Keressek valami helyet, vagy van ötlet?
Biatorbágy környékét ismeri valaki? oda szívesen elmennék csak nem ismerem a lehetőségeket nagyon
Egyszer voltam arra gyalogosan, a viadukt alatt balra focipálya felé és onnan tovább az erdőbe, elég kellemes bevágott erdei út ment, és sáros is volt rendesen, csak nem tudom meddíg lehet rajta menni, de ha más nincs arra is elindulhatunk..
üdv
recefice
egy apróságot elfelejtettem:
A csörlő kötél megnyomta a km-óra spirált, így most áll az órám.
Ez főleg traffipax veszélyes helyeken jelent gondot:-D
De igyekszem nem lehagyni a bolyt, hátha így nem fülelnek le a rend éber őrei gyorshajtásért:-))
Kiválóan működik Sammy.
Jövő hétvégén kellene valami kis túrát csapnunk a környékben.
Receficének volt preferenciája, én sajnos elhagytam a térképeimet, így segítségre szorulnék helyszín választásban.
Köszi,
csak jegyezd meg a címet, remélem egy darabig nem szakad el a cuccos.
A következő project a lökhárító átépítés:-)
Hogy milyen a jó első lökös?
Helyzetjelző megszüntetős, index felhozós, előre csak egy U-vasat szerelős, jól kinézős.
Szerintem.
kiválóan működik a gumibak!
Igaz, este előszőr majdnem fordítva raktam össze a váznyúlványt, de így, helyesen beépítve szupa.
Sőt, a hátsó ablak rögzítését is megoldottam (egy db. alátét) és így a menet közbeni hangszint kb.35dB(A) val csökkent.
Korábban ez folyton nyiszatoló hangot adott, azt hittem a kaszni csavarodgat, de úgytünik, hogy ez volt az oka.
Erre rájöhettem volna már 5 éve is!
Érdeklődésképpen közlöm illetve kérdezem:jövő hét végén szándékozom tenni egy romániai túrát,egy- vagy kétnaposat.A szokásos Boga-völgy,Padis környéke. Szeretne valaki innen csatlakozni?
Elvileg jó, ha közeledünk hozzá még változhat nekem, lehet útvonalakat ajánlani, ami nincs tul messze Pomáztól (világ közepe):)
És havat is szervezzünk hozzá!
Hogy ne nindig a terepgumisok virítsanak...
Na este még visszajövök!
A Természetjáró Népdalgyűjtők Suzuki Samurairól elnevezett Gépesített Szakosztálya sikeresen megtartotta november búcsuztató kihelyezett Szakosztálygyűlését.
A következő Szakosztálygyűlés időpontjáról a bizottság a döntést egyelőre elhalasztotta, de a szervezőtitkár szíves közlése szerint hamarosan újabb gyűlés következik.
Az összes napirendi pont meglátogatása miatt naplementébe hajlott a gyűlés, de így is eredményesnek volt tekinthető.