Keresés

Részletes keresés

el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1424

csak hogy erzekeltessem, en se ilyennek szulettem, az elejen nekem is gondom volt amikor egyszerre kellett 10 dekanal nagyobb adagokat lenyomkodnom rizsbol, mar mar 3 orankent tudom letolni a 25dekas adagokat, viszonylag siman.

Előzmény: el Papi (1423)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1423

en napi 1 kilonal jarok :-)

/ezt most ne fikazasnak vedd :-), szoval meg kell tanulni enni, ez is hozzatartozik ehhez a sporthoz. Sot sok minden mas is, amire az ember nem is gondol amikor belekezd.

Előzmény: Törölt nick (1417)
el Papi Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1422

no mostan valaszolok, tegnap valoban nem volt jokedvem, igaz elssorban nem a Madrid meccs miatt, de ez most mind1.

szoval a balfasz az azoknak szol akik balfaszok, tehat aki magara veszi/ismer annak. Nekem is utobbi idoben alakult ki ez a stilusom, de eppen azert mert ez nem a kisasszonyok sportja, es akiktol en tanulhattam, azok bizony meg ennel "bunkobb" stilussal birnak, de ha vki atlat a stiluson, a lenyeget megerti.

Csak hogy, ertsetek mirol beszelek (es ez egyben valasz arra, hogy mennyit koltok erre): amig en azert megyek el dolgozni, hogy ehessek, addig vannak olyan kiskocsogok, akiknek az a legnagyobb gondja, hogy nem tudjak meginni a turmixot vizzel, hanem "csak tejjel". Ez mindent elarul a hozzaallasukrol, a budos eletbe nem lesznek izmosak. Szoval sokat koltok ra, es meg tobbet koltenek ra. Anyagilag nem eri meg a versenyzes, de nem is anyagilag kell hogy megerje.

Ezt mindenki maganak kell hogy eldontse.

Persze nem kell versenyszeruen csinalni, de en ugy vagyok vele, hogy ha vmit csinalok, akkor azt igyexem a leheto legjobban, es ha vki nem is akar versenyezni de legalabb az alapirannyal legyen tisztaba.

/csak hogy legyen elkepzeleseg a dolgokrol, versenyszinten a havi 200-at siman megutik a koltsegek. (es ennel meg sokkal tobb is lehet bizonyos tenyezok esetben, aki benne van a dolgokban, az tudja mirol beszelek).

Eppen ezert ebben a sportban le kell vetni az ilyen sznobsagokat es torekedni hogyan lehet a leheto legolcsobban meguszni a dolgokat, de az olcsosag ne menjen a minoseg rovasara. Ez eleg nehez, de megoldhato, nomeg nemi talpraesettseg is szuksegeltetik hozza.

Előzmény: mash (1412)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1421

ahogy nézem 10-35 rugó között mozog

nálam 3800 a bérlet + néha 1 turmix edzés után 300ft, egy 150ft-os üdítő edzésenként, nagy ritkán otthon is egy turmix, összesen nincs 8000eft

köszi mindekitől a válaszokat

Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1420

Bérlet: 5.500 Ft

Fehérje: Kb. 15.000 Ft

Vitaminok: Kb.  2.500 Ft (ez most saccolás, mert valamelyikből 1 doboz 1,5-2 hónapig is elég)

Egyéb (szőlőcukor, aminosavak stb.): 7.000 Ft  

Edzés alatt általában szénsavmentes ásványvizet iszom. Néha Powerrade-t vagy Slimi-t. Ez utóbbi nagyon jó, teljesen cukormentes, és van benne L-Carnitin. Ára: 250 Ft. 

ELŐRE TESZTOSZTERON NEMZET!!!!

Előzmény: mash (1415)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1418

szegény Papi elbujdokolt a MArgit miatt

vagy 24 órás edzésbe fojtja a bánatát

Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1416

Ugyan engem nem kérdeztél, de mondom az én adataimat, legalább most utánaszámolok, mert még sosem tettem.

3800 Ft a havi bérlet. A fehérjém vanília ízű Scitec 100% Whey Protein, 5 kg-os vödörben rendeltem 17566 Ft-ért. Van kreatinom, BioTech 500 grammos, ha jól emlékszem 3500 Ft körül volt.

Ha ezekből kalkulálok, akkor úgy kell tennem, hogy fehérjéből minden reggel benyomok 30 grammnyi adagot, és edzés után szintén, ez heti 330-360 gramm. Most egy hete, hogy hajtom a második kreatinkúrámat, ez 40 napra kb. 300 gramm.

Vagyis:

fehérje - kb. 4650 Ft

kreatin -  kb. 2130 Ft

bérlet - 3800 Ft

összesen: 10580 Ft, ha kreatinozom.

Edzés közben nem fogyasztok spéci cuccot, vagy két kanál méz fél liter vízbe, vagy egy Booster energiaital (99 Ft a Plusban).

Előzmény: mash (1415)
mash Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1415

Skorpi, Papi, ORb

mennyi pénzt öltök bele 1 hónapba az edzésbe/kajába?

bérlet + turmixok +kiegészítők + vitaminok

Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.14 0 0 1414

Köszi a válaszokat.

Magnezium es kalcium tablettát is szedek, napi kettőt. Szvsz nekem ennyi elég, hiszen még a Daily One-ban is van Calcium. A b-komplexet majd kipróbálom, mondjuk most kicsit kiköltekeztem, mert a héten vettem Nitro-X-et, meg Tribu-X-t is. Tényleg, a Tribu-X-t próbáltad már? Sokat még nem tudok róla elmondani, mert még csak 1 hete szedem (napi 3 kapszula).   

Előzmény: el Papi (1404)
mash Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1413

akkor jól saccoltam az 1 percet

heti 2 váll edzés lesz, az egyiken lesz ez a 6/8/10*12/10/8kg

a másikon a Papi féle 12/15-35/40kg majd ahogy megy

mindkét fajtából csinálok 4 szériát, mellé oldalemelést 4 -et meg egy kis váll vonogatás

ez a felhúzás nem megy, mert ezer éve szar a csuklom, így azt hanyagolom

a váll vonogatáshoz van egy jó kis kerek keret, amibe be kell állni, alapból 55kg, ás arra lehet 4 ponton pakolni a súlyokat, rányomok majd 4db 5kg-ost és azzal nyomom

Papikám 2-0 ez neked rossz hír

Előzmény: Mirrmurr (1411)
mash Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1412

1. nem vagyok balfasz

2. miből jött ki neked a 2 órás edzés, még 1 óra se volt

3. nekem nem célom a versenyzés, azért megyek le hetente 2-6 alkalommal, hogy mozogjak, baromi közel van a melóhelyhez a terem, így amíg az asszonyra várnék, addig elmegyek mindig edzeni egyet.

4.  az augusztust kihagytam a bringatúra miatt, talán ha négyszer voltam edzeni, így most újra visszakell szoknom az edzésbe, ilyenkor csak edzegetek, mindenből egy kicsit

5. kis becepsz/tricepsz/hát azt jelenti, hogy összesen nem csinálok egyik testrészre se max 8-10 sorozatot

pl. bicepsz állva, franci rúddal + 25kg, utána ugyan ezzel a rúddal tricepsz

majd újra bicepsz, scott pado szerű csigás gépen 4-5 széria 35kg-mal, majd megint tricepsz egykezes 7-9-11kg- mal a 11kg-mal 3 széria

hát: csigán mellhez szűken 3, szélesen nyakmögé 3, szélesen mellhez 3 széria

én már csak ilyen " balfasz" vagyok

Előzmény: el Papi (1410)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1411

Ja, ja, az egyperces pihenő szerintem OK, de amúgy érzed majd. És valóban, az égő érzés annak szól, hogy jól csináltad a gyakorlatot.

Ma hát-bicepsz napot tartottunk a haverral. Nagyon jó, hogy van egy edzőpartnerem már egy jó ideje, mert sokkal-sokkal jobban megy így az edzés.

Ez volt: húzodzkodás 2*8, lehúzás 3*10, evezés 3*10, majd bicepszből ferde padon 2*10 kifordított karral, aztán 2*10 kalapács, utána Scott-padon 3*8 francia rúddal, végezetül 21-ezés.

Fekete levesként három sorozat lábemelés.

Mindezt úgy, hogy annyi pihenőt hagyunk, ameddig a másikónk végzi a gyakorlatot. pörgős, annyi szent.

Előzmény: mash (1409)
el Papi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1410

azert ajanlottam a mellrol nyomast, es igen egy kicsit meg kell donteni ertelemszeruen a padot.

????

amugy mi az a kis tricepsz, bicepsz, meg "picike hat"????

hogy lehet piciket megedzeni a hatat? meg egyaltan minek?

a vall meg kar meg elmegy egyutt, de massal mar tuti, hogy sok.

edzeni meg nem addig kell amig megjon az asszony :D

ja es csak a balfaszok csinalnak ilyen 2 oras edzeseket.

Előzmény: mash (1409)
mash Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1409

ba megvolt az edzés

kipróbáltam mind a kettőt

6*12kg,8*9kg, 6(nem sikerült a 10)*8kg

5 percig vadásztam 3 pár egyforma súlyt

1 perc pihenőt adtam két sorozat között és ezt meg csináltam négyszer

utána

üres rúddal nak mögül nyomás

3*12*30kg + 1*15*35kg, itt is 1 perc pihenővel

utána még egy kis bicspesz, tricepsz, egy picike hát és már csörgött is az asszony, hogy igyekezzek, mert mindjárt a terem előtt van

mash Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1408

állva vagy ülve nyomni? ha ülve, akkor kicsit ferde padon, vagy totál függölegesen

én azt érzem, ha nem 90fokban van, hanem kicsit döntve, mondjuk 80fok, akkor nem fáj annyira a vállam

ma is lemegyek a Vuelta után kicsit mozogni, majd kipróbálom az 3*12-öt mondjuk 30kg-mal

Előzmény: el Papi (1406)
mash Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1407

pihenő idő???

én általában 40-45mpercet pihenek köt sorozat között

ezzel ki hogy van??

a kollegám, akivel telente jártam edzeni 1,5-2 percet is pihent

ezért se járunk le együtt a terembe, mert minek???

ki fogom próbálni

tegnap kipróbáltam bemelegítésnek és a 12kg-ba nem tudtam nyomni csak 18-at

egyszóval még nem az igazi a vállam! :)

6*12kg, 8*10kg, 10*8kg majd így fogom csinálni

aztán majd meglátjuk

aza  gond, hogy kibaszott sok súly vana  teremben, de összevissza mindenfelé

így baromi nehéz összevadászni 2 egyforma súlyt, nem hogy 3 párat!!!

Előzmény: Mirrmurr (1403)
el Papi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1406

en a helyedben siman nyomnek 3x 12-ot v.15-ot ruddal, csak mondjuk nem nyak mogul, hanem mellrol, es vegig koncentralva a mozgasra. aztan oldalemeles stbv. es mindenhol kis suly. ha egeto erzest erzel a valladban, az nem azert van mert "leeg" az izom, hanem akkor dolgoztal jol.

/nem osszekeverendo az izuleti fajdalommal.

Előzmény: mash (1402)
el Papi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1405
ja es en nem szarozok vele, reggel az elso etkezes utan lenyomom mindet.
Előzmény: el Papi (1404)
el Papi Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1404

igen, dalily one-bol lehet kettot is naponta nyugodtan, hogyha komolyabb terveid vannak, de en akkor mar egy speciel ket tabis vitamint ajanlok.

esetleg animal pak, ha van ra zsetonod, mondjuk nalam van is itten, de ezt majd kura alatt fogom hasznalni, most beerem a "sima" ket tabis edzescsomaggal, de ha az megy vegig akkor sincs gond. szerintem szedjel meg kulon b-komplexet, az ajanlott.

/illetve meg mehet kulon magnezium es kalcium, utobbi foleg, ha 300g folott van a napi feherjebeviteled, innen igazabol csak penztarca fuggo a dolog.

amugy C-vitamonbol siman el lehet menni napi 5000mg-ig, en is 3000-et hasznalok, ha kijon anyagilag, de meg is kell inni hozza napi 5 liter vizet (ez fontos).

Előzmény: Kék skorpió (1398)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.13 0 0 1403

Jól értetted, igen. De a súly megválasztása persze attól függ, hogy érzed.

Az a jó benne, hogy szétégetheted a vállad anélkül, hogy kicsavarnád - mert a nyak mögül nyomás azért nem épp barátságos, még ha lehet jól is csinálni. Én váltogatva végzem ezt a gyakorlatot, egyik nap nyak mögül nyomok rúddal, másik nap egykezes. Mivel hallottam ezt is, azt is, hogy mi a jó a vállnak, többek közt ebben a topicban is kaptam jó tanácsokat, ezért néha nagyobb súlyokkal dolgozom, máskor inkább a kifárasztásra megyek, utóbbi esetben alkalmazom az alant taglalt gyakorlatot.

Nekem nagyon gyenge a vállam. Nyak mögül 45 kilóval tudok nyomni, viszont a két húszkilós egykezest viszonylag könnyen mozgatom, holott elvileg szabadsúllyal nehezebben kéne boldogulnom. Mostanában szeretem kikészíteni a vállamat. Irigylem azokat, akik eleve gömbvállú alkattal születtek.

Előzmény: mash (1402)
mash Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1402

jól értem??? 6+8+10=24 ismétlést csináljak 3 különböző súllyal???

pihene csak annyit míg leteszek a 16-ost és felveszem a 12-est???

2 sorozat között mennyi a pihenő idő??? 1 perc

állig húzás 1 kezes súllyal???

én eddig ezt csak rúddal láttam csinálni!

és ettől lesz az embernek válla?

nem csak legégetem azt a kevés izmot+hájat ami a vállamon van?

Előzmény: Mirrmurr (1400)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1401
Ja, nem említettem, az első gyakorlat válltól nyomás egykezes súllyal:)
Előzmény: Mirrmurr (1400)
Mirrmurr Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1400
Próbáld ki, amit én csinálok, csak megfelelő súllyal: 6 x 16 kg és egyből 8 x 12 kg és egyből 10 x 10 kg, ebből három sorozat. Utána állig húzás egykezes súllyal, majd pedig oldalemelés nyújtott karral comb mellől kicsi súllyal. Szerintem, ha jól csinálod, a vállad ki fog kupálódni abban az értelemben, hogy megerősödnek. Na persze megfelelő bemelegítés mindig kell. Az én vállam is gyengusz, de ha nem esek neki, mint ökör a karámnak, akkor lehet terhelni.
Előzmény: mash (1399)
mash Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1399
hátha előre kifárasztom magamat, akkor még annyira se fog menni az edzés a sérült vállammal, mint ahogy amúgy menne :)
Előzmény: Kék skorpió (1397)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1398

A vitaminokat mikor szeded be?

Reggel beszedek egy 1000 mg C vitamint és egy Daily One-t, de a teremben azt mondták, hogy edzés után is beszedhetek egy Daily One-t. Főleg, ha van egy kis megfázás, akkor észreveszem a vizeletemen is, hogy kevésbé sárga, gondolom azért, mert a szervezetem több C vitamint használ el.

Erről mi a véleményed?

Előzmény: el Papi (1369)
Kék skorpió Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1397

Pont azért jó az "elő-kifárasztásos" edzés, mert nem kell kihagyni a fekvenyomást.

:-)

Előzmény: mash (1393)
mash Creative Commons License 2005.09.12 0 0 1396

tudom tudom

ezért is vagyopk kövér genya

és ha még elmondom azt is, hogy ebédre fehérkenyeret eszek a leves és a második mellé+ rostos üdítő + ha van süti azt is benyomom

akkor már lehet tudni, mitől vagyok dagi :)

Előzmény: Dorien (1395)
Dorien Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1395
Igazi testépítő kaja. Csak éppen hájban építi. ;)
Előzmény: mash (1394)
mash Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1394

hát én nagyon sokszoer este 9-10 után vacsizom

egy kis camambert sajt, turista/párizsi/májas/sonka + bor vagy sör :)

az egészhez barna kenyér vagy zsemle, esetleg stangli

Előzmény: Kék skorpió (1392)
mash Creative Commons License 2005.09.11 0 0 1393

szoktam én vállazni fájos vállal is,  csak akkor kiahgyom a két alapgyaorlatot

fekvenyomás és nyakmögül nyomás

érdekes, hogy a 45-fokos vagy merdekebb nyomástól nem fáj

csak ha vizszintben vagyok vagy függőlegesben

Előzmény: Kék skorpió (1389)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!