Az előző hozzászólásom mindenkihez szólt, nem csak neked!:)
Múltkor láttam Nyugati aluljáróban egy arcot hardcore-gabber pólóban és 200 BPM feletti zenét hallgatott:)
Parádéra mentek? Remélem 2001 után megint összejön. Bár a kamionlistákat, dj-ket nézve 8-at találtam, ami különösebben érdekelne. Afterre mennyi lesz a belépő? Tudja valaki? Mert arról nem találok sehol semmi infót.
ez igen. bevallom őszintén, nem vártam meg Paul van Dyk-et. de valóban schön is jó volt, Slam jr pedig remekelt. az a faszi láncdohányos
Utána már Paul jött vagy még Budai?
Na én most értem haza a Szigetről. Nagyon-nagyon coooool volt a Paul. Rég voltam ilyen jó partyn. De Schön és Slam jr. elött is le a kalappal. Nagyon bepörgették az embereket.
persze. sőt, 10-től 12-ig jó igazán, mert utána már nem lehet szinte beférni. pénteken goldie fellépésekor már lezárták a sátort az inkalosok
10-kor ott.
üdv
MC Snake, én nem voltam, de a kollégám volt és bepisilt rajta. én is szerettem volna menni, csak Balcsin voltam.
csütörtökön viszont életem egyik legnagyobb partyja volt a Darren Emerson buli. már előtte meghülyített Monkz és csapata.
nemo,
ma meg Paul van Gyíkon természetes, hogy ott vagyok
Nem találtam pár friss dalt sehol, amit kerestem, ezért belenéztem a dc+-ba, csatlakoztam jónéhány helyre, magyar, olasz, stb., de egyiken sem találtam meg. Ha vki tud segitsen:
Mr Bush - Stike on Iraq
Náksi vs Brunner - Csak egy nap van
Dubb Headz - Rising Star (Club Mix)
Henrik B - Sonachine
Marco Nastic - Devil In My Pants
Underworld - Born Slippy (Paul Van Dyk Remix)
Zanzibár - Szerelemrol szo sem volt (CBY Short Club Mix)