Keresés

Részletes keresés

Szul Creative Commons License 2001.05.25 0 0 28
Lecso!
Lattam a nyomaid!!:))
En egy masik honlapjukon hagytam egy hasonlo uzit.:)
Előzmény: lecso_d (25)
zeuszka Creative Commons License 2001.05.25 0 0 26
olvasd el a véleményemet az erről a kérdésről nyitott topikban, szerintem ezen háborogni ostobaság
Előzmény: Campi (24)
lecso_d Creative Commons License 2001.05.25 0 0 25
Erdekes, szerintem en vagyok egyedul a Steaua honlapjan. Jo lenne ha tobben odajonnetek, de nem kell szidni oket, eleg primitivek igy is szegenyek.

Lecso

Előzmény: Muad-dib (14)
Campi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 24
Ez olyan mintha...., nem ezt nem lehet semmihez se hasonlitani.

Mondjuk a sportdiplomaciankrol eddig is tudtam hogy egy nagy rakas.

Előzmény: Dugó (23)
Dugó Creative Commons License 2001.05.25 0 0 23
jaja!
Szomorú!
És csodálkozunk, hogy nem itt rendezik az EB-t 2004-ben!
Előzmény: Campi (22)
Campi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 22
Francia??? Ne bassz. Ez vicc.
Előzmény: Dugó (21)
Dugó Creative Commons License 2001.05.25 0 0 21
francia
van erről egy topic
Előzmény: Campi (20)
Campi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 20
Igazad van. Akit mindenkeppen kezdobe jelolnek (egy kis lelektani hadviseles cimen): Sowunmi /nem tudom miert de felnek tole mint a tuztol/, Urban :), Matyus Jani, meg Miriuta. 'Lacit' pszichologussal keszitettnem fel a meccsre, hogy minden szitkozodast engedjen el a fule mellett, persze o valaszolgasson rendesen :). Egy 'sved' biro biztosan nem tud romanul, csak azt latna hogy bepipulnak a szorostalpuak :)

Tenyleg milyen biro lesz, lehet mar tudni?

Előzmény: gorillaember (19)
gorillaember Creative Commons License 2001.05.25 0 0 19
Ezzel a kerettel nagy zakóba fogunk belefutni! Mit akarunk mi egy Hamarral,Dragónerrel ,Dombival,Horváth Ferivel,Korsós Atillával?Ezeket a válogatott közelébe sem szabadna engedni.Mind be fog szarni bukarestben!Nincs egy tökös gyerek sem a csapatban,aki csak azért is megmutatná ezeknek a mocskoknak.Talán Mátyus ilyen,meg a nagy magyar Miriuta.bukaresben nagyon kellene Urbán akár mekkora tarack is!ráadásul most jó formában is van.Bicskei takarodó!!!
Campi Creative Commons License 2001.05.25 0 0 18
Ettol felek en is. A sok kocsog meg majd rangathatja a keritest. Vizilabdaban nem lesznek itt Pesten? :))
Előzmény: Törölt nick (17)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.24 0 0 16
Nem vagyok 100% biztos aban, hogy a magyar válogatott nyerni fog. Az utobbi időben, a fociban, selejtezőkben, a magyarok még partraérés elött mindig belefulladtak.Pszchikailag nincsenek felkészülve. Lehet, hogy az elvárásaink is tul magasak velük szemben. A románoknak pedig mindig nagy szerencséjük szokott lenni.Még nem látom azt a magyar csapatot amelyik kvalifikálodni fog...

Üdv.

Előzmény: contra (12)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.24 0 0 15
Minden román egy lére megy.Ok egy ilyen sportesemény kapcsán képesek nemzetihisztériába esni.Csak ara kell gondolni, hogyan viszonyultak a Sidney olimpián a dopping sztorikhoz.Ahelyett, hogy bocsánatot kérjenek elkezdték vádolni a világot román ellenességgel.Mikor az Olimpiai bizottság elvette az Andreea Raducanu aranyérmét, gyászba borult az egész Románia. Strassburgban elkezdtek lobbyzni a román képviselők, még Tiriac is vállalta románságát és kiállt, az ugymond román igazság mellett, pedig Ö már 30 éve él Németországban(volt NSZK)és sikeres üzletember, szaktekintély a sport bussinesben, dúsgazdag bankáros stb, a saját zsebiből fizette ki a románoknak a fellebezési illetékeket...Törzsi kultúra, majom gyülekezet....Hejj messze van még Bukarestből Európa....
Előzmény: Szul (10)
Muad-dib Creative Commons License 2001.05.24 0 0 14
OLvastátok már a Steaua honlapján a magyaroknak szóló üzeneteket? Ha akartok egy kis vérlázítást, pillantsatok bele. Imádnak minket, az biztos.
totelcamp Creative Commons License 2001.05.24 0 0 13
Szerintem is!

Ismerek egy fickót. Öt ha megkérded, ki nyeri a VB-t, azonnal rávágja: Magyarország. Tök komolyan mondja.

Előzmény: contra (12)
contra Creative Commons License 2001.05.24 0 0 12
Az az igazság, hogy a románoknak voltak európai szempontból is jelentős embereik. Olyanok, akik értéket tettek le az asztalra. Sajnálatos módon ezt a kevés embert szellemi értelemben, de sokszor fizikálisan is kinyírták.
Az általában vett román alkotóképességet jól példázza Erdély: minden, ami ott szép és kedves, magyar (és szász) eredetű. A románok csak panelházakat, bádogtetős ortodox betontemplomokat és ormótlan Avram Iancu-szobrokat voltak képesek építeni. És lelakni azt, amit mások építettek. Még csak meg sem becsülik a zsákmányt.
Egyébként pedig nyerünk Bukarestben.

Contra
Hajrá Kispest!

Előzmény: totelcamp (11)
totelcamp Creative Commons License 2001.05.24 0 0 11
A szlovákok is szépek s jók, de az életcéljuk az, hogy egy magyart, ha lehet, az életük során hidegre tegyenek. Úgy utálnák bennünket, mint a szart.
Én csak tudom. Ugyanígy van a szöröstalpúakkal is.
Előzmény: Szul (10)
Szul Creative Commons License 2001.05.23 0 0 10
Nem mondhatnam hogy a szivem csucskei a romanok, de a vedelmukbe annyit en 2 ismertem meg az elmult evben a munkam miatt es mindketto apolt, kulturalt,intelligens...
Az egyik hazautazik a meccsre...Lesz hiteles hangulat-jelentesem a masik oldalrol.
Lehet hogy majd akkor kibujik beloluk a kis ordog?
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.05.23 0 0 9
Ismét csak igazad van, valóban tiszta szívből, zsigerből gyűlölöm őket.

Ami a húszmillió kárót illeti, megoldanám:-))

Előzmény: Pézsmabölény (7)
totelcamp Creative Commons License 2001.05.23 0 0 8
"régi mániám
tankkal végigmenni románián"

kinek kell még mp3-ban?

cím a szerkesztöségben

Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.23 0 0 7
Nem is érdemes a két nép kulturáját összehasonlítanni.Az oláhokat nem is lehet népnek tekintenni. Államiságuk 1859 ben kezdődik. De az utobbi 20 évben bejutottak egyszer a negyeddöntőbe.
Most meg a profi román idegenlégiosok szabotálják Bölönyit, nem akarn ak megjelleni a vállogatottban, addig amig Böölönyi Laci az edző.
A dolgokat elmondtad, de sok benned a gyülölet.Erdélyben is régota rugják a labdát. Temesváron talán még hamarabb mint Budapesten.

Nem vezet jóra a bbelőled áradó gyöülölet, az elemi ösztönökön alapuló gyülőlet szüli a világtragédiákat.A mésik viszont az, hogy a románokat nem lehet szeretni, tisztelni, nem tudják kiérdemelni maguknak...Mi magyarok, függetlenül attól, hol élünk, igazán nem szerethetjük öket. A te problémád az, hogy nincs 20 millió faxxxd.

Udv.

Előzmény: Paoloragazzo (6)
Paoloragazzo Creative Commons License 2001.05.22 0 0 6
Teljesen egyetértek Pézsmabölénnyel!

A két országot valóban nem lehet egy napon említeni, az egyik egy ezeréves államisággal bíró, hatalmas kultúrával, tradícíokkal, történelemmel rendelkező középeurópai ország, a másik egy szar balkáni csőcselék! Az élet bármely területét nyugodtan vizsgálhatjuk, akár a művészeteket, akár
a tudományt, csak a seggünket nézhetik!! Vessük össze kinek hány Nóbel-díjasa van? Hány olimpiai aranya? Nézzük az egy főre eső szappanfogyást?

Ami a focimultat illeti, az én kedvenc csapatom már akkor létezett (1899), amikor a romániának becézett összelopkodott (Erdély, Dobrudzsa) okádék még csak egy rossz vicc volt.

És mi idáig két focivébén játszottunk a fináléban, míg a románok a mai napig arra verik a faszukat, hogy egyszer bejutottak a legjobb négy közé.
Nézd meg a román foci nagyjait: Bölöni, Selymes, Szabó, Jenei.
Vazzeg a gimnasztikán kívül SEHOL SEMMIBEN NINCSENEK!!!
Illetve ha a hegyikecskék toszását sportnak nevezzük akkor valóban egész jók.

Az egyetlen amihez értenek, az a szerencsétlen Székelyek terrorizálása, bár mint hallom 1989-ben Marosvásárhelyen is fordult a kocka.
Amit látunk belőlük azok a koldusok, piti takony bűnözők, illegális munkások, és homoszexuális prostituáltak.

ÚGYHOGY MINDEN ROMÁN BEKAPHATJA A F****OM!

Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.22 0 0 5
Sajnos az utobbi 20 évben, fociban elért eredmények szerint, magyarországot nem lehet nagybetüvel kiírni románia mellett.A náciskodás az egy dolog de a konkrét eredmények szerinti megítélés az viszont már más.MAJD HA A MAGYAROK MUTATNAK MÉG VALAMIT EBBEN A SPORTBAN AZ ˛50/ ° es ÉVEK TELLJESíTMÉNYÉHEZ MÉRTEN...talán
Előzmény: Acidcaccio (2)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.22 0 0 4
A Miriuca anyját egy egzszerü, falusi román asszonyt, megfenyegették a rendes ortodox románok, hogy fel fogják gyutni a házát ha a fia majd bemeri tenni a lábát a pályára, bukarestben....
delpedro Creative Commons License 2001.05.21 0 0 3
Már ott vannak!:)
Előzmény: Pézsmabölény (1)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.21 0 0 1
Mar nem megy senki bukarestbe?
TOMcat Creative Commons License 2001.05.11 0 0 0
Keresd a MINDENKI bUKARESTBE c. Topicot. Már száz fölött van!

Tomcat

Ja: 0

Előzmény: Pézsmabölény (-)
Pézsmabölény Creative Commons License 2001.05.11 0 0 topiknyitó
2001. Június 02.

A Magyar válogatott egyik legfontosabb mérközése lesz.A románok magabiztosan számítanak arra, hogy Övék a második hely.A magyarokat nem is tartják esélyesnek. Szerintük már oda van a magyar lendület, a pszichés csapdába estek megint és véleményük szerint a magyar csapat eddig már lejátszotta legjobb mérközéseit.A következő mérközések már a 20 éve jól bevállt regula szerint fognak lezajlanni.Szerintük még mindig nincs Magyarországnak a régi idpkre emlékeztető csapata, még nagyon messze vannakegy kalifikáciotól.Bölöni Laci pedig egyáltalán nem tart a magyar válogatottol...Bicskei Bertalan pedig több mint valószinü, hogy nem fogja beküldenni Bukarestben a pályára Miriucát.Még nem lehet tudni, hogy lesznek - e egyáltalán magyar szurkolók. A román Labdarugószüvetség a ROLSZ azt nyilatkozta, hogy az MLSZ lekésett a jegyigénylésről, 2001 május 02. kellett volna benyujtanni a jegyvásrlással kapcsolatos kérést. Persze ezt csak a sajtó mondja nem maga a ROLSZ. A FIFA másképpen látja ezt a jegy-vásárlást.Ha még hasznos időben összeszedi magát az MLSZ akkor talán még vásárolhat kb. 700 - 800 jegyet. Az utobbi román sportlapokban nagyon emlegetik az 1999 Népstadioni bunyot...Mindezek ellenére, én személyesen egy döntetlenre számítók. 1-1, mert golok azért csak lesznek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!