Igen, él még az e-mail címem és meg is néztem most.
Nekem szerintem jövő hét szerda(14.-e) lenne a jó.
E-mailben pontosítunk. Vagy itt a fórumon, végül is mindegy.
Akkor a Love Like Bloodot vigyem? /leginkább a Sisters of Mercyhez hasonlít/
arpee: Lenne hozzád egy nagy kérésem, olvastam az Arzte honlapján, hogy kiadtak egy lemezt "5,6,7,8 bullenstaat" címmel amelyet csak a koncerteken lehet beszerezni - illetve az Arzte clubbon keresztül -.
Ha esetleg valamelyik koncerten találkozol az említett lemezzel, kérlek vegyél nekem egyet, mivel attól félek, hogy a korlátozott darabszám miatt a bécsi koncertig el fog fogyni.
Udv
mar csak nehany nap...
de be vagyok szarva, hogy hogy lesz jegyem az elso, pahleni koncertre! Mar majd' az egesz Tour ausverkauft!
Kiraly a Yoko klipje, nem?
CD-ket mikor cseréljük? Nagyon kéne már az a Deine Lakaien meg a Das Ich.
Én meg viszem a Love Like Blood-ot. (Deine L. testvéregyüttese, ők is németek.)
Hi,
Die Hosen geben wieder gas!!!Campino ist geheilt und wieder fitt. Die einzigen Konzerten in Deutschland am 23.6.2001 Seeßen, und 24.6.2001 in Tuttlingen. With The Offspring!!!!!!!!!!!!!!
So I have two tickets fürs Ärzte-Koncert in Berlin Wuhlheide, 24.6.2001.....(I was dropping a hint)
Jó volt látni jónéhányotokat tegnap a Bankrupton. Észrevettétek, hogy Roxtár visszavett a mimikából?
Szóval ott a helyszínen is felmerült a találkozó lehetősége, én már nagyon szeretnélek titeket látni.
A Bécsi jegyet már megvettem, a Münchenivel még várok, mert kiderült, hogy akivel mentem volna, az nem tud jönni Münchenbe. Szóljon, aki oda is megy.
Sajna a többi német helyszín már marha messze van Budapesttól, oda nagyon költséges lenne kiutazni. Még talán Bolzano Olaszországban, milyen poén lehet egy vegyes német-digó közönség Aerzte koncerten:)))))))!!!
Jöttök Bankruptra? javaslatom a következő:
2001 február tíz,19 óra nulla nulla,Batthyány téri metrókijárat,legfölül.A felszínen.Értitek...
Vera,egyébiránt pénteken 7-ig esetleg fölhívhatnál, ha akarsz,vagy mondjuk később is,csak akkor val.sz. nem leszek otthon.
Nahát,
micsoda pörgés van gyerekek!
De miért nem randizunk?
Miért, nem olyan rossz a Yoko Ono eleje...
de miért pont ez az új maxi????? Rejtély...
a németországi jegyek 32DM-be kerülnek. ...mal sieben=Schilling-Österreich, kábé legalábbis
Már alig egy hónap és es ist soweit! Majd irok live-reportot, de addig még találkozzunk, jó?!
Bela: ne keresd a szövegeket, mivel én már lemásoltam Neked ahogy megbeszéltük, és az igért CD-k is megvannak (Das Ich, Deine L.). Már csak azt kéne megbeszélnünk, hogy mikor találkozzunk (nekem sajnos csak hónap közepe után jó).
arpee: nem tudod véletlenül, hogyhány schiling kerül a jegy a koncertre.
Más: a nagy aktivitásra való tekintettel lehet, hogy valamikor találkoznunk kéne?????
Örülök, hogy értetted Arpee... Jegyen még mindig filózok.
Most semmi értelmeset nem akarok mondani. Ja! Nem tudjátok mikor lesz itthon Rammstein: Mutter? Az új klipjük elég király (de utálom ezt a szót), mondhatnám aranyos.
Most mikor is lesz a koncert? Lusta vagyok utána nézni. A Pesti Est-ben május 6, a Ticket Express honlapján május 29!!! ???
Ja, én csak a bécsire megyek majd.
Tudtok segíteni hogy honnan szedhetem le a Runter... szövegeit? Én nem ismerek ilyen oldalt, de tuti hogy van, és már ahogy említettem: lusta vagyok keresni.
Tidzse!
Sziget-koncert van már CD-n?
Deine Lakaien CD-m holnap lesz, még nem tudom melyik, cím nélkül rendeltem, mivel egyik sincs meg nekem úgysem. Love Like Blood-ot ismered? Hasonlóak.
Helmut: én jövőhéten akarom megvenni a jegyemet 8a bécsi koncertre, de lehet, hogy a müncheni is érdekel, bár ez attól függ, hogy a fönököm mikor megy nyaralni,de addig még hívni foglak.
arpee: köszi az infót (az igazság az, hogy megnéztem egy két Arzte honlapot de sehol sem említették a MD-et ezért kérdeztelek meg téged), tényleg te jössz a bécsi koncertre????