Nos ha a szerda általánosan jó, akkor 16.-ún pénteken kezdünk, 7-kor az első "foglalkozással".
Erre mielőbbi reagálásokat kérek és akkor legkésőbb kedden lefoglalom a termet a szerda-pénteki időpontokra.
Örülök, hogy összejön a tanfolyam, csak sajnos nekem más dolgaim jöttek közbe :-( Azért Nektek szurkolok..
Lenne egy kérdésem.. egy barátnőm is masszörként dolgozik, és Thai masszázs tanfolyam érdekelné.. Erről tudtok valamit, hogy mikor indul mostanában? (nemrég volt itt egy a topikban hirdetve, de azt már lekéstük..)
Jahh és a szerda lehet 8-tól is, hogy ne menjen annyira a késő estébe de ez megdrágíjja személyenként egy ezeressel, mert valakinek elkell végeznie a munkámat amíg én lógok és az nem megyen ingyenben. :-/
B-) Ezek szerint egyre többen vagyunk B-) a szerdai napra is, de viszont azt mondta Madárjós, hogy: én a hétköznapokon este 9-ig dolgozok, kivéve a pénteket. De ha a többség a hétköznapot akarja, akkor tarthatunk egyet hétközben is fél 9-9-től
Madár: újabb 2 jelentkező szólt nekem, hogy szeretne részt venni a tanfolyamodon, írd hozzá a listához légyszi !
én voltam, akinek nem annyira tetszene, ha nekem férfit kellene masszirozni
ugyanis ez nekem ez a masszázs csak hobbi lenne, házi használatra, ugyanis van jó szakmám, amit szeretek is ;-)
en csak ahhoz szolnek hozza, hogy itt valaki azt irta hogy nem szivesen masszirozna ferfi letere ferfit. hat nem tudom mit akar a masszazzsal, ha a parjat akarja csak masszirozni akkor megertem, de ha mint foglalkozast akarja muvelni, ez kizart. mindenkeppen a vegyes csoport kell. itt rontottam el en is, mert mindig csak non gyakoroltam (ez most furan hangzott) :)))) es amikor ferfi vendegem van....(masszor vagyok az usaban) igencsak gondban voltam eloszor. most mar egesz jol megy. es nem csak azert mert ferfi, hanem azert mert majd kiszakadtak a kezeim amikor a kedves 300 kilos vendegemet kellett masszirozni, aki nem is csak zsir volt, hanem csupa izom is. nagyon megszenvedtem vele, napokig fajt a kezem utana, es szerintem nem is erzett semmit. :) de kaptam jo sok borravalot tole. :)
amugy nagyon szep szakma, es nagyon kifizetodo. csak tenyleg jo oktatot kell keresni, aztan egy ido utan ugyis kialakul a sajat stilusod. en egy csomo fogast nem hasznalok amit tanultam, mert latom az embereken hogy nem jo erzes, illetve persze embere valogatja. valahogy ra lehet erezni kinek mi esik jol. :)
sok sikert mindenkinek.
ja amugy en is a sved masszazsra eskuszom. nekem pl. a tobbi fajta masszazs fajt. foleg a neuromusculart nem szeretem, hiaba nagyon hatasos.
Például úgy, hogy a péntek esti mindenkinek szól, a szerdai pedig a péntek mellé még azoknak, akiknek az idejébe belefér. Mondjuk nekem + Zebrina + Orsolya + Vivien + Sutan + ??? kinek még ???
Ha ritkítanánk, akkor annyira elhúzódna, hogy nagy lenne a "lemorzsolódás". Mivel úgy veszem észre, hogy az itt jelentkezők egy része elég nehezen kalkulálja az időbeosztását hosszú távra. :-/
Én csak a táltos masszázs féléhez tudok hozzá szólni. Aztat mondták, hogy ha a páciens csontritkulásos (pl idős), vagy nagyon nagy pocakja van. Akkor hasra fekvéskor és a gerinc oszlop helyrerakásánál esetleg törhet a lengőborda. Ezért ilyenesetben ezt ne csináljuk. Nálam egyik sem áll fenn. Sőt szeretem mikor 20-on kilós lányom a hátamon sétál mikor hasonfekszem.
Sajnos azt kell hogy mondjam hogy csak lélekben leszek ott. Nagyon sürűek a napjaim mostanság. És még Bp-re is el kéne utazni hozzá. :-(
(Pedig jó lett volna bőviteni maszázs tudásom. Kb 2 hónapja tanultam a táltos masszázst.)
Majd megkérem Zebrinát v. Igust, hogy maszírozzon meg.:o)
szerintem jobb a pentek, mert hetkozben nagyon sokminden kozbe johet...szerintem...
aki nagyon szeretne ezt a tanfolyamot, az szerintem aldozat...szoval lemondassal jar, de tuti megeri...
Nem akarnám a köz hangulatát elrontani, de én a hétköznapokon este 9-ig dolgozok, kivéve a pénteket. De ha a többség a hétköznapot akarja, akkor tarthatunk egyet hétközben is fél9-9-től, de akkor az csak egy, max másfél óra lehet, mert tízkor minden idgennek el kell hagynia a házat + én is haza akarok érni még a nappali tömegközlekedéssel ! :-)
Minden estre akkor gyorsan találjátok ki, hogy melyik lenne az a hétköznap, mert az idő meg múlikl !!