Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1298

Te új vagy itt? Én nem ismerem a tanúkat? Valóban. Engem CSAK az intenzívre küldtek gipsz ágyba. Mert megkereszteltettem a gyerekeimet. Aztán meg kiraboltak, fényes nappal. Tévedésből a velem egy udvarban élő, idős szüleimet is. Az ő tulajdonaikat, másnap hozta vissza a rendőrség. Két markos jehova a falhoz állította őket, amikor tévedésből kirabolták őket. Az én értékpapírjaimat, sürgőssen egy órán belül egy másik városban kiváltották. Tudták hogy a város bankjában egyszerűen az ügyintéző, engem jól ismerve, rendőrt hívott volna. És hogy miért kellett azonnal kiváltani? Mert tudták hogy a jogos tulajdonos 24 órán belül letiltathatja a kifüzetést. De sikerült nekik, utólag is gratulálok. Még arra is odafigyeltek hogy kivárják azt a napot amikor megérkezik a családi, pótlék, gyerektartás. Én ugyanis kiskorúakkal maradtam ott egyetlen fillér nélkül, akik nem közösek voltak. Tévedésből az utánuk járó pénzt is elvitték. Én tényleg nem ismerem a jehovákat. Ezeknél aljasabb, mocskosabb utolsó tróger , maffiózó aljas szemétláda, nem igen létezik a földkerekségen.

Előzmény: Törölt nick (1284)
evangelium Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1297

Már hogy lehetne pontos, ha tudatosan téves? :)

Ez annyiban gyalázás, amennyiben a kritika üldözés ;)

Előzmény: Törölt nick (1296)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1296

"Hitelesnek" pedig a félrefordítói tartják, és a szervezet tagjai, akiknek ez kötelességük. Már ha tagok akarnak maradni..."

Ez erős torzítás. Nem lehet félrefordítás az, amelyik pontosabban és jobban fordít, mint a hamiskereszténység.

A hamiskeresztényeknek az a kötelességük, hogy az ÚVF-et gyalázzák......"ha nem akarnak a pokolra jutni".......:))

Előzmény: evangelium (1295)
evangelium Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1295

"Az ÚVF csak a rossz beidegződésű és felfogású "keresztények"nek hamisítás"

"Hitelesnek" pedig a félrefordítói tartják, és a szervezet tagjai, akiknek ez kötelességük. Már ha tagok akarnak maradni...

Előzmény: Törölt nick (1293)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1294

De csak szerinted-szerintetek........;-)

Előzmény: biblikus (1291)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1293

Az ÚVF csak a rossz beidegződésű és felfogású "keresztények"nek hamisítás......A szentlelkes-urazós-poklozós fordítások a valódi hamisítások......

Előzmény: evangelium (1292)
evangelium Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1292

Az, hogy vannak szentlelkes fordítások, miért könnyít a lelkeden a zújvilág hamisításaival kapcsolatban? ;)

Előzmény: Törölt nick (1290)
biblikus Creative Commons License 2010.11.22 0 0 1291

J,T.-tol tanulták mert ők is a biblia helyett a tarsulat filozofiáit árulják

Előzmény: Törölt nick (1275)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1290

És ismét: ne az Urazós, Szentlelkes, poklos félrefordításokban......

Előzmény: evangelium (1289)
evangelium Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1289

Én meg ismét azt: ne a ferdített, kreált tévtanokhoz hamisítottban! ;)

Előzmény: Törölt nick (1288)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.21 0 0 1288

Én még inkább azt mondom, de ne az Urazósan, Vagyokozósan, Szentlelkesen, poklosan ferdített bibliádban.....;-)

Előzmény: evangelium (1287)
evangelium Creative Commons License 2010.11.20 0 0 1287

Én is azt mondom..., de ne a tudatosan hamisan fordított, tanokhoz igazított bibliádban! ;)

Előzmény: Törölt nick (1286)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 1286

:)

Az a Biblia szerint van, nézz utána !  (De ne a hagyományosan kiforgatott hamis bibliákban !)

Előzmény: evangelium (1283)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 1285

Miért kellene Jézust- a démonok Pusztítóját- megtagadnia ?

Neked kellene megtagadnod a hamiskeresztény-nacionalista ideológiákat........

Előzmény: Törölt nick (1282)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.20 0 0 1284

Te miről beszélsz?Ebből a két mondatból is látszik,hogy te nem ismered a Tanúkat,ők nem agresszívak,senkit nem vágnak pofán.

Előzmény: Törölt nick (1282)
evangelium Creative Commons License 2010.11.19 0 0 1283

Erről beszélek. Az is relatíve, vagyis "szerinted" amit te állítasz...

Előzmény: Törölt nick (1281)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 0 1282

Mond meg a vénednek, hogy tagadja meg abaddont mint urát. Több füled lesz mint fogad.

Előzmény: Törölt nick (1278)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.19 0 0 1281

De csak relatíve. Szerinted.

Előzmény: nikon d80 (1280)
nikon d80 Creative Commons License 2010.11.19 0 0 1280

Megáll az, pont a szerint... (pong)

Előzmény: Törölt nick (1279)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.18 0 0 1279

Csak az a baj, hogy nem áll meg............Az igaz értelmezés és Bibliatanítás szerint biztos nem..........

Előzmény: evangelium (1277)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.18 0 0 1278

Nem érdemes veletek beszélgetni.Ti nagyon sötétek vagytok.Hol van a Bibliában abadon?Jézus nem Isten.Egy Isten van.Jakab2:19.

Előzmény: PSfanboy (1276)
evangelium Creative Commons License 2010.11.17 0 0 1277

Megint ping-pongozol, mint a dedósok. :)

Ha a kritika megáll, tök mindegy, milyen szempontból való.

Szerinted persze, hogy nem áll meg, de hát te elfogult vagy, hisz a felekezeted bírálja, illetve annak tanait.

Szubjektív...

Előzmény: Törölt nick (1275)
PSfanboy Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1276

"Külön könyvet is adtak ki Jézusról, te igen egyszerű............"

Felipe, Felipe!

Nem szép dolog félbe hagyni egy mondatot! Ezt minunum meg kellett volna tanulnod a hű és értelmes rabszolgatartóidtól. De se baj, soha nem késő!

Jézusról könyvet is adtatok ki!???
Nahát, még ezt is megtettétek? Ki gondolta volna, ezt egy kersztény gyülekezetről?

A probléma az annyi csupán, hogy ti nem a Biblia Jézusát mutatjátok be, hanem az Őrtorony hamis krisztusát, abbadont, a mélység angyalát! Ez eddig hogyhogy nem tűnt fel neked???

Ha a Szent Biblia igaz Krisztusát mutatnátok be, akkor Jézus nálatok is Isten lenne, a Szentháromság második személye!

Előzmény: Törölt nick (1274)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1275

A JT-"kritikát" pedig felekezeti nézőpontból nyomjátok, nem a Biblia helyes nézőpontjából.

Előzmény: evangelium (1273)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.16 0 0 1274

Felipe, Felipe!
Ki emeltem miért nem autentikus ez az idézet a te szádból! Egy ti nem a Jézus nevéért szenvedtek el üldöztetéseket, hanem a Jehova nevéért, mivel ti nem a Jézusról tanúskodtok, hanem a Jehováról!"

Szánalmas degradáltságod egyre mélyül. Van még lejjebb is ? Ezek szerint te nem ismered Jehova Tanúit, csak megvadulva, habzó szájjal, vérgőzösen vádaskodsz.

Előbb nézd meg, hogy Jehova Tanúi mennyit tanúskodnak Jézusról, az ő királyságáról, aztán gyere vissza hőzöngeni.

Külön könyvet is adtak ki Jézusról, te igen egyszerű............

Előzmény: PSfanboy (1272)
evangelium Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1273
"Ez Bibliai nézőpont."

Ez a bibliának a felekezeted általi érteleméze.

"Egyébként Jézus óvott attól hogy ti ne kritizáljatok ergo egyetértésben legyünk veletek:"

Vagyis jogos a kritika. Ami nem üldözés.

Előzmény: Törölt nick (1271)
PSfanboy Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1272

"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. 12 Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek."  (Máté5:11,12)

Felipe, Felipe!
Ki emeltem miért nem autentikus ez az idézet a te szádból! Egy ti nem a Jézus nevéért szenvedtek el üldöztetéseket, hanem a Jehova nevéért, mivel ti nem a Jézusról tanúskodtok, hanem a Jehováról!

Aztán még!

Jézus a továbbiakban azt mondja, hogy akik igazságtalnul szenvednek az Ő Jézus nevéért (nem a Jehova nevéért), -azok örüljenek, mert nagy lesz a jutalmuk a Mennyekben, az Égben!!!

Látod, a Máté 5:11,12 már csak ezért sem szólhat Jehova Tanúiról, így rúólad sem, mert Jehova Tanúi nem az Égbe, a Mennybe vágyódnak fel Jézust látni, hanem egy Paradicsomi Fölödön élni örökké Jézus nélkül és a Vezető Testület írányítása által.

Felipe, Felipe!
Kit akarsz becsapni ezekkel az Igékkel!
Ennek olyan öngól szaga van!

Előzmény: Törölt nick (1270)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1271

Jehova Tanúi tanainak "kritizálása" pedig ferde bibliaértelmezésből és nézőpontból történik"  Ez a JT nézőpont'"

Ez Bibliai nézőpont.  Akik Ján8:58-at úgy fordítják, hogy "Mielőtt Ábrahám lett, én vagyok", és ebből az alsótagozatos értelmezésből még egy szentháromságra is képesek, akkor azok valóban ferde bibliaértelmezők és fordítók.

Egyébként Jézus óvott attól hogy ti ne kritizáljatok ergo egyetértésben legyünk veletek:

"Jaj, amikor minden ember jót mond rólatok, mert ilyeneket tettek ősatyáik is a hamis prófétákkal."

(Luk6:26)

Előzmény: evangelium (1267)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1270

Jézus nem ismerte az újvilág fordítást. Semmi sátáni dolgot nem parancsolt."

Nem is kellett ismernie, hiszen P.Soós István karmelita szerzetes is ezt támasztja alá:

P. Soós:

ApCsel 5,42
"És nem szûntek meg a templomban és házról-házra (járva) naponként tanítani és Jézus Krisztust hirdetni".  

ApCsel 20,20
"hogy semmit el nem mulasztottam, ami üdvös lehetett, anélkül hogy ne hirdettem és ne tanítottalak volna rá benneteket nyilvánosan és házról-házra, " 

"Hanem mammon szolgája, abaddon igájának hordozója volt. És minden szektatag az ő árnyéka. Szégyenei a földnek. Nem véletlen, hogy elsők voltak akik felajánlották a szolgálataikat Hitlernek."

Hazug rágalmakkal jössz, pedig ezek mind azoktól jön, akik ők maguk ilyenek.

Nincs gond, mert Jézus előre felkészített minket az efféle fellépésetekre:

"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. 12 Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek.  (Máté5:11,12)

Előzmény: Törölt nick (1266)
Törölt nick Creative Commons License 2010.11.15 0 0 1269

Ez pont a fordítottja a valóságnak.  Akik Hitlernek elsőként ajánlották fel a szolgálataikat azok a katolikusok, evangélikusok, reformátusok és XI. Pius pápa volt (ő volt aki az 1938-as bp-i eucharisztikus világkongresszuson plakátokon erkölcsi és anyagi támogatásáról biztosította Adolf Hitlert . A náci gépezet és a hadsereg is ezekből a hamsikeresztény díszpéldányokból állt:

Látszik hogy a vérgőzös tévinformációk és szándékos félrevezés áldozata vagy.

Előzmény: Törölt nick (1266)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!