sokat igazából nem mulasztottál... szerintem Dujvárosban jobb korizni mert kevesebben vannak, és jobb marad a jég... nameg a felujitás is jót tesz neki a közepén... Ennek ellenére bizonyos családi okok miatt fehérvárott többet korizom:o)
Jelentem voltam Dunaújvárosban, és szerintem Székesfehérváron jobb csajok vannak, de én nem vagyok tárgyilagos meg nem is azt szoktam nézni. A tapasztalat mindössze a koripályára érvényes. :o)
Mivel már 5 napja senki nem ment a retekbe muszáj hivatalosan felszólítanom a még nem a retekben levoket, hogy hagyják a mosott ruhát másra és húzzanak a véres retekbe, mert különben nem állok jót magamért.
Grrrrhörr, hörr, burgum. Grrrrrrr.
agresszívmalac
/az új topicom népszerűsége fantasztikus, már van róla e-mailzuhatag, saját kis ötletkéimet kapom meg tréfás emilben :))) a legújabb szerintem még jobb, csak a kutyát nem érdekli :)/
Az tényleg elképesztő, hogy Dújvárosban mennyi jó nő van, én nem tudom honnan kerülnek oda...Bár gondolom a kohászlányok mindenhol szépek :-)))
(ettől még az a város úgy tré, ahogy van)
Baromi álmos vagyok és oly távoli a retek, ráadásul nyomasztó az idő, valamit ki kéne találni, amitől rohanni kezd az idő és hipp-hopp azon kapom magam, hogy lefelé megyek a lépcsőn...
Brutális házigazda majd mindennap itt ül nálam és nagyon sokat dolgozik állítólag. Én is, de én itt is vagyok. Hiába, ez a különbség a malacok és a nyulak között. :-))