó nekem, ha adsz ftpt? Az gyorsabb? De szerintem a feltöltési sebességem így is úgy is ugyanannyi sajna. Egyébként asszem számonként fogom feltölteni, mert 200 megás részekben nem jött össze. :/
Hmm. Feltölthetem máshova, ha úgy jó. Igaz, az egyik 600 MB a másik 400, de ha jókedvemben leszek, megcsinálom, és több részletben felteszem a megauploadra vagy ilyesmire.
Hol lehet kapni Tool-okat,ötlet?A Headbanger oldalán csak a Opiate meg az Undertow van(mindegyikbe inkább az USA félét vegyem?).Cdpincébe 1 hete voltam ott csak rendelésre hoznak.Az MCD-be vettem meg most a 10000 Days-t.Többet nem láttam.
Okés köszi szépen!Melóba minndenkit kiakasztok már a Tool-al.Valahogyan kevés embernek jön be.:)Hát nem az a zene amit csak háttérbe kell hallgatni az tuti.Oda kell figyelni rá mert,különben elsiklik az egész zene.
Jaja. Lateralus. Tudomásom szerint nincsenek limitált CD-ik. Az Aenima mondjuk kettő változatban jött ki, de azok sem limitáltak. Csupán van egy európai meg egy usa változata a borítónak (itt az usa változat beszerzése ajánlott). Talán a Undertow-nak voltak limitált kiadásai, bónuszcdvel meg ilyenekkel, de azóta nem tudok róla.
Sziasztok! Lenne egy kérdésem.Volr régebben egy Tool album a kezembe és a boritója nagyon megfogott.Egy emberi test állt össze(belső szervek...stb) szép lassan ahogy hajtogattam a boritót a végétől az eleje felé.Az melyik album?Csak tippem van:Lateralus vagy az Undertow.Inkább a Lateralusra emlékszem de,ti jobban tudjátok szerintem.:) Amúgy ez az album csak így jött ki ilyen szép borítóval,vagy ez korlátozott példányszámu? Bocs a sok kérdésért.Most kezdek ismerkedni a Tool-al.Régebben nem tetszett volna de,változnak az idők meg az emberek ugyebár.Bár a Sober című szám valahonnan nagyon ismerős még '96 környékéről.Nagyon idegesít,hogy nem tudom honnan.
mit szólnátok egy olyan megoldáshoz, hogy akinek megvan, önzetlenül felajánlja, hogy a többieknek elküldi utánvéttel (pk+cd költség pl.) levélben?? ; ))))
naaa, elég naiv vagyok?
engem érdekelne, ha lenne vki ilyenre hajlandó. persze postacímet csak e-mailben adok. ; )
a fentiekből kiderülhet, hogy nekem sem jött le : I
Gondolom már mindenkinek megvan a bécsi koncert hanganyaga, akit érdekelt, de nem baj, azért itt van pár link, amiket mostanában találtam, ha valakinek mégsem lenne még meg.
Vámot nem fizettetnek, csak a tényleges árat és a postaköltséget. A cd árak a szokásos japán horribilis körül vannak, viszont rengeteg kiadvány két-három bónusszal van megspékelve, ami még kislemez b-sideként sem jön ki. A postaköltség nem húzósabb, mint az Amazon.com postaköltsége, a szállítás meg 5-6 munkanap. Jól becsomagolva, futárcég hozza ki. Érdemes átböngészni a www.hmv.co.jp oldalt, mert olyan bónusz számmal nyakonöntött lemezek vannak folymatosan polcon tartva, ami még az ebayen sem fellelhető. Hogy ON topic is legyek, Tool nincs köztük. :)
De ha szereted a Helmetet, vagy a Nine Inch Nailst, akkor nézz át!
Én csak egyszer rendeltem, de nem volt gond. Amit hallottam ilyen elvesztésekkel kapcsolatban, az is pozitív volt. Visszafizették, vagy újra elküldték a cuccot. Amúgy nekem a két Tool maxi egy cipődoboz méretű dobozban jött...