Kedves Alfalfa58
Ilyen apró problámákkal mint 20-30 év eltolódás nem foglalkozunk. Az már a múlt kérem szépen foglalkozzunk a jövovel!!!!
A jog az öné a részesedéseket meg majd megbeszéljük a következo Hit Gyüli gyülésen.
Tisztelettel
Sir
Te meg nem tiltottad el a gyereket a tv-tol??? Hiszen akkor HURRRRAAAA! Ezek szerint itt csupa liliomlelku Hamupipo nyilatkozik a medianak, mert egy illatos rossz szot se szoltak eddig. Vagy tevedek? Lehet hogy nem Orban volt az elso?
Es tessek mondani, legkozelebb mar qrvaanyazni is fog Vitya ? Na nem mint ha zavarna, csak akkor a gyerekeket eltiltom a TV-töl, ha Viktorunk eppen valaszol a feltett kerdesekre.
Nem tudom kedves alfalfa58, hogy egy koleszban voltunk-e anno, de ha igen minden bizonnyal az öné a kizárólagos jog. Vagy a Hit Gyüliben talákoztunk volna?
:-)
Tisztelettel
Sir
"Ha valakinek azt mondom: "a jó anyáddal szórakozzál!", pejoratív voltam?"
véleményem szerint az "anyázás" a közfelfogásban a visszatetszo, durva beszéd jelképévé vált, külön kifejezés is jelöli. Hogy a jelen esetben Te milyen értelemben szándékoztad mondani a fenti mondatot, nem tudom eldönteni. :-)
Nos kedves Szalonna,
indirekte gondoltam indirekte tujja tegyük fel......
Amúgy kétségtelen, hogy lefegyverzett a "megérteninemakarás" müvészetével avagy hogyan tereljünk jogi utra problémákat ahol soha nem fogunk tudni pontos definíciókat adni.
Valóban fel kell adnom, a válaszából következően el kell ismernem, hogy ha a józan ész mint olyan nem definiáható (már pedig úgy néz ki , hogy nem ) akkor meg kell hívnom őnt egy olyan italra amilyet szeretne.
Ám megállj megállj megállj megállj megállj Szalonna fox te még olyan helyzetbe kerülni itt a tasztalon amikor alkalmam lesz hasonló szituácíót teremteni "ezzel a egy mondatban való említéssel" és akkor majd kibújik a józan ész a zsákból akármennyire is akarja elrejteni.
:-))))))
Tisztelettel
Sir
Én jót röhögtem, mert ezzel a kijelentésével OVI indirekt elismerte, hogy akik poziciót kaptak, azoknak egyetlen érdemük az volt, hogy a baráti, ismerősei, szabatársai voltak.
Az a kijelentés, miszerint "nem mindenki választhat maganák olyan beszélgető társakat mint de Sade marki Hitler, Sztalin, Mao, vagy Szalonna." igen nehezen cáfolható. Egyetlen példa: Sztálin marsall már 46 éve halott. A mai emberek tehát nem választhatják beszélgeto-partnerül, így tehát a kijelentés igazolást nyert.
Amennyiben kitüno kollégám, SirContact, arra célzott volna, hogy valaki itt a teremben a "de Sade marki Hitler, Sztalin, Mao, vagy Szalonna" névcsoportosítást esetleg sértonek gondolja, arra nézve nem tudok nyilatkozni. Azért nehéz ez a kérdés, mivel, egy példát véve, a néhai Mao elnökrol nagyon sok ma élo embernek jó a véleménye, míg de Sade markit kevesebben ismerik, és felteszem, sokan szeretik, sokan nem, másoknak pedig nincs érzelmi töltésü véleményük. Hogy esetleg SirContact maga mit gondol, azt o tole kellene megkérdezni, hiszen nekem nem áll módomban, hogy SicContact véleményérol jóslásokba bocsátkozzak.
Az fontos is, hogy szakemberre voksolj! Mozigépészre, mélyépitő üzemmérnökre, áldocensre, fogatosra, politikai tisztre, meg karhatalmistára. Ezek ám a szagemberek!
Nem ám az a sok túlképzett "filozofus" aki most ronccsa itten azt a jó gazdasági helyzetet!
:-D
lehet, hogy én vagyok félreinformált, estleg öreg, pocsék memóriával, de nem pont a fideszben volt egy álomházaspár (mindkettő képviselő), akik később elváltak, apu pedig elvette egy hitgyülis barátnőjét?
Kedves Szalonna,
nem mindenki választhat maganák olyan beszélgető társakat mint de Sade marki Hitler, Sztalin, Mao, vagy Szalonna.
Meg ne sértődj csak nagyon végletes akartam lenni.
Szóval szó nélkül hagynád hogy ilyet írjak? Ha nem akkor miért nem?
Egyébként távol álljon tőlem, hogy bíráskodjak. Én csak kérdeztem.
Tisztelettel
Sir
"Ha te miniszterelnok lennel, akkor kiket valasztanal bizalmi, politikai poziciokba?
Vadidegen embereket vagy ismerosoket, akikkel regota egyutt dolgozol es akinek a politikai lojalitasarol meg vagy gyozodve? "
Azert az sem artana, ha szakember lenne az illeto. Es ilyenkor azt hiszem, inkabb szakemberre voksolnek. Mar ha komolyan gondolom azt, amit csinalok.