Keresés

Részletes keresés

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 225
Kösz:)))
Ha taxom Zsoltival, átadom az üzenetet.
Előzmény: clairvoyance (224)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 224
De az utóbbi még igazabb!

Ha H.Zsotyeszzal találkozol, mondd meg neki, hogy hozza vissza jövő héten a CLV cd-t és én odaadom neki az új dalokat! Kösz.

Holnap este, ha minden igaz, érkezek, sajna Vp.-be.

Addig a nevemben smacizd le a Szh.-t! Rád nem vagyok féltékeny! :-)

Szh. szép állomás!

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 223
Na és, még jó, hogy előbb tudtad a nevét... Te akarsz kezdeni vele valamit, nem?:))))
Előzmény: clairvoyance (222)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 222
Nem irigykedek, mert én már előbb tudtam, bebebeeeee!

Áhhii! Ááhhhhhiihihi! (Pluto, takarodj a bill.ről!)

"Öngyilkos álmod mások álmodják neked
Jó volna látnod a holnapot
De te nem akarsz élni!"

by K. Ákos

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 221
"Words are very unnecessary
They can only do harm"
Ezt már mondtam Neked párszor:((((( (Hogy mily igaz!)
Előzmény: clairvoyance (220)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 220
"Words are very unnecessary
They can only do harm"
by M. L. Gore

"World is very unnecessary
It can only do harm"
by B. Sz(h).

Leea Creative Commons License 2000.10.29 0 0 219
Erre írtam a köszönöm szépent. Finom voltál, az biztos!!!! Persze, hogy Te nem tudnál mellette tétlenül aludni... De Te szubjektíven ítélsz... Nem lehet mindenki érte oda...
Nem mind1 neked, hogy honnan tudom a teljes nevét? Irigykedsz? Nem kell engem még ennél is lejjebb becsülni. És nem a BSZnére gondoltam.
Előzmény: clairvoyance (218)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.29 0 0 218
"Köszönöm szépen!" Még te köszönöd szépen? Nem kell áltatgatni (altatgatni), így is süllyedek szépen...

"Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának." Inkább a csajokat hivd le!! A fiúhaverjaidról meg annyit, hogy már megbocsáss, de szh. az mégiscsak szh., leea meg mégiscsak gizi. SZóval nagyon finom voltam. Én nem tudnék mellette úgymond "tétlenül" elaludni.. Nagyon rosszakat álmodnék!!!

"Én is tudom a teljes nevét, beee! " Honnan a csipából, beeeeeeeeeee? (a BSZné-re gondolsz?)

Előzmény: Leea (217)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 217
Én is tudom a teljes nevét, beee!

"Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz." Bővebben?

"Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem." Köszönöm szépen! Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának.

Előzmény: clairvoyance (216)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 216
Én a teljes nevét tudom, beeeee!!

"Neked magyarázzam, mi az a barátság??" Igen. Majd meg fogod látni, miért. Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz. Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem.

Különben most vettem fel pár dance számot a szgépre a Tritiről. Lehet, hogy mp3-ban viszek részleteket. Csak 2-3 húzósabb tuccosabb van, a többi király, de absz. nem Clairvoyance-style.

Ma nem voltam Mr.G-zni!! :-)))

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 215
Neked magyarázzam, mi az a barátság????? Különben is teli a szobájuk.
Nem láttam, viszont itt az Amerikai história X. És bocs, csak 510 a kazi.
Majd hülye leszek megmondani a nevét!!!! Te sem mondtad meg! Egyébként véletlenül hallottam meg.
Előzmény: clairvoyance (214)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 214
Honnan tudod a nevét? Na, mi a neve? KKÉÉTT fickó???? Úristen!! :-(( Női ösztön, hehe!! :-(( Nem kell nyugtatgatni... KÉT fickó, behalás!

Láttad tegnap a Mr.Jones-t? Felvettem, qrva jó, félelmetesen kiráj film volt..

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 213
A nyomdában próbálták meg kinyomtatni. De nem tudták rendesen lehozni hálóról. Így csak sz utsó két oldal nyomtatódótt ki.

A megfigyelésről: Nem láttam délután, mivel tesóm szülinapján voltam. Viszont mindkét fickó nála aludt. És az én mői ösztönöm azt súgja, hogy nincs félnivalód. Ja, én is tudom a nevét!:)))

Előzmény: clairvoyance (212)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 212
Need new infos!!!

Mi az, hogy kinyomtatta? Le kell vinni a nyomdába, nem pedig papírra nyomtatni!!! Majd ők megcsinálják! Úgyhogy szerkesztők, plíz intézkedni!!!

Szóval, megfigyelő?
(Tegnap felfokozott állapotomra való tekintettel másfél óráig nem birtam elaludni!! Most már bizonyos szempontból jobban vagyok.)

Előzmény: Leea (211)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 211
Bocs, ezt az üzenetet nem olvastam. Szóval Balu intézkedett nyomtatás ügyben, de csak a 2 utolsó oldalt sikerült kinyomtatni. Többet egyelőre nem tudok az újságról.
Előzmény: clairvoyance (163)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 210
Nice idézet.
Előzmény: clairvoyance (209)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 209
És ha Orwell, akkor tényleg végszó:

"We shall meet another place where is no darkness."

Szh. szép állomás.

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 208
Cakát, mégegyszer.
Előzmény: clairvoyance (207)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 207
Most már kihagyom G.-t! Késő van hozzá. Még irok egy pár verset és az albumot is befejezem. Per pillanat ez se érdekel. Befejezem és kész..
Üdv mindenkinek. Bocs a durvaságokért. Egyszer mindenkinek elmagyarázom, sajnálom. Az utolsó szó jogán:

Szh. szép állomás.

Gellner Creative Commons License 2000.10.28 0 0 206
Az utolsó előtti sorral egyetértek.
Előzmény: clairvoyance (204)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 205
Legyen ahogy gondolod. (vagy ne - ez nézőpont(od) kérdése)
Előzmény: clairvoyance (203)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 204
Fuck the topic!
Fuck everyone!
És bocs érte..
Majd ha megnyugszok, bocsot kérek,de
Mindenki kinyalhatja.
Utálom az egész igazságtalan, rohadt, állat, szemét, gyilkos, gonosz, vádló, brutál, g*ci, kib*szott világot!!!

Szh.'s been a nice station.

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 203
Szeretném mondani, hogy Szh. Mephisto gyermeke, vagy egy 20.századvégi "rongy", és mondhatnék durva dolgokat, de csak azt tudom mondani, hogy én is ezt tenném és akkor is and foer ever:

!!Szh. szép állomás!!

Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 202
Jó, én megteszem. Ez a saját hülyeségem.
Előzmény: clairvoyance (200)
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 201
Épp azt olvasom. Tudom mi a duplagondol. Én is hasonló cipőben járok, ha nem vennéd észre. És mit gondolsz, miért megyek is megyek még le Laci bácsihoz?
Előzmény: clairvoyance (199)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 200
Le se sz*rok senkit, ki lesz ott meg ki nem. Mr. G lesz meg én. ENnyi.

És nem kell segítség, nem kell semmi, se barátok, haverok hülye tanácsai. Azt csinálok, amit akarok. Akkor, addig, annyit, ahogy akarom.

Te csak figyelj!! Légyszives. (Én nem tenném egy ilyen köcsögnek, de te tedd meg!)

clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 199
Buta vagy. Olvasni 1984-et. Megtudod, mi az, hogy duplagondol. Szerinted itt qrva jó nekem, mikor szenvedek, mint állat? Szerinted ott qrva jó lenne nekem, mikor azért szenvednék, mint állat? Nekem mindenhol rossz, de mégis ott lenne jobb. Ha ott lennék, mégis itt lenne jobb. Értesz te engem? DEhogy értesz. FUck everyone! Mondd meg kiccsávónak, szo%(+=**/342pja le mag=%=**át!!!
És figyeld őket! KÖsy a biztatást! Nekem lenne húgom, biztosan én is felvinném koliba, egy szobába velem, még tán le is feküdnékvele. Ennyire hülyének nézel? This case is obvius. Fuck everonye+
Leea Creative Commons License 2000.10.28 0 0 198
Lehet, hogy egyedül mész, de sajna én is ott leszek. (Mármint ezek szerint Neked sajna). Elhiszem, hogy utálsz mindenkit. Miből gondolod, hogy sajnállak? Csak aggódom, mert én is jártam hasonló cipőbe, mint Te. És ha rajtam akkor nem segítenek...
Előzmény: clairvoyance (197)
clairvoyance Creative Commons License 2000.10.28 0 0 197
Gólyabálba egyedül megyek!
DC-be is egyedül megyek!
És mindenhova!

Nincs szükségem senkire!
Undorító vagyok, nem kell a sajnálat, utálok mindenkit! A Tritim soha nem csalna meg...

Gellner Creative Commons License 2000.10.28 0 0 196
Ja, Ok. És fenntartom, hogy nem biztos, hogy rosszat jelent.
Előzmény: clairvoyance (194)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!