Vivikém drága, csak hogy jól legyen a kámfortod elárulom magam, hogyaszongya magánéletben utaztam az elmúlt ideáig, azé nem toltam ide a pofázmányom lányom, de mostan visszatoltam, ezámasztán elhiszem télleg sújtólég hathat rád.
Virág, holnap HIM-napot tartok itthon és beleáskálom magam a felvételekbe!
Libi, köszi, de nem kérem az Opeth-et. Hallottam. Egyébként - mint azt Flower említette -, ha el nem cseszik az erre érdemesek, lesz Nightwish is, ha esetleg érdekel... Akkor találka next week. Ha jól sejtem, Rock Hard is lesz addigra! Amúgy nagy botrány van a dajcsoknál a Rammstein borítója miatt. A bigottak felszólaltak, hogy be kell tiltani, mert ez tűrhetetlen!...
jelentem épségben hazaértem, legalábbis gondolom ezt abból, hogy itt ülök:-)
mert arra még ugyan emléxem, hogy amint felszálltam a metróra, az azonnal elindult, de többre nem:-)
de igen...
arra is, hogy jön a Nightwish meg a Morcheeba:)))
Találka a jövő héten OK, addigra lesz Neked Opeth is a tarsolyomban. Én is mekkezdtem a barátkozást a CD-kel, a Primal Fear elsőre egyértelmű csalódás, a Crematory viszont - egy-két töltelék-számot leszámítva - tetszik, bár a "Time for Tears" című opusz kísértetiesen emlékeztet egy korábbi lemezük "Tears of Time" (!) slágerére...
Augusztusban pedig megint kisétálhatok a Szigetre HIM koncertre :)
Pancsikám, ezt TE KÉRDED TŐLEM?????? Tudom, kész orvosi csoda, de még lézengek itten... Azt hittem, velődig megutáltál és azért játszottad el a kámfortot... Akkor most mi a sújtólég van????
Virág! Remélem, épségben hazaértél! Hétvégén nézem a maradék videot és utána vissza is adom, amint össze tudjuk hozni. VAN EGY ÓRIÁSI HÍREM: HIM A SZIGETEN!!!!!!! Nem tudom, hallottál-e már róla...
LIBIKE! A Falconer isteni! Valahol nagyon ott liheg a Lost Horizon közelében, most aztán vetekedhetnek a lejátszómért - bár hiába, mert egyelőre vezetnek Rammsteinék, de azért változatosabb lesz a palettám ezentúl... Kész vannak a CD-k is, találka mikor? Hívsz vagy hívjalak? Tudom ám a számot, haha...
Melyik számból lett klipp (Amorphis)? A Soilwork is nagyon bejött, jó kis svéd dallamos easy death... kedden vagy szerdán megpróbállak telefonon elérni, hátha sikerül :).
Hát igazából úgy tűnik, jobb lenne a jövő hét, mert ez a csütörtök sem az igazi már...
szerdától szombatig egy tánckurzuson veszek részt, vagyis kettőn, szóval szerintem hulla leszek... és nem akarok elaludni:-)
Hihetetlen jó vagyok telefonálásban! Ennyire lenyűgöző még sosem voltam! Ma pl. ide-oda ingáztam az anyacég és a sajátunk között, mint valami megkergült pocok. De itt lőjem fenékbe magam, ha nem hozom össze hamarosan. Amúgy nekem mindegy, lehet a jövő hét is, ahogy gondolod. Van valami hír Zoliról?
Szeginy Libi, folyton ezek a megpróbáltatások! A Soilwork elég jó, szerintem hallották már életükben az In Flames nevet! Amúgy pont most láttam a vadiúj Amorfing klipet a Viva2 műsorán, rögtön gúvadt is a szemem! Most aztán programozhatom a szerkezetet, hogy az éj közepén leendő ismétlésből felvegye nekem...
Elvileg délidőben itthon leszek, mert SZÜÜÜNEEEET van!:-))) persze ez csak annyit jelent, hogy hivatalosan lóghatok:-)
Szóval semmi gáz Villével, csak hozza a formáját... ha türelmes vagy, jövő héten újabb adag videóanyag érkezik, szerintem hétfő-kedd magasságban, és akkor már azt is tudom vinni.
Egyébként megint szerda-csütörtök lenne jó...
Drága munkahelyem 5 napos (szombatot is magában foglaló)offsite tréninget szervezett nekem, így aztán MCD vagy magnó/CD lejátszó közelébe se kerültem a héten...így még mindig az Amorphis és a Soilwork tartoznak a legfrissebb szerzeményeim közé :)
Örülök, hogy nem haragszol. Azért ez az "alapjában ki fog ütni" már most felvitte a vérnyomásomat! Mi történt? Ville kopasz? Vagy hupizöld taraja nőtt? Feleségül vette Kapanyányit???
A jövő héten milyen nap lesz jó? Bár azt hiszem, előbb megtudom majd, ha a hét elején végre képes leszek telefonozni...
Libi! Hallottad már az új Rammsteint? ÁLLAT!!!!! Éjjel-nappal ez megy nálam! Iszonyat vadorzó!
Tudom, ezt igen elcsesztem. Nem szoktam linkeskedni, jellemzőtlen rám, de ezt most akkor is elcsesztem. Joggal haragudhatsz. Csak annyi van, hogy hétfő-kedd estig kellett dolgoznom (a privatizáció mostanában kezd az agyamra menni), olyan munka volt, amit senkinek sem kívánok, egy alagsori irattárban kellett sunnyogni, ma meg tiszta hulla vagyok, fáj a vesém, a fejem és legszívesebben megdöglenék, persze ez mind nem kifogás. Egyszerűen borzalmasan rossz passzban vagyok. Azt hiszem, megyek is az ágyba. Ha ez lehetséges, ne haragudj rám, legközelebb mindent megteszek, hogy jól érezd magad.
(Ja, a valódi ok egyébként az, hogy a filmedre tévedésből rávettem az Elemi ösztönt...)
Ez volt a pazar viccelkedés helye.
Még egyszer bocsánat, ég a bőr a pofámon.
csak mert nem hívtál, és csak úgy nem akarok betoppanni, pedig lehet, hogy vársz....:-(((
de nem hívtál...
én pedig hívtalak 6kor, de nem vetted fel, és utána már foglalt volt, ide meg mégsem néztél el...
:-((((
Na holnap elmegyek vidékre 5 napra, de jövő héten aztán télleg hívlak! Az Amor"fing"-ért természetesen még számolunk :-), ilyet mondani az év egyik legjobb lemezéről...
Bocs, hogy eltűntem, de kissé megbetegedtem, úgyhogy ITTHON fexem (na jó, most nem)...
Úgyhogy gratulálok, valszín kifogtad azt az 1 órát a héten, mikor orvosnéninél voltam:-)
Üdv, várom a telefont! Az Amorfing kíváncsiságból azért érdekelne...
Virág, HOVÁ TŰNTÉL?????? Próbáltalak hívni, de biztosan rosszkor, mert Pöttyös nem vette fel...