Keresés

Részletes keresés

egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.25 0 0 543
azért nem kellene ilyen elítélően nyilatkozni a klezmerről, mer' az jó :)
Előzmény: Kátai Tamás (518)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.25 0 0 542
ó, a Pazuzu egy egészen jó kis zenekar :)
Előzmény: Édy Endre (513)
egy cuki ausztrál állat Creative Commons License 2007.02.25 0 0 541
ki?
Előzmény: chaosarmy (510)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.25 0 0 540

Tuttam előre, hogy eszt a témát neked kell vinned:(253) hsz.

Előzmény: chaosarmy (536)
ab-01 Creative Commons License 2007.02.25 0 0 539

Brujeria

Ismeritek? Ki merné őket alaptalanul azzal vádolni, hogy a sátán zenéje? :-)

landmine Creative Commons License 2007.02.25 0 0 538

Hát ezek sztem elég unalmasak, de biztos van, aki élvezi:) A klip képi világa nem rossz amúgy, ezért szeretem a Tool-klipeket is (pedig ezek nem sátánisták:D )

http://www.youtube.com/watch?v=kNdsCbuTxq0  egyszerűen groteszk művészet, oszt jóvan.

chaosarmy Creative Commons License 2007.02.25 0 0 537

Ez pedig egy "késelős", vagy igazi black banda muzsikája:

http://www.youtube.com/watch?v=bvWmCinMHOg

chaosarmy Creative Commons License 2007.02.25 0 0 536

Itt egy "újabb" Marduk szám:

http://www.youtube.com/watch?v=1iGeT_hk2HI

Előzmény: landmine (535)
landmine Creative Commons License 2007.02.25 0 0 535
Jó régen, de én is hallgattam ilyesmiket, Mayhem, Emperor pl. E kettő tényleg elég sötét hangulatú, és hatással lehet az ember lelkületére, főleg, aki elég gyenge idegzetű:)  Persze ez nem jelenti, hogy túlzottan veszélyes lenne... aki nem akarja hallgatni, mert úgy érzi, hogy ettől nem érzi jól magát, az ne erőltesse, és ne hallgassa... bár az utóbbi sztem sokkal inkább "természetközelibbnek" tűnt, legalábbis nekem, mert mikor hallgattam, nem éreztem annyira gonosznak, mint a másikat.
Előzmény: chaosarmy (534)
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.25 0 0 534

Asszem valaki kérdezett igazi sátánista zenekarokról, ezért beraktam egy igazit, meg egy üzletit. Most a legutóbbi történet szintén egy igaziról szól.

Aztán, hogy az igaziak mitől olyan veszélyesek a hívők szerint, azt írják meg Ők! Ha meg az igaziak az "ilyen szarok" kategóriába esnek, akkor viszont ez a hívőkre nézve elég ciki, hogy ilyen szart tekintenek veszélyesnek.

Előzmény: landmine (531)
landmine Creative Commons License 2007.02.25 0 0 533
Ja, és mikor ilyen témákon gondolkodsz, érdemes túllépni azon, hogy ne állandóan kézzelfogható dimenziókban gondolkodj...
Előzmény: landmine (532)
landmine Creative Commons License 2007.02.25 0 0 532

Mivel ez egy anyagi világ, így itt sztem felesleges erre választ várni. Senki sem tudja a választ.

"milyen anyga van a léleknek"

Semmilyen, az nem anyag. Az anyag tér-, és időbeli, tehát elmúlik.

"A lélek gondolkodik"

Ez egy magasabbrendű életforma, mint az anyagi test, és agy, szó szerint nem hinném, hogy a lélek mai értelmezésben gondolkodna.

"A test nélkül mi értelme egy léleknek?"

Rosszul teszed fel a kérdéseket.

Pl. az, hogy nem romlik el, nem hal meg... te is -mint test- megszületsz, egy idő után megbetegszel, és elsorvadsz (meghalsz); a lélek nem sorvad el, mert nem anyagi energia. Az agy (tudat, elme) lekorlátozza a lelket, így inkább az a helyes kérdés: miért kell nekünk ez a hülye test? :)

Előzmény: Paleokrites (526)
landmine Creative Commons License 2007.02.25 0 0 531

És ez szerinted normális faszi lehetett? :D

Amúgy hadd kérdezzem már meg, miért másolod be ezeke a "dalszövegeket"?

Most gúnyból, hogy milyen szarok, vagy ebből úgy gondolod, érdemes tanulni?

Nem kötöszködésképpen, csak úgy kérdezem.

chaosarmy Creative Commons License 2007.02.25 0 0 530
A Marduk talán az egyik legeredetibb skandináv zenekar, amely immáron tizenöt éve töretlen lendülettel zúdítja ránk „Christraping black metal”-ját, és a színtér egyik legismertebb, egyben leghírhedtebb együttesévé lépett elő: az 1991-es, több országban betiltott legelső demojuk ugyanúgy erről tanúskodik, mint az a tény, hogy például a 2001-es New York-i események mellékhatásaként gyakorlatilag kitiltották őket az Egyesült Államok területéről. Kilenc albumuk témaválasztásában központi szerepet kap a háború és a halál kérdésköre; nincs ez másként a 2004-es, Plague Angel című legújabb darab esetében sem, amelyet főként Ingmar Bergmann „A hetedik pecsét”-jének morbid, egyben elgondolkodtató története ihletett: találkozás, végzetes sakkjátszma a Halállal. A tizenegy nyers, sötét hangulatú dal különböző aspektusokból megközelítve tárgyalja az elmúlás témáját. A zenekar tagjai időnként emberi koponyákon résein sípolva, ill. azokon dobolva fokozzák az album hallgatásának halálközeli, kísérteties hangulatát. Az anyagot az Endarker stúdióban rögzítették, Devo Andersson és Peter In de Betou (Dimmu Borgir, Meshuggah, Rammstein) segítségével.

A Marduk-ot 1990-ben alakította Morgan Steinmeyer Hakansson, azzal az eltökélt céllal, hogy a világ legelvetemültebb istenkáromló zenészcsürhéjét szedje össze. Néhány – ma már kultikusnak számító – demo (Fuck me Jesus) és korai koncert után 1992-ben jelent meg a debütáló, Dark Endless című lemez, majd 1993-ban az Osmose Productions-höz szerződhettek, ahol a Those Of The Unlight készült. Ekkora már kialakult egyedi hangzásviláguk: bestiálisan gyors black metal, melyet az 1994-es Sons Of Northern Darkness turné során mutatnak be először Európának, s aztán az Opus Nocturne című albumon fejlesztik tökélyre. E lemez rögzítése után csatlakozott hozzájuk az énekes Legion, akit először a Heaven shall burn ....When whe are gathered című anyagon hallhattunk, majd hosszú évekre ő maradt a banda hangadója, így az ő pokoli sikolyai hallhatóak a Marduk egyik leggyilkosabb, leggyorsabb, s talán legismertebb albumán, a Panzer Division Marduk-on (1999) is.

2004-ben aztán Legion távozik a Marduk soraiból, és Mortuus érkezik a helyére. Mint Morgan elmondta, Mortuus-nak különösen bizarr, szélsőséges személyisége van, és persze hangját is jóval fantáziadúsabban, értsd: betegesebben, velőtrázóbban tudja használni, így elődjénél jobban illik majd a Marduk hadrendjébe.
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 529
Ezek az igazi papírkutyák.
Előzmény: malachy (524)
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 528
Igen. A primitív "igaz" black metalt játszó arcok ilyen késelősek, a progresszív, monumentális, szintis black metal operát játszókról csak a szokásos hogyan rugott be sztorikat lehet hallani.
Előzmény: Édy Endre (525)
Paleokrites Creative Commons License 2007.02.24 0 0 527
Én azt gondolom, de csak gondolom, hogy az ember evolúciójával, a hiedelmi képzelet is velefejlődött.....
A démon szó görög eredetű, valaminek a megjelőlésére használták....., míg más népeknél más szavak voltak a hasonló " jelenségekre" az úgymond "szakszavak", a megkülönböztetés véget!
A kakaó cserjének értékes része van....., vagy vegyük a fahéjat, az origánót, netn más jellegzetességet, ami tájhoz, avagy néphez köthető és így marad fent a neve is...., avagy latinossan...., görögössen!
Sakk szót hallva, írva tudod miről van szó......., de elmondhatjuk, hogy a sakk feltalálásig és szabályrendszerének kidolgozásáig is játszottak hasonló bábjátékokat...., de az nem a sakk volt!
21, vagy Black Jak?
Negatív arcok voltak, sőtha nem akkor kreáltak a varázslók és még neveket is kaptak!
Előzmény: Édy Endre (513)
Paleokrites Creative Commons License 2007.02.24 0 0 526
Mi az a lelkiforma a test nélkül? és milyen anyga van a léleknek? A lélek gondolkodik, tehát van?
A test nélkül mi értelme egy léleknek?
Előzmény: landmine (494)
Édy Endre Creative Commons License 2007.02.24 0 0 525

Nagyon gáz - meg amúgy is csak hangemberek. Papírkutyák, akik egy dologról áradoznak - szóban - de a tettekkel meg késnek. :)

Megnézném, amikor a Dimmu Borgir bármelyik tagja meg merné ugyanezt tenni saját magával. Még azt sem mernék, amit Glen Benton, a Deicide énekes szok'. :)

Előzmény: chaosarmy (520)
malachy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 524

ismertem egy magyar heavy  énekest, bejött a gyül.ünkbe, azonnal meg is tért, s ezután a kiadott albuma valahogy szimpatikusabb volt :)

Nos ő elmondta, hogy ő is énekelt a sátánról, de igazából nem gondolta komolyan, hanem ez úgy jól hangzott szerinte.

Előzmény: chaosarmy (520)
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 522
Jó, ez a rituális öngyilkosság valóban nem mindennapi, de a többi eset igenis mindennapos esemény.
Előzmény: Törölt nick (514)
tündi-bündi Creative Commons License 2007.02.24 0 0 521
Azt gondoltam a kérdéssel foglalkozik a topik, nem pedig Sátánista Klub lesz belőle... :((((((
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 520

Dimmu Borgir

[Music by Vortex/Galder/Shagrath]
[Lyrics by Silenoz]

12. Satan My Master

[Bathory Cover]

Satan My Master
I slit my wrists to drain me of my blood
Satan My Master
Up side down I turn the cross of God

Satan My Master
Recieve this sacrifice this blood of mine
Satan My Master
I cut into my rotten flesh your signs

Satan My Master
Remember me when judgement day is near
Satan My Master
Take my hand when Armageddon is here

Recorded at Studio Fredman, Gothenburg, Sweden
During March, April, and May 2003
Produced by Dimmu Borgir and Fredrik Nordstrom
Engineered and mixed by Fredrik Nordstrom

Előzmény: Édy Endre (517)
Kátai Tamás Creative Commons License 2007.02.24 0 0 518

Nem. Igazit nem tudok, ez az egész egy bohóctréfa. Ahol felkoncolták egymást, az is más miatt történt. Ezért is képtelen vagyok komolyan venni az efféle hitelméleti csatározásokat ezügyben.

Előzmény: egy cuki ausztrál állat (500)
Édy Endre Creative Commons License 2007.02.24 0 0 517
Ez borzalmasan rossz. Nem találtak tehetségesebb szövegírót? :)
Előzmény: chaosarmy (503)
malachy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 515
szóval beálltál a másikat szapulók táborába?
Előzmény: Törölt nick (514)
Édy Endre Creative Commons License 2007.02.24 0 0 513
Nekem uttünik, hogy a kereszténységet megelőző vallásokban is bőven voltak ilyen negatív arcok. Pazuzu pölö? No, most te jössz! :)
Előzmény: Paleokrites (492)
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 512
Szerintem inkább borzalmas és megdöbbentő.
Előzmény: malachy (511)
malachy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 511
fantasztikus! ....
chaosarmy Creative Commons License 2007.02.24 0 0 510
Norvégiában ezek a zenekarok sokszor a késelésig terjedő vitákat folytatnak egymással. Pont nem is olyan régen történt, hogy az egyik zenekar frontembere kiszabadult a 10 éves börtönbüntetéséből, amit gyilkosságért kapott és erre most saját magát végezte ki, rituálisan, a megfelelő okkult kellékekkel.
Előzmény: egy cuki ausztrál állat (508)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!