Ha ez tényleg így van, akkor nagyon sz@r lehet ott dolgozni. Az való igaz, hogy Magyarországon a politika erősen lekakálja a szakmát minden tekintetben és a politikus mondja meg, hogy "mennyi só kell bele".
A helyi Fidesz kampánygépezetévé vált a közpénzből fenntartott városi média Ózdon az ellenzék szerint. A tévé és hetilap bő teret ad a Fidesz képviselőinek, az ellenzékiek ugyanakkor elvétve jutnak megszólaláshoz. A kialakult helyzet miatt tüntetést is szerveztek. A tévé ügyvezetője szerint kiegyensúlyozottak a műsorok.
Táblában kriminális a helyzet,a Tábla úton több betörés is volt, főleg éjjel 2 és 3 között indulnak " beszerző útra" a rászorulók. A magányos öreg hölgyek nagy veszélyben vannak! Aki teheti - kritikus szemmel - vizsgálja felül a meglévő biztonsági berendezését. Ezeknek egy kutya nem akadály, több kutya kellene minden portára.
A közbiztonság cseppet sem javult, legalábbis a mi utcánkban nem látszik.
Sorozatosak a betőrések s a megfélemlítések.
A rendőrség tehetetlen, nem az ő hibájuk, hanem amilyen utasítást kaptak... Szomszédnál helyszínelte, a tetű betőrő otthagyta a pajszert, amit a szerv el sem akart vinni "nincs értelme" címszó alatt.... Ezt nevezem a 21. században....
Hova jön megint annyi család, meg minek ? Ezek csak rombolni tudnak..... Köszönjük Emese....
Tényleg nagyon nagy bulit csináltak. Ott voltam és jól éreztem magam.Volt ott minden, remélem jövőre is rendeznek ilyet.
Más: kint voltam a parkba, de ez nagyon gyenge volt. Délután, amilyen falsan énekelt némelyik fellépő, az rémisztő volt. Nem lehet egy színvonalas bulit itt csinálni???
A saiásokkal beszéltem, azt mondták nagyon jó buli volt. Jól érezték magukat és szuper volt a program is.A többi cég miért nem csinál a dolgozóinak ilyet?
Volt valami zenekar, de qrva nagy bulit csaptak és sokan voltak.
Elolvastam a boon-os cikket. Azt mondták, hogy az a srác, már nem az elsőt szervezte nekik és mind jó volt.
Megfűtöm a főnökeimet és jövőre mi is csinálunk ilyet, megkérem a srácot, hogy segítsen nekünk a szervezésbe.
"A saját pozíciójában mindenki akkor tudja a maximális teljesítményt nyújtani, ha szívesen jár be dolgozni. Mi mindent megteszünk azért, hogy ez így legyen. "
Szerintem ezt tudatosítani kellene néhány vezetőben!!
Az erdő tulajdonosától tudom,hogy a vállalkozó elérhetetlen lett. Még az országból is eliszkolt, rendkívül sürgős dolga akadt németországban! A mai napon eltemették a szerencsétlenül járt embert. Nyugodjon Békében!
Egyik ismerősöm mondta,hogy az Észak Magyarországban úgy jelent meg ez a tragédia,hogy egy "gombázó" halt meg az erdőben! Abban a március 19.-én leégett erdőben még fűszál sincs nem,hogy gomba! Hát igen. Az egyébként "nagy arcú 1/4-es" vállalkozó az alkalmazottja közelében sem volt mikor a haláltusáját vívta! Ha lett volna egy kis calciumusc vagy tonogén az alkalmazottaknál akkor nem történt volna semmi! Tavaly ugyan ez a "nagy arcú 1/4-es vállalkozó" ugyan itt, talán 100 méterrel arrébb majdnem így járt, akkor reggel hatkor hárman rohantak be az ambulanciára! VAN AKI SEMMIBŐL SEM TANUL!
Hallom az ismerősöktől, hogy vasárnap megint a Johnzonosoké a stadion. Megint be szeretnék menni, mert a tavalyi az qrva jó volt. Tud valaki valami pontosabbat erről?
Ma reggel 7 óra után meghalt egy ember a trianoni határtól kb. 50 méterre. Az Uraji Kajla és a Várkonyi Kajla találkozásánál dolgoztak az erdőben és megcsípte valami darázs vagy méh. Az egykori Gömör vármegye és Borsod vármegye határán esélye sem volt az életbenmaradásra , olyan messzire kellett menni a segítőknek a mentővel. Ráadásul a mentőautó nem is terepes,és ezért egy teherautóval kellett kivinni a rendkívül rossz, sáros úton a mentősöket a helyszínre. A Várkonyi Kajlán az 5.5 km hosszú mezőgazdasági útnak a bevezető szakaszát megcsinálta ( lesalakolta ) a város az idén. Ez a mai tragédia is mutatja,hogy jó lenne folytatni az út felújítását. Köszönet a mentősöknek mert mindent megtettek,hogy újraélesszék az egyébként fiatal embert,de nem rajtuk múlott!
Ismeretlenül is szeretnék hozzászólni a Dancsok Tamás és a Kápolnai családra vonatkozó bejegyzésekhez.
Nagyon fontosnak és jó dolognak tartom amit Dancsok Tamás a barátaival megteremtett Ózdon, azt hiszem sok ilyen lelkes ember kellene, aki megmutat valamit nekünk abból a világból, azokból az emberekből, művészetükből, amit egyébként csak tv-ből ismerhetnénk. Köszönet érte!!!
A Kápolnai Család műszaki áruháza olyan űrt tölt be Ózdon, ami nélkül valóban szegényebbek lennénk. Biztos vagyok abban, hogy ha olyan haszonnal dolgoznának, amiből futná ekkora épület felújítására, sokkal kevesebben tudnánk vásárolni náluk.
Nagyon sajnálom, hogy köztiszteletre méltó embereket a fórumon bárki sértegethet. Emiatt már sokszor kedvem sincs a fórumhoz, pedig nagyon fontos lenne egy olyan fórum, ahol mindenki értesülhetne az ózdi dolgokról.
„Egy nemzet sincs megalázva azzal, hogy legyőzték, vagy hogy aláírt – késsel a torkán – egy végzetes békeszerződést. Becstelenné válik azonban, ha nem tiltakozik, ha tönkretételéhez maga is hozzájárulását adja. Nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás.” Talán erre született a magyar válasz: „Nem, nem, soha!”
...hogy Te milyen aljas ember lehetsz. Nem szégyelled magad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A városnak az ilyenektől kellene megszabadulnia! Elöttem egy senki vagy!