Szevasz makkmarci! Ma esküvőre megyek, úgyhogy azt hiszem, hogy egy kicsit el leszek csúszva! Amúgy mi a helyzet? Nem érek rá mostanában. Sok a munka, meg az egyebek is. Na majd valamikor duma. Ciao!
Aha, az jó. Én sem nagyon érek rá, mert sokat sportolok. Hétfő asztalitenisz, kedd fallabda, szerda kondi, csütörtök foci, péntek tenisz... Hiába, a sport az életem! Persze ennek ellenére benézek néha.
Na mi van Makkmarci? Ha annyi időd van, akkor miért nem ide írsz, érdeklődsz, kérdezel, tudakolsz, anyázol, akármi. Tudod, hogy szoktam válaszolni...
Szal', mi elutazunk holnap, nem is tudom, hogy a napnak melyik szakaszában. 26-án (az 'asszem péntek) megyünk a Kodályhoz, mert meghívott minket egy kis ivászatra. Azt, hogy pontosan miként lesz nem tudom, ugyanis nem lehet elérni, csak a húgán keresztül. Kb. ennyi. A Réka az ünnepnapokat kivéve minden nap dolgozik, úgyhogy majd viszonylag hamar jövünk haza, és a szilveszter is itthon tellik, hiszen neki a 31-e is munkanap! A könyvelő pedig, mint tudjuk, nem azért megy be a munkahelyre, mert nincs szabija, hanem azért, mert év végén a zárásokat meg kell csinálniuk. << Ezt csak azért írtam, hogy valóban munkával tölti az időt, vagyis nem számítok arra, hogy hamarabb hazajön. Én nem feltétlenül akarnám egyedül tölteni az utolsó napot 2008-ban, így akinek van kedve, eljöhet hozzánk, szívesen látom bármelyőtöket, jó lenne együtt ünnepelni, iszogatni, stb.
Hát így állunk, én is próbálom kipihenni az évet. Amennyiben időd engedi, összefuthatunk, amikor megyünk a népdalszerzőhöz, ha ez az igény megfogalmazódik benned! Pronto!