Te új vagy itt? Én nem ismerem a tanúkat? Valóban. Engem CSAK az intenzívre küldtek gipsz ágyba. Mert megkereszteltettem a gyerekeimet. Aztán meg kiraboltak, fényes nappal. Tévedésből a velem egy udvarban élő, idős szüleimet is. Az ő tulajdonaikat, másnap hozta vissza a rendőrség. Két markos jehova a falhoz állította őket, amikor tévedésből kirabolták őket. Az én értékpapírjaimat, sürgőssen egy órán belül egy másik városban kiváltották. Tudták hogy a város bankjában egyszerűen az ügyintéző, engem jól ismerve, rendőrt hívott volna. És hogy miért kellett azonnal kiváltani? Mert tudták hogy a jogos tulajdonos 24 órán belül letiltathatja a kifüzetést. De sikerült nekik, utólag is gratulálok. Még arra is odafigyeltek hogy kivárják azt a napot amikor megérkezik a családi, pótlék, gyerektartás. Én ugyanis kiskorúakkal maradtam ott egyetlen fillér nélkül, akik nem közösek voltak. Tévedésből az utánuk járó pénzt is elvitték. Én tényleg nem ismerem a jehovákat. Ezeknél aljasabb, mocskosabb utolsó tróger , maffiózó aljas szemétláda, nem igen létezik a földkerekségen.
"Külön könyvet is adtak ki Jézusról, te igen egyszerű............"
Felipe, Felipe!
Nem szép dolog félbe hagyni egy mondatot! Ezt minunum meg kellett volna tanulnod a hű és értelmes rabszolgatartóidtól. De se baj, soha nem késő!
Jézusról könyvet is adtatok ki!??? Nahát, még ezt is megtettétek? Ki gondolta volna, ezt egy kersztény gyülekezetről?
A probléma az annyi csupán, hogy ti nem a Biblia Jézusát mutatjátok be, hanem az Őrtorony hamis krisztusát, abbadont, a mélység angyalát! Ez eddig hogyhogy nem tűnt fel neked???
Ha a Szent Biblia igaz Krisztusát mutatnátok be, akkor Jézus nálatok is Isten lenne, a Szentháromság második személye!
Felipe, Felipe! Ki emeltem miért nem autentikus ez az idézet a te szádból! Egy ti nem a Jézus nevéért szenvedtek el üldöztetéseket, hanem a Jehova nevéért, mivel ti nem a Jézusról tanúskodtok, hanem a Jehováról!"
Szánalmas degradáltságod egyre mélyül. Van még lejjebb is ? Ezek szerint te nem ismered Jehova Tanúit, csak megvadulva, habzó szájjal, vérgőzösen vádaskodsz.
Előbb nézd meg, hogy Jehova Tanúi mennyit tanúskodnak Jézusról, az ő királyságáról, aztán gyere vissza hőzöngeni.
Külön könyvet is adtak ki Jézusról, te igen egyszerű............
"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. 12 Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek." (Máté5:11,12)
Felipe, Felipe! Ki emeltem miért nem autentikus ez az idézet a te szádból! Egy ti nem a Jézus nevéért szenvedtek el üldöztetéseket, hanem a Jehova nevéért, mivel ti nem a Jézusról tanúskodtok, hanem a Jehováról!
Aztán még!
Jézus a továbbiakban azt mondja, hogy akik igazságtalnul szenvednek az Ő Jézus nevéért (nem a Jehova nevéért), -azok örüljenek, mert nagy lesz a jutalmuk a Mennyekben, az Égben!!!
Látod, a Máté 5:11,12 már csak ezért sem szólhat Jehova Tanúiról, így rúólad sem, mert Jehova Tanúi nem az Égbe, a Mennybe vágyódnak fel Jézust látni, hanem egy Paradicsomi Fölödön élni örökké Jézus nélkül és a Vezető Testület írányítása által.
Felipe, Felipe! Kit akarsz becsapni ezekkel az Igékkel! Ennek olyan öngól szaga van!
Jehova Tanúi tanainak "kritizálása" pedig ferde bibliaértelmezésből és nézőpontból történik" Ez a JT nézőpont'"
Ez Bibliai nézőpont. Akik Ján8:58-at úgy fordítják, hogy "Mielőtt Ábrahám lett, én vagyok", és ebből az alsótagozatos értelmezésből még egy szentháromságra is képesek, akkor azok valóban ferde bibliaértelmezők és fordítók.
Egyébként Jézus óvott attól hogy ti ne kritizáljatok ergo egyetértésben legyünk veletek:
"Jaj, amikor minden ember jót mond rólatok, mert ilyeneket tettek ősatyáik is a hamis prófétákkal."
Jézus nem ismerte az újvilág fordítást. Semmi sátáni dolgot nem parancsolt."
Nem is kellett ismernie, hiszen P.Soós István karmelita szerzetes is ezt támasztja alá:
P. Soós:
ApCsel 5,42 "És nem szûntek meg a templomban és házról-házra (járva) naponként tanítani és Jézus Krisztust hirdetni".
ApCsel 20,20 "hogy semmit el nem mulasztottam, ami üdvös lehetett, anélkül hogy ne hirdettem és ne tanítottalak volna rá benneteket nyilvánosan és házról-házra, "
"Hanem mammon szolgája, abaddon igájának hordozója volt. És minden szektatag az ő árnyéka. Szégyenei a földnek. Nem véletlen, hogy elsők voltak akik felajánlották a szolgálataikat Hitlernek."
Hazug rágalmakkal jössz, pedig ezek mind azoktól jön, akik ők maguk ilyenek.
Nincs gond, mert Jézus előre felkészített minket az efféle fellépésetekre:
"Boldogok vagytok, amikor gyaláznak és üldöznek benneteket, és hazug módon mindenféle gonoszságot mondanak ellenetek énértem. 12 Örvendezzetek és ugrándozzatok örömötökben, mivel nagy a ti jutalmatok az egekben; hiszen így üldözték a prófétákat is, akik előttetek éltek. (Máté5:11,12)
Ez pont a fordítottja a valóságnak. Akik Hitlernek elsőként ajánlották fel a szolgálataikat azok a katolikusok, evangélikusok, reformátusok és XI. Pius pápa volt (ő volt aki az 1938-as bp-i eucharisztikus világkongresszuson plakátokon erkölcsi és anyagi támogatásáról biztosította Adolf Hitlert . A náci gépezet és a hadsereg is ezekből a hamsikeresztény díszpéldányokból állt:
Látszik hogy a vérgőzös tévinformációk és szándékos félrevezés áldozata vagy.