Erről nekem is eszembe jut: van egy barátom akinek egy Tesla NZC 150 tip. tökgyaluja van. Neki is hangszedő kellen bele. Azt sem tudom mi van benn, gyanítom, hogy kristály.
ha valaki tud segitsen nekem: van egy régi Lenco márkájú lemezjátszóm és tű kellene bele. tud-e valaki valahol mondjuk Budapesten ahol még ilyeneket árulnak??
én már itthon bevezettem, anyum megkapta a kis panám(rx-es30)m cserébe ő nem nyúl hozzá semmihez idebent...de nem bírta ki, fel is tette az egyik szalagom a magnó tetejére...jááájj...
Már itt is hever atomjaira szétszedve. Sajna a teteje "asszonylátta" (fiataloknak: anno amikor ezt forgalmazták, volt valami bútorápoló lötty "TÜKÖR" vagy mifene, és ha eccer az plexit ért, akkor már megette a fene. Asszonyt is, meg a plexit is.)
Ezé mondom én néktek: nőneműt a há-fáj közelébe - még (sőt!!!) takarítani - se engedjetek. UFF!!!!
Van egy eladó Music Centerem, melynek tetején bakelit lemezjátszó van. Márkája: Schneider Power Pack 272. SPP 272. Képet tudok emilben küldeni! Árat Ti mondjatok! Üdv!
Nekem van egy eladó Omnitronic DD4250 és egy DD3250 típusú dj lemezjátszóm. Mindkettő szép állapotban van esztétikailag és műszakilag is hibátlanok. Csak otthon használtam őket, soha nem volt semmi bajuk.
Yowan, csak úgy mondtam... van ilyen ennyiért oszt' kész.
Nem kell nagy dologra gondolni, csak csináltam a hátára normális csatlakozást. Mivel így nincs meg az RCA-s vég, kellett hozzá egy átjátszó. Na ez van hozzá pluszban, nem a hitvány gyári kábele.