Keresés

Részletes keresés

81713 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 57
Ez se nyert hangszórót!
Nem ez, nem így volt az én álláspontom, és a többieké sem!! Össze vissza emelgettél ki félmondatokat! NE HAZUDJ!
dP
PS: Jakupcseket meg ne itt ajnározd vazzeg!
Előzmény: nickwarren (48)
nso csi Creative Commons License 2000.10.02 0 0 56
Hát nem is tudom meg merjek e szólalni, 2-eske vagyok sőt szőke. Én sajnos nem tudtam végig a TV előtt ülni, mint a párom, de a lényeges részeket vagy felvette nekem videóra vagy szólt ha éppen ráértem.
Ezt a Kőbán féle riportot éppen láttam. Hát Rituska csak hozta a formáját, mivel nem volt ideje felvenni a szokásos bájmosolyát egyszerűen csak az igazi arcát mutatta. Más sportolóknak is rögtön feltették a kérdést és ők mégsem a csapattársakra "mutogattak", vagy magukban keresték a hibát, vagy belátták, hogy ők mindent kiadtak magukból, de a másik most jobb volt.
Egyébként az általam nem kedve KR védelmében el kell, hogy mondjam a múlt olimpia óta annyit halotta, hogy "Ő Az ISTEN" hogy hát bizony elhitte. Az igazi nagy sportoklók a sztárolás ellenére is meg tudják őrizni szerénységüket, a gyengébben nem pl. KR.

DakotaPressnek sikerült elérnie, hogy hirtelen azt hittem a politikai forumot olvasom. (Még mielött meggyanusítana, nem szoktam rejszolni.)

Mikó Creative Commons License 2000.10.02 0 0 54
Rita nyilatkozott. Ha én lennék a másik három valamelyike, akkor nem ülnék vele többé egy hajóba, hacsak hasonló nyilvánosság előtt nem szívja vissza amit mondott.

Nézzük a vívókat. Csapatban nem nyertünk érmet, pedig kiváló párbajtőrözőink vannak. Hallotta valaki amint nyilvánosság előtt szidták egymást? Nem. Pedig ott egyéniben valaki igen magasan állt az eredményhirdetéskor, jóval magasabban mint most Rita.

Soha nem űztem versenysportot, de el nem tudom képzelni, hogy valaki az arany helyett a másnapi akármire tartalékoljon. Azt már el tudom képzelni, hogy valaki a cél előtt 50 méterrel fejben feladja, de ezért csapattársat szidni nem szép dolog.

Sokan írták, hogy ez volt Rita negyedik olimpiája, és senki se merje szidni őt. Isten ments, nem szidom. Valóban, minden idők egyik legjobb eredményt elért magyar sportolójáról van szó. Engem épp ezért zavart a nyilatkozata. Jó lenne visszaszívni...

Ha visszaszívná, tényleg nagyot nőne a szememben ("Fel voltam dúlva, ezért olyat mondtam, amit azóta megbántam..." - valami ilyesmit hallani Tőle).

Mikó

Solt Creative Commons License 2000.10.02 0 0 53
Attól, hogy K.R. fikázza a csapattársait, csak a sprtolói nagyságát kérdőjelezem meg, de ha esetleg egy senki teszi ezt, attól hánynom kell.
Előzmény: oregmedve (51)
blueston Creative Commons License 2000.10.02 0 0 52
Ha annyi energia maradt benne mint ahogy nyilatkozta, akkor evezzen hazáig.
Nos ideje már nyugdíjba vonulnia

Szép volt, jó volt köszönjük.Ennyi

Bluestones

oregmedve Creative Commons License 2000.10.02 0 0 51
"A olimpiai ezüstrémet szerzőkről szóló fikciók szerzői legyenek kedvesek nem segget csinálni a szájukból."

???????????

nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 50
mellesleg hadd jelezzem, hogy mikor a litvánok kihagyták két büntetőt a dreamteam ellen, amivel ők jutottak volna a döntőbe, nem baszogatták egymést, pedig ott aztán konkrétan tényleg elrontotta az a srác...

nw

Törölt nick Creative Commons License 2000.10.02 0 0 49
Ez a nyilatkozat nem sportemberhez méltó, kissé gyermeteg másokra mutogatás volt. Csapatsportban nem szabad fikázni a többieket s mutogatni saját mellünk felé, hogy ha rajtam múlik megnyertük volna...
Az nem indok, hogy fáradt volt és csalódott, mert a sport pontosan erre nevel, hogy ezeken az érzéseken tudjunk uralkodni.

Ennyi a véleményem a nyilatkozatról.

A topicknyitó pedig bekaphatja, mert bár igaza van aban, hogy ez nem volt szép, de attól ne minősítsen egy egész sportpályfutást, egy elcseszett riport miatt. Gondolom életében a legnagyobb sporteredmény egy falusi mezeifutás 6. helyezés.

nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 48
"a hisztis p**sa bátran pályázhat a "minden idők legellenszenvesebb hazai sportolója" címre, és csont nélkül nyeri is."
ez hangzott el Ritáról

"Anyáddal szórikázzál kispofám!
Bunkókám...
...elmezavarai, arénytévesztései, öntúlértékelései, okoskodási rohamai...
Idefigyelj faszikám!
Rejszolás közben rá gondolsz...
De amit művelsz, az undorító. Meg kell kérjelek, ezzel a nickkel ne is gyere többet erre...
Szánalmas, utolsó senkiházi vagy...
Fogd be szádat inkább, és menjél vissza zsebhokizni."
ez pedig a topicnyitóról

azt gondolom, hogy ez így nem volt teljesen fair. Mindezt azért mert még nincs szerintetek elegendő hozzászólása, és mert egy nemzeti hősnek kikiáltott sportolót mert leszólni.

ezt hívják úgy, hogy teljes empátia és tolerancia hiány

nw

Solt Creative Commons License 2000.10.02 0 0 47
Függetlenül a nickem sorszámától én is nagyon megütköztem KR nyilatkozatán.
Egy nagy (sport)ember a szememben -- többek között -- azáltal válik naggyá, hogy nem fikázza a csapattársait. Egy kevésbé nagynak meg alapja nincs rá.
Így aztán KR csak úgy jöhetne ki a szituációból, ha nagyon sürgősen visszaszívná, amit mondott.

A olimpiai ezüstrémet szerzőkről szóló fikciók szerzői legyenek kedvesek nem segget csinálni a szájukból. (Ha valamelyik nickkel legalább egyszeres aranyérmes olimpikonunk nyomul, akkor mély tisztelettel elnézést kérek.)

tzuiop Creative Commons License 2000.10.02 0 0 46
Nem is jó ha valaki mindig szimpatikus,ő is csak ember és én így is tisztelem a Kőbán Ritát!
Majd megnézem a csinos szösziket 16 év múlva a negyedik olimpiájukon!
Különben is Rita lezúzná mindkettőt:-),sőt a Jakupcsektől is szimpatikusabban vezet műsort!
(Ja és kupcseket is lezúzná:-))),mert kb.huszonéve vegisként veri a világot és ügyel arra,hogy egészségesen egyen!)

Szeretem a Ritát!(és a jó focit)

Előzmény: nickwarren (43)
bogyó Creative Commons License 2000.10.02 0 0 45
Jaja, szerintem is volt egy ilyen bájos mellékzöngéje a dolognak... Előtte is láttam KR-t, aki kicsit lenézően nyilatkozott fiatal társairól. Ha ez igaz, akkor nagyon finoman szívatták meg KR-t, és ez elég súlyos belviszályokra enged következtetni. KR meg elvesztette a fejét, míg a többiek ravaszul taktikázva jól megalázták.

Igazi harc ez, belül, kívül, nem semmi.

Előzmény: zizi (44)
zizi Creative Commons License 2000.10.02 0 0 44
talán azért ilyenek a reakciók, mert a topiknyitó véleményét meglehetősen bunkó módon írta le.

egyébként nem vagyok meggyőződve arró, hogy a Kovács-Szabó kettes nem a másnapira tartalékolt, aminek az lett az eredménye hogy egy arany helyett nyertek két ezüstöt.

Előzmény: nickwarren (41)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 43
ok. vonatkoztassunk el egy picikét a konkrét történésektől. Mitől válik Kőbán Rita olyan személyiséggé, akitől elfogadjuk ha emberileg leszerepel, és miért nem tesszük ugyanezt (hogy maradjunk a közismert példánál) Jakupcsek Gabikával?

Mert azért neharagudj, kedvenc kajakos hölgyünktől elvárható lett volna egy fokkal visszafogottabb nyilatkoznia is, főleg akkor ha a később történtek nem teljesen azt bizonyították, hogy ő volt a csapat motorja és a legerősebb...

nw

ráadásul a két szöszi pedig még csinosabb is :)

81713 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 42
Ne haragudj kedves nickwarren, de kit érdekel egy Jakupcsek? Műnő, műkörnyezetben és valami bonyolult nevű dolgot is eszik, mert nem táplálkozik rendesen. Valami bifidusz izé... Vagy mi a szent szar.
dP
Előzmény: nickwarren (41)
nickwarren Creative Commons License 2000.10.02 0 0 41
Előrebocsájtom, hogy én nem láttam a riportot, DE felháborít a tisztelt tasztaltársak reakciója. Valaki kifejtette a véleményét egy őt felháborító nyilatkozatról, erre ti alpári módon elkezdtek anyázni vele. Miért? Mert le merte írni amit őszintén gondol erről?

a jakupcsek gabit persze senki sem akarja megvédeni, pedig igen kemény támadások érik itt a tasztalon.
- pedig ő nem nyilatkozott a saját csapattársairól lekezelően
- szintén egy egész élet van előtte
- szintén profi
- és konkrétan az egész élete nyilvánosság előtt zajlik le

nw.nemérti

originalqszi Creative Commons License 2000.10.02 0 0 40
Azt hiszem tévedtek!! Főleg startrekfan ! A riportban többesszámban beszélt, minden negatívumot magára is mondta! Az "én birtam volna még" nem a többiek gyengeségére utalt!!!!!
Azt hiszem most az egyszer nem tévedek:)))))))
Gergo1 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 39
A tévések hülyesége más kérdés. Láttunk sportolót nagy kudarc után rendkívül szimpatikusan nyilatkozni hasonló feszült helyzetben.
Ritának nyilván egyéniben sem ment a csapásszám-növelés.
retur Creative Commons License 2000.10.02 0 0 38
Szerintem is mindenki emberből van, azért a tévésektől többet vártam volna.
tosh Creative Commons License 2000.10.02 0 0 37
nekem sem tetszett az a bizonyos KR nyilatkozat. szerintem sem szabadott volna ugy mondani, ahogy. (pl. szvsz NEM a csapasszammal volt feltetlenul gond, hanem esetleg a csapasok erejevel... mind1).
a no viszont iszonyat frusztralt lehetett, valszleg a hajo NEM egysegessege miatt is, amire volt korabban utalas, es lett utana is: a KovacsKati/SzaboSzilvi kajakkettes nyilatkozata az volt, h ez a hajo egyseges.

bubus Creative Commons License 2000.10.02 0 0 36
Tisztelt Tasztársak !

Kár volt ennyire felfujni azt a nyilatkozatot. Kőbán Rita még éppen csak kijött a vizből, ideje sem volt feldolgozni hogy valójában mi is történt, egy felfokozott idegállapotban olyasmi csúszott ki a száján amit higgadtan biztosan nem mondott volna. De ez csak azt bizonyitja hogy Rita tényleg szivügyének érezte a verseny megnyerését, és biztos hogy minden tőle telhetőt megtett. Az vesse rá az első követ akivel még soha nem fordult elő, hogy egy felfokozott idegállapotban nem csúszott ki valami a száján.
Rita nyernyi akart, és sajnos nem sikerült, de ettől függetlenül a női kajak versenyek egyik legnagyobb egyénisége. Aki nem ezt érdemli.

( Kedves Dagotta !
Igazad van, de kár lenne ismét kimoderáltatni magad. Inkább hagyjuk süllyedni ezt a topicot,
többet nem ér. Én nem irok többe ebbe a topicba. )

üdvözlettel

PinaBubus

Előzmény: vandor1 (34)
81713 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 35
Azt meg csak halkan jegyzem már meg, hogy aki ilyen fikázásért egy zsírúj nicket csinál: az egy utolsó jellemtelen tetű.
dP
vandor1 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 34
Sziasztok!

K.R. nyilatkozata tényleg elszomorító volt, főleg, ha az egyéniben produkált teljesítménye tükrében nézzük. Persze ettől még nagyon nagy sportoló, de talán tényleg a fejébe szállt az eddigi dicsőség. Ha megnyerte volna az egyénit, akkor azt mondanám, hogy hm, ő tényleg bírta volna, de így?

tzuiop Creative Commons License 2000.10.02 0 0 33
Gondolom,ennyi felkészülési idő alatt is kitalálhattak a kajakoslányok valami jelrendszert,amivel egymásnak jeleznek a tempót illetően.
Kőbán Rita gondolom nem ok nélkül volt csalódott,szar dolog lehet más miatt lemaradni az utolsó nagy lehetőségről.Ha jól sejtem ez a negyedik olimpiája volt,míg SZSZ és KK huszas éveik elején járnak.
Aki ennyi ideje ilyen sikerekkel nyom egy sportot,annak lehet egy csepp tapasztalata is és igaza lehet,valamint KR nem egy topicindító IQ-jával rendelkezik,ha valaki látta őt nem sportolói szerepkörben az tudja miről írok.
A lassításon látszott,hogy ő nagyon nyomta előre a hajót,míg a második hölgy előlről csak a ritmust tartotta, negyed annyira beledőlve,mint KR!
Bár nehezen elképzelhető,hogy nem ad bele mindent az ember, ha már ott van.

Gondolom a NAP-TV-ben lesz erről még szó(máshol csak hírolvasás van)és elmondják az érintettek a véleményüket,
DE NAGY BUNKÓSÁG VOLT ÍGY SZERKESZTENI A NYILATKOZATÁT ÉS A TÖBBIEK VÉLEMÉNYÉT KIHAGYVA LEADNI!

Előzmény: oregmedve (29)
81713 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 32
Öreg medvém! A Tied egy normális módon kifejtett vélemény. Még ha nem is értünk egyet. De a topicindító?
dP
Előzmény: oregmedve (31)
oregmedve Creative Commons License 2000.10.02 0 0 31
Dakota, nyugi!

Vagy enegm is letiltasz?
oregmedve

Gergo1 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 30
Kőbán nyilatkozata a tőle megszokott stílusú volt.
oregmedve Creative Commons License 2000.10.02 0 0 29
Sziasztok.
En nem ismertem Koban Ritat (csak a nevet), de az emlitett nyilatkozatot eppen lattam.
Hat, a gyomrom is felkavarodott. Igy nekiugrani a csapattarsainak... undorito volt. En nem tudok evezni (legalabbis nem ilyen gyorsan), de azt ki nem allhatom, ha valaki nem tud a szajan uralkodni ekkora nyilvanossag elott. KB mar nem tunt egy elsobalozos kislanynak. Megha el is szurtak a tobbiek, akkor is, menjen oda hozzajuk, kapja szajon, aki nem huzta rendesen, de kaffogjon, hogy o birta volna, de a tobbiek...

Azt hiszem egy orosz (vagy ilyesmi) futo, mikor ezustot nyert a 100m sikfutasban (ez lett volna zsinorban a harmadik aranya ebben a szamban, ami meg soha nem fordult elo), azt mondta, "Nem dol ossze a vilag, igaz? En sem nyerhetek meg mindent..."

Nem szimpatikusabb, mintha azt mondta volna: fujt a szel, meg csalt a biro?

Lehet anyazni.
oregmedve

81713 Creative Commons License 2000.10.02 0 0 28
Szó sincs róla, hogy én bármit is el akarnék dönteni. Csak javasoltam, mert addig fogom basztatni a topicnyitót, meg magát a topicot, hogy az előbb-utóbb meg fog szűnni.

Tőlem bárkit lehet fikázni, de olyan embereket nem, akik az életüket tették fel a sportra, és még jelentős eredményeket is elértek. Illetve: még ezt is lehet, de nem a topicindító stílusában.
dP

Előzmény: unnamed (27)
unnamed Creative Commons License 2000.10.02 0 0 27
Nagyon ügyes! DakotaPress majd eldönti, kinek a topicjai maradhatnak meg... Gratula!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!