én is töltögettem már le a netről hasonlókat, h ismerkedjem a nyelvtannal, és a kiejtéssel, a franciánál mindenesetre könnyebbnek tűnik, az alapján, amit eddig olvstam, hallgattam,
arra most azt mondom 2 év tanulás után, h 2 év múlva sem lesz meg a középfokúm,
(de lehet, h csak lelohadt a kezdeti lelkesedés, v csak nem voltam eléggé motivált)
most, h szorít az idő a szubjektív szempontokon kívűlmást is figyelembe kell venni :))
Mi anno Warbival voltunk Bulgáriában:))) Egy örök élmény:))) Kétszer jártam a bolgároknál: először sikerült szárnyashajóval átmennünk Neszebárba hullámzó tengeren, az egész hajó rókázott, mindenki kékfehérlila volt, alig bírtunk kiszállni, na ilyet soha többet. Második alkalommal meg annyira beteg lettem, hogy jött a mentő, az első nap kiütött valami vírus és egy hétig feküdtem. Aztán jöttünk haza. Megfogadtam, soha többet nem megyek oda, és eddig be is tartottam. De ettől függetlenül biztos sokat fejlődöt az Aranypart és biztos szép az egész, amiket lehet róla olvasni.
bocsi, hogy off leszek, de többen kérdeztétek, hogy állunk az épitkezéssel, szóval csináltam egy albumot ahol mindig fel kerőlnek az újjabb fázisok: http://client.webshots.com/user/csillacsaba
Sajnos nem igazán vagyok témában mert nem nagyon jártam arra, de van egy tippem. Van itt az indexen egy jártal-e már erdélyben topic, ott biztos tudnak neked segiteni.