Keresés

Részletes keresés

Milan0s Creative Commons License 2025.02.22 0 0 255573

Off

A Lecce - Udinese meccsen történt 

• Udinese earned a penalty kick

• ⁠Lucca stole the penalty from the team captain Thauvin

• ⁠Thauvin attempts to block him from shooting

• ⁠Entire team tries to stop him from taking the penalty

• ⁠Lucca scores the penalty

• ⁠No one celebrates the goal

• ⁠Lucca gets subbed off

Welcome to Friday nights in Serie A 😅

Milan0s Creative Commons License 2025.02.22 0 0 255572

Ha még számít valamit a matekozas...

Milan0s Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255571

BL szezonunk 

Weah22 Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255570

aha, na ilyet nem fogsz tőle hallani :)

a lényeg, h meg kell újulnia a csapatnak és ez sem vele, sem Leaoval nem fog menni. ezen lehet sajnálkozni, statokat belinkelni, meg azon sopánkodni, h mekkora focista lehet a portugál... de nem lesz, nálunk biztos nem.

Jimenez sztem egy technikás, jó mentalitású játékos, Theo helyére be kell építeni, a portugál helyett meg ott lesz Felix vagy akárki más. tesco gazdaságos? lehet, aztán majd meglátjuk.

Előzmény: redsquadkerékpárszervíz3 (255565)
Racilaci Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255569

"A futball kiszámíthatatlan:" 

Annyira azért nem. Az pl. elég jól kiszámítható egy ideje, hogy a két nagy "sztár" valamelyike nagy rendszerességgel témát ad mindenkinek az emberi silányságával...

Előzmény: Piszra (255564)
Rosszónéró Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255568

Csak nyilatkozott nah~

mondjuk a szokásos semmi.

Előzmény: Piszra (255564)
redsquadkerékpárszervíz3 Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255567

Kipróbáltam, ezt generálja ChatGpt:

"Szeretnék elnézést kérni a szurkolóinktól a keddi mérkőzésen történt hibáért. Tudom, hogy nem voltam a legjobb formámban, és hogy a csapat számára is hátrányos helyzetbe hoztam őket. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy fejlődjek, és a következő meccseken mindent beleadjak. Azon leszek, hogy erősebbek legyünk, és együtt, mint csapat, javítsuk a dolgokat! Köszönöm a támogatást, és most már csak a következő mérkőzésekre kell összpontosítanunk!"

Hát sajnos ez alapján simán kinézem, hogy Theo is kb. így írja ezeket

Előzmény: redsquadkerékpárszervíz3 (255565)
Gerilla01 Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255566

Így gyakorlatilag az is eldőlt, hogy ebben a szezonban az ötödik hely nem fog BL indulást érni

redsquadkerékpárszervíz3 Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255565

Hát ez a három olasz kiesés középcsapatok ellen valóban brutálisan néz ki....óriási pofára esés ez, pláne, hogy egy ideig úgy állt, hogy a Top8-ban is lehet akár 3-4 olasz csapat a BL-ben.

Theo "bocsánatkérése": nekem ez túl általános, kb a chatgpt is ilyet írna neki. Én azt szeretném hallani tőle, hogy elismeri, hogy sportszerűtlenül, férfiatlanul folyamatosan színészkedik a pályán, ami a csapatnak árt, és abbahagyja ezt.  

Előzmény: puki33 (255561)
Piszra Creative Commons License 2025.02.20 0 0 255564

Valamiféle bocsánatkérés megtörtént.

„A futball kiszámíthatatlan: nagy örömöket, de fájdalmas pillanatokat is tartogat számunkra. Most óriási csalódottságot érzek. Szeretnék bocsánatot kérni a csapattársaimtól, hogy miattam emberhátrányba kerültek és a szurkolóktól, akik mindig támogattak minket.” – írta Theo a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében.

„Ez a klub egy család és együtt talpra fogunk állni. Forza Milan!”

Előzmény: Weah22 (255557)
Buddy Holly, Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255563

Apáról fiúra száll. Háromcsapatos holland bajnokságot nézni :)), a hármon kívül a többit a Fradi és a Felcsút is veri.8 közé egyik se jut be, most nagy az öröm de a kövi fordulóba mennek haza.

Előzmény: pandeamonium (255562)
pandeamonium Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255562

Az, hogy a most 40-50-60 éves korosztály miért szurkol egy-egy olasz csapatnak, az egyértelmű, de arra kíváncsi lennék, hány gyerek kezd el focit nézni/focizni szerte a világon egy Leao, egy Lautaro vagy egy Koopmeiners miatt, és nem inkább Mbappe meg Yamal hatására... (Az még szomorúbb, hogy direkt nem írtam olasz neveket, merthogy minek? Ez elképzelhetetlen lett volna még 20 évvel ezelőtt. És ne mondja nekem senki, hogy ez boomer duma, mert ugyan nem néztem statisztikákat, még az is lehet, hogy rengeteg Milan-, Napoli-, Juve-szurkoló apuka kicsi fia is előbb kér karácsonyra Real- vagy Pool-mezt...

puki33 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255561

na az olasz foci teljes osszeomlasat kovethetjuk epp ..

europa masodik vonalas csapatai daralnak bele a padloba.

(a zebrak mar kettovel kevesebben kene legyenek a palyan...)

Oroszlány Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255560

Én nem ere gondoltam..

Előzmény: Rosszónéró (255559)
Rosszónéró Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255559

Az a bajj, gyakorlatilag régóta nincs

Amikor meg van, kb Stefanó óta akkor is csak lozungokat nyilatkoztak..

Mindenféle MilanTV és társai meg csak régi storykat idézgetnek,edzéseket mutogatnak...

Semmi reakció vagy vmi riport játékosokkal háttéremberekkel

Előzmény: Oroszlány (255558)
Oroszlány Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255558

Egyébként azt észrevettétek hogy hetek óta megszűnt mindenféle meccs utáni öltözői posztolgatás?

Vagy csak én nem látom ezeket?

Előzmény: Weah22 (255557)
Weah22 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255557

Ilyenkor pl nem az lenne a normalis, h Theo posztolna h bocsi mindenki, fasz voltam? 

Weah22 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255556

beszélhetünk itt sok mindenről, de el kell olvasni a nyilatkozatokat, Consi szerint is komoly gondok vannak a hozzáállással. 

Mike: lepke hátán lepke, bizonytalan az ember, vmiért nem okés, de nagyon nem.

védelem: az ősz egyik legjobbja (Gabbia) elfelejtve hirtelen, Tomorira kitéve az eladó tábla, Pavlo szintén, majd mindketten visszaépítve...

jobb hátvéd poszt kibaszva a kukába (az egyik a korábbi csk...), majd egy teljesen új ember érkezik. Theo helyzete...

és még csak a védelmet említettem...

akkor miről beszélünk?

Oroszlány Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255555

Ezt csak így itt hagyom:

Oroszlány Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255554

Na ez itt a probléma, röviden és tömören:

"A Feyenoord a BL-rájátszásban 180 játékperc alatt mindössze 3 alkalommal találta el a kaput, ebből 2 gólt szerzett és összesítésben 2-1-es eredménnyel jutott tovább a Milan ellen. Ezzel szemben a Rossoneri részéről a két meccsen összesen 30 kapura lövési kísérletből 13 lövés talált kaput és 1 gól született."

Dead Tribe Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255553

Az miért jó, nekem, szurkolónak, hogy nyereséges a klub és a tulajok gazdagodnak belőle, de semmit sem nyer a csapat?

Előzmény: Boban83 (255552)
Boban83 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255552

Nézd ha egész szezonban a csapat motorja lett volna,és most történik egy rövidzárlat, hogy a nagy hajtásban elfelejti hogy sárgával nem dobálom magam, talán el tudom fogadni, akkor egyszerűen csak buta. De érdemes végignézni a szezon kezdete óta milyen féreg módon viselkedik és bomlaszt. Ez a fizetésemelés/hosszabbítás erőlködés vele nem is idén hanem már tavaly bőven elkezdődött, volt ilyen h megy a Bayernbe pl. aztán mégsem ment. Lehet azt mondani hogy szarevő a vezetőség (szurkolóként pláne) én mondjuk azok táborát erősítem akiknek meg tetszik hogy gazdaságosan és nyereségesen működünk. 

Ez a filozófia egyébként az új USA tulajokkal világosan van kommunikálva, itt senki nem fog végtelen millió eurókat keresni, ez az egy biztos, ez senkit nem érhet meglepetésként. Se szurkolót se játékost. (aki esetleg kételkedik hogy nem működik a fiatalos, szakmai modell >>Atalanta, újabban Juve, egyedül az Inter erőlteti kicsit a sztárjátékos zsoldossereget, de ott meg Marrotta dolgozik, aki viszonylag elismert abban amit csinál.)

Visszatérve. Az hogy Fonseca padra tette többször is, egyáltalán nem volt véletlen,  sztem SC is kapta le már félidőben Theot és Leaot egyébként. 

Olyat meg nagyon ritkán látni egy klubnál, hogy valakit név szerint kimondjanak, hogy bűnbak, (sztem ez a Milanra nem jellemző) tehát Ibrahimovics nesze semmi fogd meg jól nyilatkozata pont annyit is ér, amennyinek tűnik. De ha még mindig nem veszik észre hogy a farok csóválja a kutyát, akkor itt egy gyors kupa kiesés és egy 8-9.hely lesz a vége, a - szerintem - jó edzőnket bukjuk, és jön pár év újratervezés. 

Igazából most kapott a vezetőség egy jókora pofont, mert náluk ezt pénzre tudják mérni sehogy máshogy, ergo kérdés mi lesz a reakció. Hagyják hogy elmenjen a teljes szezon még 1-2 ki nem kényszerített piros lap, nem védekezés, vissza nem érés, 6 méterről kaput el-nem találás lezserség miatt formájában, vagy lépnek.  

Előzmény: Damas_ (255542)
Evil_666 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255551

Tesó!

Ez a Milan-topik!

Előzmény: deluigi (255550)
deluigi Creative Commons License 2025.02.19 -3 0 255550

plusz hol van a 100 hsz?

Előzmény: Farinos! (255548)
deluigi Creative Commons License 2025.02.19 -3 0 255549

erre vartak eddig, hogy egy hetes csecsemo megmondja nekik

Előzmény: Farinos! (255548)
zlotyi11 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255547

Ibra is azért "szembeköpte" ezzel magát. Nem azt mondom, hogy nyíltan a sajtó előtt hárítson mindent Theora, de bőven lehet úgy kommunikálni, hogy nem mondja ki de kb mindenkinek világos legyen, hogy ilyet nem lehet csinálni egy ilyen téttel bíró meccsen.

Előzmény: redsquadkerékpárszervíz3 (255544)
redsquadkerékpárszervíz3 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255546

Így van

Előzmény: zlotyi11 (255543)
Weah22 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255545

valszeg nincs, max 1-2. ez van, elkurvult a világ, közhely de csak a lóvé számít már.

figyelj, ezt olasz portál hozta le, persze attól még lehet ordas nagy kamu. elsőre égtelen nagy baromság, de jobban átgondolva... neki meg fognak bárhol adni min. másfélszeres pénzt mint nálunk, ha kiesünk a ligából akkor is. és kinézem belőle h ekkora tapló paraszt :)

Előzmény: Damas_ (255542)
redsquadkerékpárszervíz3 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255544

Ibra:

(acmilan.hu)

"Ami Theo második sárga lapját illeti, a játékvezető túlságosan kemény volt ezzel a döntéssel. Egy ilyen mérkőzésen történő műesésért szóbeli figyelmeztetést kellett volna adnia, mielőtt lapot ad. Innentől kezdve a mérkőzés megváltozott. "

„Theo? Amikor ilyen szituációk megtörténnek, nem lehet megmondani, hogy helyes vagy rossz. Nem hiszem, hogy Theo színész lenne, ő csak játssza a játékát és megpróbálja a legjobbat kihozni. Ilyen dolgok előfordulnak a pályán, de Theo nem erre játszik.” "„Magunkra vagyunk dühösek, mert saját magunkat ejtettük ki. Nem a játékvezető miatt vagyunk dühösek. Nincsenek kifogások vagy panaszkodások, ez a mi hibánk."

Mi van? Nekem mégiscsak úgy tűnik, hogy bírózik és Theot védi. Mire fel védi? Tiszta sárga volt mindkettő, ez a szabály. És mi az, hogy nem színész? Pont ez a baj vele, hogy állandóan visítva összeesik teátrálisan - akár elől (amikor gólt is lőhetnénk!), akár hátul (ebből is kaptunk több gólt már). Ha nem mondjuk ki a valóságot, akkor csak megy tovább ez kabaré.

zlotyi11 Creative Commons License 2025.02.19 0 0 255543

"A Milan szezonját a Coppa Italia nem mentheti meg. Csak a Scudetto és a BL-ben való minél hosszabb szereplés lenne értékelhető. A Szuperkupát meg inkább hagyjuk is, az egy nevetséges torna volt négy csapattal..." - fakadt ki a Rossoneri egykori legendás játékosa, Zvonimir Boban.

A milánóiak korábbi igazgatója a Feyenoord ellen kiállított Theo Hernándezről is elmondta a véleményét:

"Évek óta ezt csinálja. Illetlen és sportszerűtlen játékos."

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!