Keresés

Részletes keresés

quki Creative Commons License 2011.07.24 0 0 1803

szia! nem telepöl fel win7-re.pedig ugy csináltam ahogy mondtad.elkezdi telepiteni és 1%-nál kilép a telepitésböl  és ennyi.nem tudom mi lehet a baj.köszi elöreis a segitséget!

Előzmény: Ricsi09 (1800)
Ricsi09 Creative Commons License 2011.07.06 0 0 1802

2011 updatről valaki tud valamit?

Matyko92 Creative Commons License 2011.06.12 0 0 1801

Kellemes szünetet mindenkinek!

Tolja még valaki ezt a játékot? :D

Ricsi09 Creative Commons License 2011.02.25 0 0 1800

Igen fel tudod rakni. Telepíted, XP patch, 16 bitre visszaállítod a színt és indítod. Nekem működik.

quki Creative Commons License 2011.02.25 0 0 1799

Sziasztok!

Már nagyon rég voltam itt.

De van egy problémám .Az,hogy windows 7.re fel lehet rakni a GPW-t?

elöreis köszönöm

Spiczi Creative Commons License 2011.02.18 0 0 1798

Üdv.

toto92 után szabadon én is elkezdtem egy francia mentést. Az első évben 15 pontot lapátoltam össze, ennek oroszlánrésze Belgiumban és Olaszországban szerződött, számszerint 12. :) 8 driving aidet sikerült megcsinálni és 1999nek egy 60%os géppel vágok neki. Az ausztrál nagydíjon 1.-3. helyen végzett a Panis-Rambó páros, úgyhogy bizakodok, van Blondes-Pözsówörksz-Bridzssztónwörksz, úgyhogy a tesztpilóta Sarrazin sem fog unatkozni.

Ricsi09 Creative Commons License 2011.02.03 0 0 1797

Sziasztok! Tudnátok segíteni? Az Updatekkel van egy kis gondom, azok közül is csak azokkal, amiknél két telepítő is van. Mikor telepíteném kiírja, hogy nem tudja létrehozni az english.$$ Ha tudtok lécci segítsetek. Előre is köszi.

DeCesaris Creative Commons License 2010.12.29 0 0 1796

A WIP mappában lévő fájlokat másoljátok be a text mappába.

(Ezen szövegek csak részben vannak lefordítva...)

DeCesaris Creative Commons License 2010.12.29 0 0 1795

Ja: régebben elkezdtem a GPW magyarra fordítását, de nem nagyon van/volt időm befejezni, így az elkészült rész(ek)et most kiadom egy v0.1 keretein belül.

Akit érdekel, az töltse le és használja egészséggel. Mindössze annyi lenne a kérésem, hogy ha valaki gépelési hibát észlel valahol, azt kérem jelezze itt a fórumon, vagy küldjön egy mailt a címemre.

Pack tartalma:

- magyarítás

- Villeneuve "patch"

- dohányszponzorok

- új poziciójelző kép (a szürke helyett, hasonlít a Tag Heuer-es akkori verzióra)

- új korrekt statisztikás exe

- XP-s patch

http://www.megaupload.com/?d=EJ6FNPCS

DeCesaris Creative Commons License 2010.12.29 0 0 1794

Az életkor eltérés amiatt van, hogy a játékot a gpwxp.exe-vel indítod, és nem a gpw.exe-vel. Az XP-s exe valami konvert, és emiatt nem jók az életkorok. (pl. minden tesztpilóta egykorú...)

Ja, meg a pilóták statisztikái sem jók...

MÁS:

MEGJELENT a GrandPrixTeamManager béta verziója, amelyben a 2010-es szezon első 5 versenyén menedzselhetjük a McLaren csapatot.

http://www.grandprixteammanager.com/

És letöltés itt:

http://www.grandprixteammanager.com/downloads.html

(az exe fix-et is szedjétek le)

Ha valami nem világos a progival kapcsolatban, írjatok a fórumra, vagy nekem is küldhettek PM-et, OrangeArrows néven vagyok fent az oldalon.

Előzmény: toto92 (1793)
toto92 Creative Commons License 2010.12.27 0 0 1793

Amúgy ha az embernek van kedve, érdemes editorban pontosítani az életkorokat, mert egynéhány eléggé messze jár a valóságtól. Trullinál pl. laza 7 évnyi tévedés van "csak"...

toto92 Creative Commons License 2010.12.26 0 0 1792

Prost - Français seulement

Belevágtam tehát egy Prostos mentésbe, azzal a kikötéssel, hogy teljesen francia csapatot építek (hogy ne arról szóljon a játék, hogy leszerződtetem Dinizt meg Häkkinent, és legkésőbb a 3. évben bajnok vagyok). A szakemberek maradtak az ideiek, míg a pilóták terén Sarrazin érkezett Trulli helyére, miután a kiszemelt Alesi máshova igazolt. A főszponzor maradt, a motorszállító - minden valószínűség szerint - szintén marad a Peugeot, üzemanyagot pedig továbbra is a Totaltól kapunk. Az autó amúgy egy rakás hulladék, ha jól emlékszem 30% az alap handlingja. Pénz viszont van dögivel, szóval legalább fejleszteni lehet. Ennek eredményeképp a mezőny és a Minardik közti térből sikerült elmozdulnunk, és időmérőkön már sikerül néha-néha megszorongatni a Stewartokat, Saubereket. Pontból eddig ötöt sikerült szerezni: Trulli Brazíliában elcsípett egy hatodik helyet (7 célbaérkezőből), míg Panis egy kaotikus osztrák futamon (light rainnel kezdett, a verseny közepén felszáradt, majd megint vizes pálya, hogy a végére újra felszáradjon) elért egy remek negyedik helyet. Ezzel a pilótáim a 10. és 14. helyen állnak a bajnokságban, a csapat a hatodik. Elvileg 15 pontot kéne szerezni, meglátjuk, a maradék 6 futamon mennyit sikerül.

toto92 Creative Commons License 2010.12.18 0 0 1791

Nnnno, leporoltam a játékot, és belekezdtem egy Prostos mentésbe. Nehezítésként teljesen francia csapatot építek, úgyhogy csak francia versenyző/személyzet/motor/üzemanyag/szponzor jöhet szóba. A gumi kivétel, addig, amíg meg nem jelenik a Michlein (ha megjelenik).

Khars Creative Commons License 2010.12.05 0 0 1790

Ha valakit esetleg még érdekel a dolog, akkor már létezik egy 2010-es MOD is a GPW-hez. Ki még nem próbáltam, így nem tudom, mennyire sikerült jól...

Khars Creative Commons License 2010.11.28 0 0 1789

A GPM2-ben? Ez csak a program kifinomult ai-je miatt van így, hogy a játékos adrenalinszintjét megemelje az izgalmas versenyek közben... :-)

Semmi mással nem tudom magyarázni, hogy az utolsó három körben hogy eshet ki a egyik vagy a másik vagy akár mindkét versenyző az 1-2. helyről, kényelmes előny birtokában, alig kopott alkatrészekkel. Spec. pont az MGP-vel MS pl. Monaco-ig 1 versenyt fejezett be, Rosberg meg vagy nyert, vagy az utolsó három kör környékén eldobta ő is a vasat frankón. De inkább utóbbi. Így pl. Luis kb.3 futam múlva simán begyűjtötte volna a második címet a rendkívül kifinomult "éppen erre jártam és pont kiesett előlem mindenki" taktikájával (szegény Button meg esett-kelt, mint ahogy Vetteltől Kubicáig mindenki más is)

De a kihívást jelentő Virgin Racinggel élethűen hoztam a tökutolsó helyeket, a 10 kör alatt kisesünk, hogy spóroljak az alkatrésszel megoldásokat. De szerencsére nem egy év alatt kell megnyerni mindent. Bár azért a HRT-vel azon csatázni, hogy ki esik ki később, azért a GPW-s "megyek egyet a Minardival, megszerzem Dinizt és Takagit, lesz pénz rogyásig" szint alatt van egy picivel, de azért alakul...

Komolyra fordítva a szót, a program (GPM2) az 1990-es évek eleje közepe alapján íródott, amikor azért jobban hullottak verseny közben a népek. A GPW-del ellentétben a tartósság, megbízhatóság nem is fejleszthető közvetlenül. Lehet jobb alkatrészeket gyártani/lopni, és bízni benne, hogy majd csak lesz valahogy. Meg hogy a pilóták, mérnökök, szerelők nem lesznek durcásak mielőtt pont lenne egy jobb verseny. 

Előzmény: TOTAL6 (1787)
Matyko92 Creative Commons License 2010.11.27 0 0 1788

Kezdtem a Ferrarival egyet. Az volt a célom, hogy mindent megnyerjek mindig, amit lehet. 

2000-ben járok és ez eddig sikerült is. 

98-ban Schumi az utolsó futamon történt kiesésével és Irvine győzelmével elbukta a címet. Irvine lett a bajnok 80 ponttal (Schumi 71-gyel végzett a második helyen). Meglepő győzelem volt ez Irvinetől, hiszen mindössze 3 futamot nyert, és egyszer sem győzött az időmérőn (míg Michael 6 futamot nyert és 14-szer indult poleből). Hála a stabil eredményeknek, Irvine lett tehát a bajnok.

Történt, hogy a 98-as szezon korai szakaszában Irvine elszerződött Jordanékhez, mint tesztpilóta (pedig megakartam hosszabbítani a szerződését), Schumit, pedig az újdonsült vezetése a Ferrarinak drágának tartotta. 

Így a következő évben a McLaren Davidjével cserélt helyet a német, míg az osztrák Wurz a Benettontól érkezett.

Az egész szezon szörnyen kezdett. Coulthard folyamatosan kiesett, míg Wurz silány eredményeket szállított az amúgy eszméletlen gyors Ferrarival. Már-már azon törtem a fejem, hogy jövőre David sem versenyzik majd a vörösöknél (Wurz menesztésében már biztos voltam, le is zsíroztam a 98-as bajnokkal - Irvine -, hogy a milleniumi évre hozzánk szerződik), és hirtelen a skót megtáltosodott, s az utolsó hét futamot (!) fölényesen megnyerte. '99-ben tehát megismételtük mind a konstruktőri, mind az egyéni győzelmet.

A milleniumra a Scuderia Coulthard-Irvine párossal állt fel. Ebből már meg is kezdődött az óriási párharc, hiszen Coulthardnak elsőpilótai szerep volt beígérve (mint 99-ben, hisz két éves szerződést kötöttem vele), míg Irvinenak egyenlő bánásmód lett ígérve. Utóbbihoz tartottuk magunkat. A csapat az egész idény alatt óriási elszántsággal dolgozott (és óriási előnnyel!). Az autó kezelhetősége 11 futam alatt 100%-ról 112%-ra nőtt, az összes alkatrész (elektronika, felfüggesztés, stb.) a lehető legmodernebb és legidőtállóbb lett, a motor, mint a bivaly... a 2001-es évre, pedig már a 8. futamon kész volt mind a négy autó...

Schumacher, pedig azóta is csak kétszeres világbajnok. :((( 

A következő szezonra már Newey is nálunk lesz... úgyhogy a következő évtől még nagyobb előnyt várok. (Irvine, Fisico párossal) 

Na és persze azon töröm a fejem, kivel legyek a következő játékomban. Minardi-Tyrell-Sauber-Stewart valamelyikére gondoltam, esetleg Arrows.

TOTAL6 Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1787

Sziasztok!

Egy kérdésem lenne, bár nem teljesen ebbe a topikba illő.

Grand Prix manager II.

2010es mod, Mercedes Gp.

Miért van az, hogy minden időmérőn a fiúk 1-2-3 hely környyékén végeznek, viszont futamon mindig utolsók között vannak, mert nem tudják a versenyt befejezni?

Köszönöm a helpeket.

Khars Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1786

Üdv!

Akit esetleg érdekel, megjelent a 2010-es mod a GPM2-höz.

TOTAL6 Creative Commons License 2010.11.07 0 0 1785

Sziasztok!

Láttam egy videot a készülő Grand Prix Team Manager játékról. Nagyon-nagyon ígéretes.

Azóta van már valami friss infó a játékról?

Köszi a választ!

Berci27 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1784
Berci27 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1783
Hopp, a kép lemaradt! Na reálisan nézve Irvine nem nagyon lesz bajnok: Alesi Brazíliában megsérült, Redon helyettesítette 8 futamon. A Jordanes belügy érdekessé teheti, valamint dönthet Alesi, Barrichello, Panis, Trulli, Takagi. Mika Salo sajnos nem nőtt fel a feladathoz, többnyire lassú, és még ki is esik. :D
Előzmény: Berci27 (1782)
Berci27 Creative Commons License 2010.11.02 0 0 1782
Üdv! Rég írtam ide, most elővettem egy régi minardis mentést, azt toltam, és a végére érdekessé vált. A 2002-es idényből 3 verseny van hátra, és matematikailag 7-en, reálisan 4-en lehetnek még bajnokok. (Ilyen szerintem a valóságban sem volt, és nem is lesz.)

Névsorolvasás:

Minardi-Ford (P) G (P)
(3) Villeneuve 55p
(4) Salo
McLaren-Mercedes (W) B (W)
(5) Alesi/Redon
(6) Irvine 29p
Ferrari-Mercedes (pff...) (W) B (W)
(7) Coulthard 49p
(8) Takagi
Benetton-Ford (W) B (P)
(9) Frentzen 53p
(10) Rosset 33p
Jordan-Mercedes (P) G (W)
(14) Hill 41p
(15) Diniz 33p

Mellékelek linket, wikipédia féle táblázat, hogy látható legyen, hogy alakult a szezon.
https://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Ag6Rp3mxD9gHdDEyMWczUnY4UVBjSEdTVG5nZmFJTlE&hl=hu&authkey=CJ2mwakJ

Az 1997-es patchet használja valaki? Töltene fel képeket róla? Köszi!

Jó játékot mindenkinek
Rolgg Creative Commons License 2010.10.18 0 0 1781

Erről hallottatok? Az SG fórumon botlottam bele, próbálta valaki?

http://www.gamestar.hu/pole-position-2010-trailer-es-megjelenesi-datum.html

Rolgg Creative Commons License 2010.10.12 0 0 1780
Hát Hajrá, már elkelne egy jó manager játék az új időkből :)
Előzmény: DeCesaris (1777)
Cold Heart Creative Commons License 2010.10.04 0 0 1779
opera böngészőm összeomlott az oldaltól
Spiczi Creative Commons License 2010.10.04 0 0 1778
Remélem októberben kijön az a béta, hajrá!
DeCesaris Creative Commons License 2010.09.20 0 0 1777

Check this out!!!

Szept/Okt.-be FREE bétát adunk ki.

Fórumra regeljetek.

grandprixteammanager.com

addig is bye

Matyko92 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 1776
Milyen az az xp-s módszer?: $
DeCesaris Creative Commons License 2010.09.01 0 0 1775
@ Matyko92

Próbáld meg az XP-s módszert alkalmazni... Bár nem hiszem hogy ez a játék futna Win7-en... Többmagos procik, több GB memória... Néhány gép/ op. rendszer már "túl jó" a GPW-hez, egyszerűen nem kompatibilis...

De asszem hogy az XP-s módszer működik.
Matyko92 Creative Commons License 2010.08.29 0 0 1774
Van valami mód arra, hogy vindóz 7-en is fusson a játék?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!