A hátsó szemek nagyon tetszettek, aztán nem értettem hogy miért kezdett el a bőre olyan undorítóan elváltozni.
Persze a végére tiszta lett : mivel, ha nem elég undorító a manus, akkor nem lett volna a testvérének "erkölcsi alapja" a szénnéégetéses módszerrel kinyiffantani. Az a jelenet teljesen felesleges volt, de hát Hollywood nem tud túl lépni korlátain.
GoPatGo2000:
A Baylon 5 tenyleg egesz jo. El kell kezdeni nezni, es par resz utan mar belejossz ;)
Na meg van egy osszefogo hattertortenete is, ami folyamatosan alakul.
Hat, lehet, hogy az egesz ep. "elment a fejed felett," ahogy azt UK/US-ben mondanak.
A szemuvegessegere a "valasz" az volt, hogy eldobhatta a szemuveget.
Pont az volt a lenyeg, hogy a nanorobotok nem tudtak kulunbseget tenni akozott, amit tenyleg meg kellett javitani (lataszavar), es amit nem igazan (hatso szem "hianya".)
Mindent, ami tokeletesitheto volt, elkezdtek tokeletesiteni, mert az utasitaskeszletuk eleg primitiv lehetett.
Jo hasonlat a Star Trek 1. film, ahol a Voyager szonda szo szerint kovette a neki adott eleg egyszeru utasitasokat, es... hat tudott mi lett a vege... Ha meg nem, akkor szegyeldd magad!!!
UI1 : Vki mondta, hogy attol tart, hogy a TV3 befejezi a Stargate-et. Hat, a Telehold szerint az e heti ep. a "befejezo resz."
UI2 : Nezi vki a Babylon5-ot? Regen tok szar volt (ovis Space 2063 jellegu), de azota, hogy Capt. Sheridan megerkezett (Season 3???), kurva jo.
A szombati részt nem láttam, de amint hallottam
nemn is kár érte... a tegnapi rész viszont RULEZ !
Pláne amikor a csaj a végén megvágja az ujját...
Bár szerintem nem kellett volna mindent megsemmi-
síteni/ kívülről meg utólag mindíg okos az ember
ugye.../ csak a mellékhatásokra nem igazán számoltak.. Pölö ha nem tesztelik a vízmedencében, akkor nincs kopoltyú stb...
Bár az érdekes hogy mitől nőtt hátul szeme a hapsikámnak.. ez lenne a szervezet javítása arra
hogy vki csak szemüveggel lát? Hmmm ..
Caught in the act : Csalódás, ismerős sablonok, brazil sorozatokba illő befejezés.
(A főszereplő srác a kedvenc Aerosmith videómban is játszik, Amazing)
GoPatGo2000:
Ami a Space : Above & Beyond-ot illeti :S-Z-A-R!!!
Hat sajnos elegge. Van egy-ket nezheto resz, de az se elmezony.
Amugy pedig nekem a S:AAB-al az a bajom, hogy nem igazi sci-fi, hanem egy katonai propagandafilm inkabb.
Pont az rohadt jo az OL-ben, hogy nem stupid Hollywood-i szar tonnanyi happy end-del, hanem sokkal intelligensebb es szinvonalasabb.
Egy kis mellekhatas persze az, hogy mar az ep. elejen tudod, hogy a fold elpusztul. Vagy vmi hasonlo. Persze meg szamomra is meglepo nehany ep. vege. Jonathan Glassner rulez!!!
Ami a Space : Above & Beyond-ot illeti :S-Z-A-R!!!
Tokeletes peldaja annak, hogy Chris Carter skacok hogy nem mennek semmire CC nelkul.
Egyebkent ugyanezek a fickok csinalnak most egy uj SF sorozatot vmi olyan cimmel, hogy "The Others."
Ezri Dax hordozza most a Dax-szimbiótát,mivel Jadziat megölte a Dukatba bújt antipróféta a Tears of the Phrophets c. részben (6.szezon záróepizód).De ez elég off egy VH-topicban.:)
Amugy egy gondolat:
A ferfi mindenkeppen hibazott!
HA nem ellenseg lett volna a no, hanem csak egy "arulo" ember, akinek szabadsagot igertek volna, ha elarulja az embereket, akkor is ugyanigy gond lett volna abbol, hogy elmondja a titkot.
A kovetkezo, szombati resz szerintem csak kozepes lesz...
A férfi szájából ez hangzott el a rész közben: "Még sohasem kínoztak meg, de esküszöm, semmivel se tudnának rábírni arra, hogy eláruljak nekik bármit is."
Hmm... Azt mondjatok, hogy a no Dax? En csak Jadzia(?) Dax-ot ismerem a DS9 hidrol, de ez a no ugyanaz? Vagy valami rokona a DS9-ban?
Kár,hogy nem láttam őket magyarul is.Sajnos ritkán látom a TV3-on. :(
Nem sok happy endet láttam eddig,valami csavar általában van.:) Persze ez egyáltalán nem baj. A sorozat fő erénye SZVSZ -a témák változatosságán,gondolatébresztő voltán kívül- éppen ez az előre nem látható befejezés.:)
Larel:
Igen, ez mind volt, es en mindket, altalad emlitett reszt lattam mar.
Hasonlokepp, szerintem is nagyon jo reszek. Sok jo resz volt meg, "I, robot" (Adam a keszitoje ellen fordul, miert, targyalas), "Deprogrammers" (ez is tuti, egy programozott embert, rabszolgat valtoztatnak vissza). Illetve meg sok masik ;)
Altalaban a happy end-es reszek a gyengebbek, de ez szerintem azert igy nem igaz, erdekesseg azokban is van, es olyan kellemes nezni oket.