Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Szia! Magyar még nincs. Angol... a linkek közt kotorássz, ott van egy amcsi manuálgyűjtő honlapja. A vaterás gyerek is szinte bizti, hogy onnan nyomtatta ki, amit árul. Onann ingyen letölthetsz nagyon sok mindent (P9R-ben nem vagyok biztos)
Úgy megvan nekem is. Haa honlapomon bányászol, te is (meg bárki) letöltheti INGYEN. valaki mér megint letöltött, kinyomtatott cuccot árul a vaterán... Grrr!
Szia! Gratula, jó helyre vitted a pénzed! Örülök hogy volt, elnézést hogy ha tévedtem. Tanulság: mielőtt elindul valaki, telefonáljon a Művekbe. Ők a dolgaik legjobb tudói...
Tegnap voltam Bélabáéknál, és vettem egy kilót! Na meg ezt-azt, PA63-at, Parabellumot, tudtam, hogy nem szabadna nekem oda beszabadulni:-))) Anyagi gondjaim viszont már nincsenek, mert ami nincs, azzal nem lehet gond:-))))
Tisztelt urak! AMD65-be keresek töltény-adaptert. Ha valakinek volna felesleges, az kérem, írjon a jonathandoe@lajt.hu-ra! Bélabát ne ajánljátok, az nekem már külföldön van:-))) Üdv JD
Lehet, hogy nem ez a megfelelő topic a kérésemhez, de nem találtam jobbat :D
Szóval szükségem lenne a PA-63, RK-59, R-61 pisztolyok szabályzataira. Ha valakinek megvan elektronyos formátumban, akkor kérnék egy mail-t a uselessjunk (kukac) freemail.hu -ra
Tegnapi Saiga (ez egy soretes puska, ami Kalasnyikov rendszeru) teszteles tanulsaga: a gazdugatju atomlofurat kornyeket erdemes neha megtakaritani. Nem kell nagyon surun, de arra figyeljunk, hogy a lerekodott kosz milimeterben legyen merheto, ha tullepi az 1 centimetert a vastagsaga, akkor csokkeni fog a fegyver megbizhatosaga, egesz konkretan az ellot huvelyt nem dobja ki, csak erotlenul meghuzza. A mellekelt foton a kiszedett kosz tobbsege lathato.
Mi a címe a cikknek?A böngésző nem talál leírva "m4"-et se a http://www.kalasnyikov.hu/ oldalon se a http://www.kalasnyikov.hu/index.php?page=cikkek oldalon.
Gorkij fronton mar csak AMD van a gyarban, de Gorkij 47 meg fellelheto kez alol... hatlanitott meg valami netes borzen, vagy a kek forumon van. Vagy ha gondolod, dobd fel a hirdetesed a kalasnyikov.hu-ra.
Szia! Szerintem Gorkij-65-ös még akad a művekben, hívd őket, számuk a honlapjukon. Ha a gorkij-47-es érdekel, akkor szerintem érdeklődj más fórumokon is. Konkrét javaslatokat mailben írok: info@kalasnyikov.hu
Sajnálattal tudatjuk minden kedves látogatónkkal, segítőnkkel, partnerünkkel és barátunkkal, hogy a 2008-as kártyanaptár kinyomtatása beláthatatlan időre elhalasztódik, lehetséges hogy el is marad. A gyártást vállaló nyomda ugyanis mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül, a rendelés leadása után 9 nappal, a teljesítés határideje előtt 2 nappal a gyártási árat 7 Ft/ db-ról 17 Ft/db-ra változtatta egyoldalúan, mely teljesíthetetlen terhet ró ránk! Amennyiben nem találunk nyomdát, amely a tervezett 2000 db kártyanaptárt 7 Ft/db áron el tudná készíteni, úgy IDÉN NEM LESZ KÁRTYANAPTÁR! Ezúton is köszönjük a nyomda korrekt hozzáállását! Ha Önök, Ti is meg szeretnétek köszönni, köszönő soraitokat küldjétek el e-mail címünkre, azokat hiánytalanul és változtatás nélkül továbbítjuk! A kártyanaptárak tervei szabadon letölthetőek bárki számára, illetve várjuk olyan nyomda jelentkezését, aki tud segíteni a naptárak kinyomtatásában. Ezúton is elnézést kérünk mindenkitől, aki számított rá! Szőrös Zoltán, a kalasnyikov.hu tulajdonosa