25804-ös hozzászólásommal kapcsolatban mostanra egyértelmű, hogy az acthu csomagokkal van súlyos gond. Jadró oldala már rég megszűnt, ezért megpróbáltam az Alföld oldaláról letölteni, http://alfold.juplo.com/sample-page/ de ötszáz hibát jelez. Error reading line 97... 100... csupa ilyet kapok. Miután végigigenkattintottam az összeset, csak tutorial útvonalat engedélyezett az alap MSTS-ben. (most kezdenék hozzá a magyar pályák telepítéséhez, eddig csak az alap volt fenn.)
Szerintetek honnan lehetne rendes achtu csomagokat letölteni? Vagy mit rontok el a kicsomagoláskor? Én azt csináltam, hogy kicsomagoltam egy külön mappába, majd a kicsomagolt acthu_dizel, acthu_motor stb. mappákat betetettem a ...Train Sim/Trains/Trainsetbe.
Nagyon köszönöm, írtam. A link alapján kijavítottam a teherkocsit, annak a hanghibája valóban megszűnt, de az acthu/gyors mappában még mindig nem találja meg a dzugalt.sms fájlt. Ami, persze, ott van.
Sziasztok, segítséget kérek a MÁV Hangokkal kapcsolatban.
Egy hete küzdök, hogy használhatóvá tegyen Windows 7-re, sikerült, minden kiegészítőt telepítettem, megtanultam a Conbuildert (tényleg jó), de a rohadék az Alföld 6-on állandóan a dzugalt fájl különböző változatait hiányolja.
Arra gondoltam, hogy a legutolsó MÁV Hangok talán segíthetne, de minden link régi, megszűnt helyekre hivatkozik, pl. Jadró régi oldalára. Szerintetek hol lehet letölteni a legfrissebb MÁV Hangokat, és vajon tényleg ez lesz-e a megoldás?
Az már nem érdekel, hogy a poznani gyorsvonati kocsik közül is keres egyet, ott gebedjen meg.
Akkor tényleg nem tudom, olyan mint ha a pálya valamitől nem bírná a tömörített textúrafájlok megjelenítését, pedig jó esetben bírni kéne, lásd a többi pályát.
Na ez a következő probléma, biztosan elindul, mert teszteltem, win7/64, win8, win10 ezeken mennie kell. Nálad lesz valami gubanc, a frissítések telepítésénél.
Persze OR ha megy, akkor azzal kellene egy kicsit próbálkozni, hogy miért nem tölti be rendesen a textúrát.
Más pályán is van ilyen hiba? Próbáld meg az Alfold_7 pályát, vagy a 6-ot, vagy akármelyiket,
Menj bele a pályaszerkesztőbe, és lépj oda ahol a szürke objektek vannak, jelöld ki és nézd meg a tulajdonságaiba a shape nevét, akkor már ki lehet következtetni, a textures nevét is,
és azt kellene az tgatool-ban megnézni, hogy ott meg van-e a rendes textúra, vagy az aceit programmal eggyel kitömöríteni a textúrát.
ez lehet hogy sok, és húzósnak hangzik, de ha a játékban már nem lehet állítani, akkor manuálisan kell próbálkozni.
vagy még a dds textúrák betöltése ace helyett beállításhoz pipát tenni.
más hirtelen nem jut eszembe, megjegyzem, nálam ilyen még nem volt,
Sikerült megoldani,hogy ne legyenek szürkék a sínek.Viszont az épületek közül néhány még mindig szürke.Azokkal mit lehet kezdeni,hogy ne legyenek szürkék?
Ahogy rámentek az MSTS_HUNGARY oldalra, azon belül járműlista,
az első mondat majd kiböki a szemünket: "Mindent szedjetek le ami a listában van."
magmacream357kérdésére válaszolva, ez nem is olyan ritka vágányelem, ami csak egyes pályákban van, ez az msts egyik alap síneleme, nem hiányozhat, ha csak a számítógép hibája miatt nem tudja betölteni, de az már más dolog.
Xtracks telepítése, vagy a Alfold_7 -hez tartozó GLOBAL mappa letöltése,
Sziasztok! Bocsánat a zavarásért, gondolom ezt már ezerszer kérdezték, de most én is felteszem ezt a kérdést:Miért nem megy az MSTS-ben az Alföld 7?A játék elindul, meg a betöltés is és a betöltőképernyőn az Alföld 7 képe van, de aztán a betöltésnél egyszer csak mindig ezt írja ki:"No extended shape data for A1t15_2mStrt.s".Mit rontottam el? És hogyan lehet megjavítani?
át tudom küldeni, és át is lehet építeni, mindent át lehet építeni, egyikből a másikba,
csak rendkívül tökéletesen kell ismerni a pályaszerkesztés csínját bínját, trükkjeit,
és tudni kell a fájlok helyét, és azt sem árt tudni, hogy a WORLD, és TILES fájlok tartalmazzák a pályaobjektumok beállításainak, lerakásainak mentését.
Ha kezdő vagy akkor nem tudod megcsinálni, először ki kell pakolnod a vágányokat,
és a virtuális jelölőket, aztán amit küldök abból visszajelölgetni a vágányokat,