Hát igen, én akár ma újra mennék talira veletek...Reméljük, a mikulásos GYES-beteg talin is ilyen illusztris társaság gyűlik össze ;-)))
Pussz:sófel...
Engem érdekelne a lehetőség. Ha tudsz küldj bővebb felvilágosítást az e-mail címemere a személyügyi szakokról, valamint a jogszabályról.
Válaszodat előre is köszönöm.
Én egy képző intézményből írok, ahol tanfolyamokat szervezek.
Életbe lépett egy jogszabály, miszerint a GYES-en, GYED-en lévő hölgyek képzését 100%-ban támogatja a Munkaügyi Központ.
Jelenleg több képzést indítunk be a kismamáknak, amelyekre szivesen várom ezúton is a jelentkezőket.
A következő középfokú és emelt szintű államilag elismert szaktanfolyamokat indítjuk:
Minőségbiztosítási szakelőadó, személyügyi ügyintéző, személyügyi gazdálkodó, társadalombiztosítási ügyintéző, irodavezető, gazdasági informatikus, szoftverüzemeltető, számítógép-kezelő, angol-, és német nyelvtanfolyamok.
Várom jelentkezéseteket!
No, a Fatál 8-kor pont tele van, később meg uyge nem az igazi. Engedelmetekkel, az idő rövuidségére való tekintettel, foglaltam helyet a Kaltenbergben, a Kinizsi utcában, közel az Iparművészeti Múzeumhoz.
8 óra, Bertók Kriszta néven.
Ha nagyon nem tetszik, sikítsatok, és keressünk mást. Én nemrégen voltam ott, jó a kaja és figyelj, piglet,
isteni édességeik vannak.:-)
Hmmm, az 1 nagyon finomízű hely csak igen tömeges mondhatni fölöttébb népszerű, kicsi az esély, de hátha.
Nekem mindegy hol csak írjátok be péntek délután 3-ig a végeredményt.
F.
A For Sale télleg jó hely, irigyellek titeket, mert a mostani tali nekem jön össze. Igaz, csüt. pént. szomb. is házonkívüli vacsi-buli programokkal kárpótolom magam. Így jött össze, pedig hol van még a novemberi Katalin-Erzsébet napi dömping+ az egyebek :))))