Nekem van egy elado eredeti XXLarge - Analogue Dreams CD. Sajna CD Audio formatumban, merthat anno csak ez johetett szamitasba. 2 CD-n van tobb mint 3000 sample. Akit komolyabban erdekel, irjon.
termeszetesen lehet sajat akai, emu, kurzweil cd-ket kesziteni, sajat
anyagokat archivalni az adott formatumokban... (tehat NEM MASOLNI, KESZITENI!!!)
btw. samplecd-k engem is erdekelnenek, nagy cserealapom nincs,
csak a kozkezen forgo lemezek. ha valakinek lenne ajanlata a szamomra,
akkor => j.gagarin@mail.alba.hu
Translator, Rubber Chicken cucc kerestetik. Sampling CD formátumok között konvertál akár teljes CDket oda-vissza (Emu, Ensoniq, Akai, Korg Triton, SoundFont, .wav, stb)
150 USD az ára, úgy is érdekel, ha többen vesszük meg és kopizzuk.
Elore is elnezest azoktol akik mar irtak nekem csak nemi tavollet es egy Win install megszuntette leveleimet. Tehat sample cd cserebere partnereket keresek, tovabbitas postai uton.
Listat mindenkepp kuldjetek.
én tudok cd-t írni (nero-val dolgozok), az elméletileg mindent másol.
viszont én keresnék ritmusloop és effekt hangokat, korlátlan mennyiségben, főleg WAV, de XI és SF2 formátum (no meg a samplerformátumok) is jöhetnének.
Nekem NINCS, de vennék tőletek vmilyen samplinget - ebből látszik, mennyire értek hozzá... Azért ne csapjatok be!
Küldjetek mailt, meg árat lécci! Kösz.
valaki emlitette, hogy nincs cserealapja, de vmennyit fizetne masolt cd-ert.
hat en is igy volnek. szal aki ugy gondolja, hogy szerinte ez jarhato ut, annak varom a levele't.
Talan valakit erdekelhet, hogy keszul egy program, amely megoldas lehet a kulonbozo sample CD formatumok hasznalatara.
http://www.soundcentral.com/chickensys/translator
Halihoka!
Sikerult leturnom vagy cirka 500 MB hangmintat SB LIVE!-hez(sf2) a netrol. Vannak benne kicsik es nagyok (32 MB GM/GS keszletek). Akit erdekel irjon. Email:s.csepes@freemail.c3.hu
Már régen írtam ide ezt :
AKAI-bol nincs valamelyikotoknek olyan , amin kozelkeleti trad. hangszerek vannak ??? (zsido, arab, torok sipok, dudak es a legfontosabb : dobok) Allatul szeretnek olyan dobalapokat nyomni , mint a PeterGabriel pl. a Passion Playbe , vagy a Birdybe - es nagyon kellenenek egyeb , hasonlo hangszerek !
Bocs, hogy van merszem irni cserealap nelkul, de erdekelne, honnan lehetne hangszereket szerezni az AWE kartyamba (*.sf2). Nem tudom, letezik-e PC formatumu sf2-ket tartalmazo CD. Megfelel a nem PC formatumu is, amennyiben letezik valamilyen program, ami le tudja olvasni (aztan ment *.sf2-be).
Koszi.
Bocs, hogy van merszem irni cserealap nelkul, de erdekelne, honnan lehetne hangszereket szerezni az AWE kartyamba (*.sf2). Nem tudom, letezik-e PC formatumu sf2-ket tartalmazo CD. Megfelel a nem PC formatumu is, amennyiben letezik valamilyen program, ami le tudja olvasni (aztan ment *.sf2-be).
Koszi.