Igen! Pont erre voltam kíváncsi... Hasonló céljaink vannak a gyerekekkel nekünk is és a szempont közeli, jó iskolák. Ezek szerint valamelyik helyi gimiről van szó?
..ahogy láthatod, ez a topik eléggé kihalt az utóbbi hónapokban..a beszélgetések zöme már egy nagy közösségi oldalon történik..
..de, az én kisebbik lányom a Hajósba járt, az első négy évet ott végezte..nekünk semmi bajunk nem volt vele..tudtommal az alsósom még mindig a kis iskolába járnak, ahonnan testnevelés esetén át kell ballagniuk a nagy épületbe..aztán vissza..
Sziasztok! Iskolaválasztás előtt állunk és a véleményeteket/tapasztalataitokat kérném a Hajós iskolával kapcsolatban! Főleg friss tapasztalatok érdekelnének ill. a továbbtanulási esélyek! Előre is köszönöm a segítségeteket!
Sokszor kötök ki itt google keresés alapján, Gödöllő múltját kutatva. Tehát ebből arra következtetek, hogy itt is közkedvelt téma a régi Gödöllő. Talán érdekelhet benneteket is az a kis gyűjtemény, amit lassan másfél év alatt közel 2000 fős csoport szedett össze innen onnan, internetről, vagy épp a nagymami fiókjaiból!
Uszodai sávelválasztót tettek a termőföldre, és 2015 végére ígértek uszodát. A város leállította saját projektét. Végül egyik uszoda sem épült meg. Sebaj, lesz még kampány 2018-ban. Tovább »
..bizony lassan 14 éve lesz, hogy nitottam ezt a topikot..és a nagy nyüzsgés és aktív élet után most kihalt..túllépett rajta az idő..a közösségi oldalak..különösen az általad citált is..elvitték az érdeklődőket, ott nagyobb körben, más, korszerűbb keretek közt lehet megvitatni a város dolgait..na ott sem fenékig tejfel minden..