Volt még egy felismerésem tegnap Franka alatt. (Érdemes PR-t hallgatni! Köszi nazarene!)
Lehet, hogy mégsem lesz Fidesz-MIÉP koalíció. A betelefonló MIÉP-esek kb. fele úgy utálta és szídta a Fideszt és Orbánt, hogy csak na. Bár attól félek, hogy csak egy lánglelkű beszéd Csurkától és már meg is győzték őket.
AZ ÖVP-FPÖ koalíció megkötését követő handabandázás idején Orbán Viktor volt talán egész Európában, aki a leglátványosabban kiállt az osztrákok mellett. De legalábbis benne volt a Top 5-ben. Lehet, hogy támogatókat keresett 2002-re? Ha igen, akkor csalódnia kell majd. A MIÉP-pel még Haider sem áll szóba, ezt többször is elég egyértelműen értésére adta nekik.
"hatalmuk megtartasa erdekeben nem ultetnek a kormanyba egy rakas nacionalista bunkot?"
Hm... Már bocsánat Nazarene, de miért bunkó az, aki nacionalista? Tudod te mit jelent ez a szó? Sajnos manapság csak negatív értelemben használják, pedig egyáltalán nem az.
Szó sem volt itt csodálatos szópárbajról! Látszólag ( a valóságban nem! ) megszegtem az egyik Murphy törvényt, "Sose vitatkozz hülyével, mert a többiek összekevernek vele!". Hogy ez a törvény mennyire igaz, azt a te beírásod is mutatja.
tudod te, milyen tolongas lesz az itthoni fazek korul, ha a miep nyer?
igaz, akkor a fazek nagyon kicsi lesz es hus sem lesz benne (mert valakik 28-asaval szedik majd ki belole).
Érdekes felvetés a Fidesz és a MIÉP koalíciója! Viszont nem lehet elképzelni, hogy az EU figyelő szeme előtt a Fidesz bevállaljon egy ilyen cselekedetet (Haider ügy). Bár amikor 2010 környékén is csak arról fognak tárgyalni, hogy mikor kaphatjuk meg a tagságot, akkor inkább egy MIÉP kormányzás segítene igazán az országon. Legszívesebben az Európai Unió felbomlásának örülnék. Ott Brüsszelben van igazi korrupció és húsos fazék előtti tolongás, "aki kapja marja" játék! A mi országunk ebben csak ne vegyen részt. Csak érdekesség kedvéért van a MIÉP oldalán egy MIÉP FAQ, tök jó!
Azt hiszem, ez volt az általam eddig olvasott egyik legundorítóbb szösszenet. Gratulálok hozzá!:-(((( Végülis 1.: hazugság van benne 2. rasszista --- kell még valami??? HAJRÁ!
Off
???
Húha, látom van egy-két olvtárs, akik magas fokon művelik a visszavágás művészetét.
Csak kérdezném, van ezeknek bármi értelme? Van bárki, aki szerint azért érdemes elolvasni egy topicot, hogy ilyen csodálatos szópárbajokat lásson?
Bocs, de ezt én pártállástól függetlenül nem értem. És kb. mindenhol ez van.
Ez 1X-1X még beleférhet, de némelyek minden topicban ugyanezt játszák. Ugynazok, ugyanazokkal.
Tényleg nem értem, ne haragudjatok.
Gyanítom, hogy a polfórumon nálam is főleg korosabban mozognak. Amit írtál, abból azt látom, hogy max 1-2 évvel lehetsz nálam fiatalabb, még akkor is, ha Te vagy az egyik legfiatalabb polfórumos...:-) De erre most ne írjunk ki vetélkedőt:-)
A többiben igazad van nagyrészt, bár azért a MIÉP-esek (nem is egyszer) olyan kijelentésekre ragadtatják magukat, amivel finoman szólva nem tudok egyetérteni.:-( (Ld. Franka legutóbbi szösszenete...) Nagyrészt egyébként Mondolattal tudok egyetérteni a kérdésben.
Dávid Ibolyáról abszolút jó véleményem van, bírom a nőt, már akkor is bírtam, amikor még mindenki egy kis hülye szövőnőnek titulálta... Azóta bizonyított, és nem hiszem, hogy bárki még 1X kétségbe vonná a szellemi képességeit. Más kérdés, hogy jó politikus tud-e lenni, és sikerül-e saját népszerűségét a párt felhozására is felhasználnia. A dolog kicsit off, olvasgatom a DI-s topicot, még nem értem a végére, kevés az időm. Bár amint látom, az mostanság inkább az MDF-ről szól cakk-pakk. Hozzá akartam szólni, de nagyrészt már mindent leírtak az arrajárkálók...
kosoznom a tanacsot, de menni fog egyedul is. egy jo kozmopolita mindig utra kesz!
Majd neha mengezem a cnn-en, es valszeg szomoruan fogom latni, amikor majd Romania, mint eu-tag segelyt folyosit a tonkrement Magyarorszagnak...
>egutóbbi beszélgetésünk óta túlmentetek már a c betűn?
hajjaj! d emeg hogy! neked visoznt azt uzeni a tanito neni, hogy eltilt a topicolastol, ha nem tanulod meg lerini legalabb a b-betut!
>csak azért, mert 4 kérdést is feltettem
nofene, abban az egy mondtadban? nem ismetelned meg, egyben? tudod, idegenszivu vagyok, nem erteni madzsart...
>Bunkókat ne a MIÉP házatáján keresgélj!
igazad van, keresni sem kell...
>Ezen kívül kezdheted hozzászoktatni magad ahhoz a gondolathoz
szoktatom is, hujtom a penzt, lassan csomagolok. ha inkompetens nacionalista barmok lesznek miniszterek, akkor jobb, ha nem itt varom meg az orszag balkani szinvonal ala sullyedeset (hacsak meg enm akadalyozza egy revizionista haboru).
Bunkókat ne a MIÉP házatáján keresgélj! A nacionalista helyett gyakorold a partiótát, lehet hazaszerető is. Ezen kívül kezdheted hozzászoktatni magad ahhoz a gondolathoz, hogy egy miniszter lehet a MIÉP által delegált. Az 'egy' az előző mondatban nem szám, hanem határozatlan névelő.