Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sport és hobby célú légpukkancs topik. Ilyen fegyverekkel élő állatra a -magyar törvények szerint- tilos lőni. Aki ilyesmit propagál, a MM szerinti törlést-tiltást kapja.
XX. kerület, Pöltenberg utca, a régi FÉG lőtere. Talán kedd-csütörtök-péntek délután.
Keresd Gajzágó Imrét.
Szentendre ( a hév végállomástól 2-3 percre) a volt Katonai Főiskola lőtere a főúton. Minden nap.
A főnök Fodor László.
Tagsági kell, be kell lépni aztán mehetsz amikor csak akarsz. Ha jól gondolom, akkor akár délelőtt is - a léges pályára, mert az éles délelőtt a katonáké.
Nem tudjátok esetleg, hogy van-e Budapesten olyan lőtèr, ahol lègfegyveres lövèszetre van lehetősèg? Ha van ilyen, hol lehet meglelni? Az optimális az lenne, ha lőtèr nem egy 10 mèteres pince lenne, miközben a szomszèd lőálláson valami majom egy nagykaliberű èles lőfegyverrel bohóckodik, hanem kifejezetten lègfegyveres.
Amiket eddig találtam lőterek, azok vagy valamilyen sportegyesületek, amik termèszetesen nevetsèges időpontokban működnek, amikor normális ember mèg bőven a munkahelyèn poshad, vagy pedig èles lőfegyveres lőterek, vagy ezek a tipikus èlmènylövèszetes lőterek. Mivel a belvárosban lakom, nincsen kertem, az èles lőfegyveres lövèszetet pedig egyelőre mèg nem szeretnèm űzni.
Ennél egy drágább boltban is olcsóbb a gyári Weihrauch hangtompító. Azzal gyakorlatilag csak az ütőművet hallod. Lehet, hogy ez még jobb, de azért arra kicsi az esély. Szerintem ne ezt vedd meg. Ezzel a bolttal még nem találkoztam, de a helyedben kerülném.
Ennél a lengyelnél minden is sokkal, de sokkal drágább, mint valójában. Rendelni erről az oldalról (szlovák felülete is van neki) ... én nem rendelnék.
A mindenkori fegyver és annak a csöve dönti el milyen lövedéket szeret! Nincs ökölszabály, de általában az EE valahol mindig pontosabbnak tűnik. 5 ezres alatt JSB? Nagyon kevés helyen található ezen áron már! Én a helyedben betáraznék pár dobozzal, mert jövőre durvábbak lehetnek az árazásokk...!
Megtennéd, hogy megnézed: már annak is 11 mm-es az elülső síne a cső végén, nem pedig a szokásos (pl. Walther) 9 mm-es? Tudod, amire a tunelházat biggyesztik.
Ondon szerintem nem lőttem versenyszerűen. Szerencsen, és Miskolcon indultam versenyen. Tudod nem igazán jön be nekem a kis kaliber. Pisztollyal a 1911-es 0.45-össel lőttem jót öt lövés után. Az alatt nem. Ja, meg az 0.50-es páncéltörővel elsőre! gyakorlás nélkül! ;-) Pedig izgultam, hogy kiveri a szemem a távcső :-D
ennyi gőzzel ne vezess mert sok a gyökér és ott is kizökkensz a komfortzónádból,
Nem tudom hány éve Ondon szétszopattad magad egy 5.5ös vassal kezdőként és azóta is itt tartasz, nem akarsz fejlődni, csak magadhoz igazítani a dolgokat , ez nem erről szól .