KÖSZZ ALL
Kill:Vedd + szerintem a GOTYt, ebben bennevan minden!! És csak 6000 ft ha rendewled a postakölcség1000ft, szóval ha soproni vagy akkor rendeld!!!
Hi!
Én sajna elakadtam az alapjátéknál, és nem bebrálom a file-kat de így is kiváló csatákat tok crealni. :) A Red Hammert és a Resistancet honnan lehet megkaparintani??? Nagyon érdekelne... Ha SOPRONI a fórumban (akinek megvannak ezek) az kérm írjon mailt!!!! Előre isköszönöm.
KILLDOSER
elorebocsajtom, hogy nem vagyok egy nagy multigyarto, valahogy igy kell:
leraksz egy markert es elnevezed Respawn_West-nek, vagy Respawn_East-nak, attol fuggoen, hogy mejjik csapatnak szanod. elvileg a merettel tudod beallitani a teruletet, ahol megjelenjen a jonep.
aztan van ojjan is, hogy, kozvetlenul a hullad folott jelenik meg az uj katona. probalgasd ezt a ket parancsot:
respawn=3
respawndelay=15
az elso a tipust hatarozza meg, a masodik meg hogy mennyi ido teljen el (masodpercben). mindketott a description.ext fajl elejere illikm rakni.
Má csak a 3-as kéne, legalábbis az a legfontosabb!! A 4.est is monhatja aki tudja, de a legfontosabb az a 3-as,mer haverokkal jáccanánk LANon, azt tök idegesítő, hogy ha +hal vki akkor ujra kell indítani, és sokkal 1szerűbb lene, ha lenne 1 hely, ahonnan ujraéledne az az ember aki +hal!! Lécci!!! Valaki!!!
Tegnap kecskeméti bölcsödés maffiaháború volt az irc csatornán, emiatt jelszó került rá.
Szerintem a jelszót simán kiírjuk majd a honlapra...sőt akár ide is beírhatnám, de szerintem úgyis rájösz, ha azt mondom, hogy:
- ez annak a szigetnek a neve kisbetűvel, ahol leggyakrabban szoktunk heavy armor ctf-et játszani
- a 2 város között egy híd és egy szoros található, de mehetsz Anadyr felé is
;)
és így kell beírni /join #ofp.hu szigetneve
irc.quakenet.eu.org-on is nyílt egy #ofp.hu csat, ott elmondom a jelszót, ha vki nem jön rá :). Később majd kitesszük a honlapra.
Westend media markt, ott is van 5990-ért game of the year edition. Hármas cd-n audio track-ek is vannak a game-ből. Nagyon megéri, akinek nincs meg eredetiben sztem vegye meg. Én megvettem
CTI-n van 2 bázis egy szigeten és a cél a másik bázis lerombolása / a sziget elfoglalása (gyak az előbbinél ér véget most még a pálya). Manit úgy tudsz szerezni, ha városokat foglalsz. A városokat a pálya elején a resistance (AI) tartja. Van egy parancsnok mind2 oldalon, ő épít mindenféle épületeket, ahol lehet gyártani, fejleszt, illetve irányítja az AI parancsokságú osztagokat. A dolog elég jól működik, gondot csak az szokott okozni, hogy sok járműnél egy idő után nem szeretik a 3 giga alatti gépek, gyakran esnek ki emberek. Illetve a bázis ostromok nem túl izgalmasak, inkább a városokért folytatott harc a jó, szerintem.
Minden szom/vas 16:00, 152.66.229.29 2238 dplay vagy socket pass: ofphu :).
Van belőle coop verzió, szvsz nagyon jó, illetve vannak mindenféle módosított váltazatok.
Amit te játszottál, az vmi rohangálós ctf = tcz = szar lehetett :).
egyszer játszottam a szerveren, dögunalom volt, ugyanis valaki elkezdett sniperezni a bozótból, onnantól kezdve szar volt. nemtom cti volt e. az valami capture the flag szerű?
lehet hogy lámaságot kérdezek, de opf-hez nincs valami online war? mint il2ben a virtual eastern front.
ez amolyan dinamikus kampány. randomgenerált küldetések, aki nyer pontot kap, aki nem pontot veszít. amelyik oldalnak több pontja van a 7 végén annak a frontja előrenyomul, attól függően hogy a szakaszokra osztott fronton milyen arányú a győzelem/vereség ráta. tehát ha mondjuk egy 3 szakaszos fronton 1 pontot sokáig támadnak de a többit hanyagolják akkor ott be lehet nyomulni elég keményen, viszont a másik szakaszon az ellenfél jöhet előrébb.
szóval nagyon feldobja az amúgy egyhangú dogfightolásokat.
azért gondoltam opfben egy ilyenre, mert ha jól emléxem az opf is tud random generált missionöket, meg elég nagyok a térképek akár nagyobb mozzanatokat is le lehetne szimulálni egy ilyenen, de kissebb akciók is számítanának.
akár vállalkozó kedvű programozókkal még ki is dolgoznám a rencert.
Ma láttam a neten: Operation Flashpoint csomag(Alap,Red.,res) 6000 HUF. Szerintem *urvára +éri!!!Akiknek nincsenek +az ezek(az eredetie) akkor most itt az alkalom!!!
Rögtön a kezdő oldalon az ,,Ujjdonságoknál,, van.
Ja: lehet rendelni, 990 HUF, és másnap hozzák!!!
Én rögtön +rendeltem(ez lessz az első R edeti játékom)