Erre írtam a köszönöm szépent. Finom voltál, az biztos!!!! Persze, hogy Te nem tudnál mellette tétlenül aludni... De Te szubjektíven ítélsz... Nem lehet mindenki érte oda...
Nem mind1 neked, hogy honnan tudom a teljes nevét? Irigykedsz? Nem kell engem még ennél is lejjebb becsülni. És nem a BSZnére gondoltam.
"Köszönöm szépen!" Még te köszönöd szépen? Nem kell áltatgatni (altatgatni), így is süllyedek szépen...
"Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának." Inkább a csajokat hivd le!! A fiúhaverjaidról meg annyit, hogy már megbocsáss, de szh. az mégiscsak szh., leea meg mégiscsak gizi. SZóval nagyon finom voltam. Én nem tudnék mellette úgymond "tétlenül" elaludni.. Nagyon rosszakat álmodnék!!!
"Én is tudom a teljes nevét, beee! " Honnan a csipából, beeeeeeeeeee? (a BSZné-re gondolsz?)
"Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz." Bővebben?
"Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem." Köszönöm szépen! Mellesleg én is lehívtam a haverjaimat ( a fiúkat is), csak vagy nekik nem jó, vagy nekem nem az az időpont, mikor jönni tudnának.
"Neked magyarázzam, mi az a barátság??" Igen. Majd meg fogod látni, miért. Elhatároztam, hogy milyen embertipussá fogom magam alakitani a jövőben. Hát elég félelmetes (inkább sad) lesz. Különben nem vagyok teljesen naiv. Egy ilyen csaj két fickóval, akik hozzá sem érnek. Hihetetlen!! És ne haragudj, ha nem RÓLA lenne szó, röhögne a vakbelem.
Különben most vettem fel pár dance számot a szgépre a Tritiről. Lehet, hogy mp3-ban viszek részleteket. Csak 2-3 húzósabb tuccosabb van, a többi király, de absz. nem Clairvoyance-style.
Neked magyarázzam, mi az a barátság????? Különben is teli a szobájuk.
Nem láttam, viszont itt az Amerikai história X. És bocs, csak 510 a kazi.
Majd hülye leszek megmondani a nevét!!!! Te sem mondtad meg! Egyébként véletlenül hallottam meg.
A nyomdában próbálták meg kinyomtatni. De nem tudták rendesen lehozni hálóról. Így csak sz utsó két oldal nyomtatódótt ki.
A megfigyelésről: Nem láttam délután, mivel tesóm szülinapján voltam. Viszont mindkét fickó nála aludt. És az én mői ösztönöm azt súgja, hogy nincs félnivalód. Ja, én is tudom a nevét!:)))
Bocs, ezt az üzenetet nem olvastam. Szóval Balu intézkedett nyomtatás ügyben, de csak a 2 utolsó oldalt sikerült kinyomtatni. Többet egyelőre nem tudok az újságról.
Most már kihagyom G.-t! Késő van hozzá. Még irok egy pár verset és az albumot is befejezem. Per pillanat ez se érdekel. Befejezem és kész..
Üdv mindenkinek. Bocs a durvaságokért. Egyszer mindenkinek elmagyarázom, sajnálom. Az utolsó szó jogán:
Fuck the topic!
Fuck everyone!
És bocs érte..
Majd ha megnyugszok, bocsot kérek,de
Mindenki kinyalhatja.
Utálom az egész igazságtalan, rohadt, állat, szemét, gyilkos, gonosz, vádló, brutál, g*ci, kib*szott világot!!!
Szeretném mondani, hogy Szh. Mephisto gyermeke, vagy egy 20.századvégi "rongy", és mondhatnék durva dolgokat, de csak azt tudom mondani, hogy én is ezt tenném és akkor is and foer ever:
Épp azt olvasom. Tudom mi a duplagondol. Én is hasonló cipőben járok, ha nem vennéd észre. És mit gondolsz, miért megyek is megyek még le Laci bácsihoz?
Buta vagy. Olvasni 1984-et. Megtudod, mi az, hogy duplagondol. Szerinted itt qrva jó nekem, mikor szenvedek, mint állat? Szerinted ott qrva jó lenne nekem, mikor azért szenvednék, mint állat? Nekem mindenhol rossz, de mégis ott lenne jobb. Ha ott lennék, mégis itt lenne jobb. Értesz te engem? DEhogy értesz. FUck everyone! Mondd meg kiccsávónak, szo%(+=**/342pja le mag=%=**át!!!
És figyeld őket! KÖsy a biztatást! Nekem lenne húgom, biztosan én is felvinném koliba, egy szobába velem, még tán le is feküdnékvele. Ennyire hülyének nézel? This case is obvius. Fuck everonye+
Lehet, hogy egyedül mész, de sajna én is ott leszek. (Mármint ezek szerint Neked sajna). Elhiszem, hogy utálsz mindenkit. Miből gondolod, hogy sajnállak? Csak aggódom, mert én is jártam hasonló cipőbe, mint Te. És ha rajtam akkor nem segítenek...