Ja és mindez abban az előszezonban volt amielőtt nyárStojannal a tatai táborban. nem véletlen! :) Stole mellett magába szívta a tudást amivel kivívhat egy igazi ropogós technikait! :))
Peti két szezonnal ezelőtt a Gazdaváron is kapott egy tekót. kivette a spori kezéből a labdát és némi diskurzus után palánkhoz b*szta! sose felejtem el! ott ültünk a kispad mögött (akkor fel volt állítva a mobil ott is)páran. a jelenet záróakkordjaként Peti hátrafordult és odakacsintott... :D
mi mindent vált ki az emberből a kecskeméti fergeteghangulat... :))
a Víghjátékot ne is említsük... :S Nerijus Varnelis padlócsapkodása,mi? arrgghhh :S
Amúgy nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott tegnap, 2005-ös feeling környékére saccolom a dolgot, csak most még többen voltunk. No nem baj, jövő héten Pécsre úgy fest tudok menni, csak ott meg nem leszunk 7-800an. Mondjuk én már 150-nel is kiegyeznék.
Reggel hatkor kuldott sms-t olajbogyó, hogy előreláthatólag rövid időn belul meg fog halni, mindenesetre boldog névnapot már lehet hogy nem tudok kívánni neki:). Valószínűsítem akkortájt érhetett haza az egész éjszakán át tartó kemény műszakból, és annyira hullafáradt lett a munkától, hogy végső elkeseredésében ezt találta írni :(
Mindig mondom neki, hogy nem kéne ennyire komolyan vennie a melóját. Hajthatatlan :(
Ezek szerint nem olvastál vissza. (az érveid elég érdekesek, annak tudatában hogy pont azon a meccsen volt az uccsó 5 percben 17 büntetőtök, összesen egy szezoncsúcsot jelentő 42) De mindegy, hagyjuk is, örüljünk, hogy - a fehérváriak hathatós közreműködése miatt - Vígh már nem ámokfut a pályákon.
olyan embereket kérdezzek akik szerint Kálmánt valóban 20x faultolják ill. Mészárosba 8x belemennek esetleg legjobbjuk csak otthon képes 40VAl-t elérni?
Ezt már ezerszer megtárgyaltuk... Az akkor kommentátor meg nem volt elfogulatlan, mivel az akkori Univer komoly vetélytársa volt az Albának. Részemről már elfelejtettem a meccset, de most felhoztad... Nálunk meg a kislányok köpködésével, megfélemlítésével, bírók köpködésével vádoltak benneteket. Utána csináltátok a fekete Bradford baba felakasztást - pedig a kecskemétiek akkor is állították, hogy CB a hasán látható Univer logón húzta végig a két tenyerét, jelezve, hogy nem Olaj, hanem Univer... Viszont nem fogok vitázni, mert akkor sem, így most sem jutnánk dűlőre.
Ha objektív lennél, mint sporttárs, akkor azt is megemlítetted volna a cikkben, hogy 2006-ban, csak nagy nyilvánosság előtt elkövetett csalással (Vígh) tudtatok nyerni...