Én már azt mondtam otthon hogy idén nem megyek sehova..., de egy TT talit mégsem hagyhatok ki... arra EL KELL MENNI!!!!
Hoppá...hoppá...most beugrott pár emlékfoszlány a legutóbbi TT-taliról... ...szóval akkor megyek ha jön mindenki a megbeszélt időpontra és le lesz zsirozva az egész napos programtervezet!!!...
A járgányt tuningtalálkozókon kéne közkinccsé tenni, nem dugdosni előlünk!!! Pár dijat kaszálnál biztos, nagyon szép! Megyek is és dolgozom az enyémen is kicsit, mert jövőre elnyersz előlem minden kupát!!...:-))))
Hát azt nem tudom, hogy normális-e ez a mennyiség, de ha megnyugtat nálam is hasonló. Én Castrol EDGE 0W-30-al megyek.
Mondjuk azt vettem észre az enyémen, hogy csak akkor kezdi enni az olajat, ha 160-170 es tempó főlé kergetem. Mondjuk ez nálam elég sürün elő is szokott fordulni.
Ha normál tempoval közlekedek, akkor 10E-ként kb. 5-6 dl.
Az normális hogy 13E km után majdnem 1 liter olajat kellett utánnatöltenem? 0w40-es Castrol egde sport-ot használok! Pár TT-s oladalon inkább 0w30-ast irnak! http://www.tt-eifel.de/index.php?id=35,0,0,1,0,0
Felrakok egy képet hátulról is! Az ára 230eFt a felnit is eladom, ha kell 180eft 60-70%-os gumikkal! Nem sűrűn fordultam meg még ilyen helyen, azért nem láthatták sokan a gépem! De lehet,most rászokom!:) A színét úgy írnám le, hogy olyan bórdós, lilás gyöngyházmetál
Az audi jel biztos eltunik, hat az ezust keret lehet hogy marad, parom azt mondta ha lefestem feketere akkor minden tovabbi anyagi megvonva tolem...ugyhogy ott kell hagynom rajta...