Bár én nálatok lényegesen öregebb vagyok, de még így is 29 alatt (még néhány hónapig) és igencsak szeretem hallgatni Cohen bácsit.
A Kern-t sajnos még nem hallottam, de már nagyon szeretném.
Igazából legjobban a Kern-énekelte dalok eredetijét ismerem (nem tudom, hogy ez az életmű mely részére datálható), meg egy Greatest Hits albumot. (Na most már aztán tényleg megyek.)
Csak szerettem volna nyúl lenni (hogy leplezzem nemi hovatartozásom), de már foglalt volt ez a nick. De most már aztán, nem tudom, hogy hihetek-e neked. Vajon negyven éves pedofil vagy, vagy valóban velem egykorú? Bizonyíts! (Mára már abbahagyom a munkát, majd holnap jelentkezem — ha lesz miért).
akkor fogadjunk egy korsó tejába, hogy a korai Coheneket ismered kevésbé!
mert ott még kevésbé dohányos a hangja és másképp énekel. kern - amit lehetett, azt tényleg megtette. nem hiszem, hogy ennél sokkal jobban el tudná énekelni bárki is a dalokat. például zoránnál is jobb.
Hát nekem nemcsak a fordítás tetszik (bár az is jó), hanem maga a Kern is (még Cohen-dalok nélkül is). Bár hangja nincsen, de ezt valamiért jól tudja énekelni. Ugyanazt a hangulatot adja vissza. Egyébként én csak 60 kiló vagyok, de ha így folytatom, 40 felett leszek több is, mint 68.
Jaj, ne haragudj. Egyáltalán nem baj, hogy 40 felett vagy (sôt elôny is lehet...). De valaki nyugtasson meg, hogy a fiatalabbaknak is bejön ez a zene. Én még csak 23 vagyok, de nagyon szeretem (bár nem ismerem mindegyik albumot).
bizony 40 felett vagyok jócskán már jó ideje (fél éve) stabilan kábé 68 kilogramm a tömegem. ez van, nem lehet mindenki pille bár szerintem egyáltalán nem vagyok kövér sőt.
Ja, és még valami. Nem olvastam végig a hozzászólásokat, nem tudom, volt-e róla már szó, de: ki mit szól a Kern András által énekelt magyarított Cohen-dalokhoz?
Jé, én azt hittem, hogy rajtam kívül csak 40 felettiek szeretik Cohent. Vagy ti azok vagytok? Jó volt az a jóslat az elején: úgyis hamar meghal a topic...
Nagyon jó! mármint cohen
nincs kedvem félkézzel nagybetűzni, bocs
szóval még mindig bennem szól
én nem megyek kanadába, pedig szeretnék, de úgy látszik, nem eléggé, félek nem oda érkeznék, ahova indulnék, na meg családdal nem egyszerű, nélkülük viszont nem megyek sehova,
ennyit most cohenről, bocs
So come, my friends, be not afraid.
We are so lightly here.
It is in love that we are made;
In love we disappear.
Though all the maps of blood and flesh
Are posted on the door,
There’s no one who has told us yet
What Boogie Street is for.
Szolj, ha megyel, megallhatsz nalam egy zuhanyra - St.Tropez felett vagyok a hegyekben.
A telefont megsem kozlom a forumon, de ha télleg érdekel, emilem.
Csolk,
mud
Nemtulsok. Vegetŕlok. Megaztŕn probalkozom egy s mŕssal. Haza semmiképp nem megyek, jovore tŕn Kanada. Az USA-ra gondolni sem szeretek, de ha eccer menni kell....
Szasz n0ri,
ujbol élek, asszem...
Meg a régi yahoo cim. Még mindig Kan.-ban vagyol?
Hideg lehet. Mi is most takartuk be a medencét. Izé...az uszomedencét.
Akkor most kozel vagy a Lenny-hez, bŕr O illenkor a tropusokat favorizŕlja.