Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kozmopolita.
Igazad van,Oroszorszag mar tobbszor feltamadt. De a hullaja egyre budosebb.
Errol nekem az jut eszembe, meg egy ilyen gyozelem s tuti, hogy belehalunk.
Benoe szovegeben nem az erzelgosseg a sok, hanem a sotetseg.Ha ot olvasom csumara allitom a fenyerot a monitoron.
Azt is birom, hogy a tenyek abszolut nem zavarnak titeket.Megsem emlititek, hogy Milo milyen szepen hatral. G8 jav. elfogadva stb.
Kérésedre nyilvánosan szólítalak meg.
1.) Egy páran piszkáltak a kínaiak T.téri vérengzéséért.
Erről az "Eper és vér" c. amerikai film jut az eszembe ( ott is diákokról volt szó) és az az
amerikai-amerikai elleni erőszak, brutalitás, aminek kapcsán készült. Talán a kínai tanulók
túlszárnyalták a mestert.
2.) Amit Oroszországról írsz (ehhez igazán ismerni kell a történelmet), igaz. Főnix madár módjára már
jópárszor támadt fel a porból (Napoleon, I. világháború-polgárháború-intervenció, II.vh.).
3.) Sokan azt mondják, hogy túl sok az érzelgősség a szövegedben. Ez is talán igaz, de az ember
inkább legyen érzelgős, mint érzéktelen. Ebben a topic-ban nagyon sok furcsaság van. Van, aki
majdnem sírva fakad, látván a felnőtt albán férfiakon (talán volt UCK-sokon) a kék foltokat, de
hidegen hagyja az amerikai bombák által megnyomorított albán gyerekek látványa, a jó hullákról és a
rossz hullákról nem is beszélve.
Toki!
1.) Ha jól emlékszem, te próbáltad összehasonlítani az albán és a csecsen "szabadságharcosokat".
Elfeledkeztél a harmadik torzszülöttről, az afgán szabadságharcosokról, akik éppen most segítenek
szart keverni India és Pakisztán határán, pakisztáni oldalon állva.
Mindhármukban közös a DROG, ezt talán már nem kell bizonyítani. Ilyenkor egy másik film jut az
eszembe, a "Polip" c. olasz film, amelyben megpróbálták megmutatni, meddig érnek a drog maffia
csápjai, és mivel fonódnak össze. A drog, a fegyver és a politika (kereskedelem) együtt egy robbanó
elegy. Ez csak egy hátborzongató gondolat, de gondolod, hogy lehetetlen?
Az új világrend és erkölcs akaratunk ellenére született meg és egyelore semmi sem enged arra következtetni, hogy a háború elotti (a II. világháború keseru tapasztalatai alapján megszületett rend = ENSZ)visszatérne.
Mumu
tetszett az irásod, mert tökéletesen levezeti azt, hogyan száll a fejébe egy ország (USA) vezetésének a dicsoség, és hogyan válik egyre gátlástalanabb gyilkossá.
Kifejezetten "gyönyörü" volt, ahogyan eloadtad milyen humánus tett volt 200000 asszony és gyerek megölése Drezdában. Elfelejtetted a Hirosimai és Nagaszaki atombombákat. Pedig a halottak számát tekintve nagyobb humánus tett volt.
Ugyancsak humánus tettek sorozatát végezte az USA Vietnámban, mikor B-52-vel szonyegbombázta az északi lakónagyedeket, illetve napalmmal meg a déli falvakat. Mivel ezt sem követte számonkérés, amerikait nem itéltek el háborús bunökért (elnököt sem), nyilván a humánus logikád szerint szintén azért volt mert a "vietnámi népet tették az egészért felelossé".
Mumu! Vald be csak provokálni akartad a társaságot, nem gondolhattad komolyan...
Figyeljetek!
Olvassatok el a Holgyek,urak,szex topicban a Magyar lanyt keresek cimu altopicot.
Hat skacok ez a Beneo008-rol en eddig azt hittem szimplan hulye. De nem ez egy kibaszott nagy kocsog is.
Idezet:
`Hat azert nem akarok mar tobbet azsiai holgyekkel ismerkedni, mert az itt nem kunszt, Dunat lehet veluk rekeszteni, masreszt mar lassan het eve ezt teszem, es meguntam.Rauntam.UNOM....`
Es meg egyeb magasan szallo gondolatok.
Ahhoz kepest, hogy par napja meg a kinai kedvesevel keresgeltek, a csendes kis atombunkert... .Beneo008 is part keres. BENEO008 HAT CSAK NEM LESZ ATOMHABORU.
Ja igen, szeptemberben kezdem a hajtast a 3. dipiert.
Darwinrol meg csak annyit: ha igaza lenne nem szabadna, hogy te szaporodj.
Beneo008 neked minden egyszeru, mert olyan hulye vagy mint a seggem.
/ne moderaljatok ki, de nem birtam tovabb ezt a faszfejet olvasni./
Kedves OgMog,bar nem szoktam szemelyskedesekre valaszolni ,plane ha azok csak inventivek(te aki idegen cimmel irsz,com-am,biztos erted a szot hat legyen:
-csapongsz mondod:miben csapongok,ide a velemenyt hogy vitatkozhassunk hiszen ezert van a forum.Nem csak a frustracioidat eled itt ki com-am hanem elveszted a lehetoseget kultivaltan vitatkozni,tudod targyban es nem periferikus megjegyzesekben
-kulonben com-am en nem jartam egy napot sem magyar iskolaban,talan ezt eerzed rajtam ha megszagulsz.
Legy szives vedd elo ha akarod a felszolalasokat es latod hogy sajnos konzekvensen mindig ezt irtam.
Kerlek ha van valami erved is rajta irj.
En nem tudom, van itt valaki akinek legalabb egy altalanos iskolai vegzettsege van? Vagy oteves szinten levo muksokak ragadtak billentyut ezen a forumon?
Na akkor lassuk szepen sorjaban, egyenkent, mint a suliban.
1. Tegyuk fol, hogy Oroszorszag osszeomlik. Jo ez a vilagnak? Hat persze, hogy NEM. De egyebkent nem fog osszeomlani, nem szokasuk nekik.
2. Tegyuk fol, hogy Oroszorszag nem omlik ossze (ez a valoszinubb). Jo ez annak a vilagnak, amelyik most szorakozik veluk? Hat persze, hogy NEM, mert ez az Oroszorszag majd elkezd megint fegyverkezni a gaz galad Nyugat ellen.
Ilyen egyszeru ez a dolog, kerem szepen. Tessek mar hasznalni azt a fejben levo szurkeallomanyt, es ne csak nehezeknek ebed utan, hogy az ujsagot ne fujja el a szel. Jo az masra is.
Benoe
Kanton, Kina
PS: most nem azert, mert tanar vagyok, de elmondanam, hogy igenis VAN eroszakmentes megoldas. Mar elmondtam: IZOLACIO. Nem beugrani, hanem hagyni, hogy a harcolo felek (=ketto darab) intezzek el egymas kozott. Majd a Joisten eldonti, melyiknek volt igaza.
Nem ertem... ki csesztet engem es hol? Lehet, hogy amiota az index-re megyek mindig, az Internettora mar nem, nem kapom meg az osszes uzenetet?
Nem tudom, de nem latom/hallom, hogy barki is csesztetne. Az a par elvakult hozzaszolo? Kit erdekel?
No mindegy... tovabbra is aggodom, mert nem latom, hogy az ertelmes, felelos magyar emberek probalnak meguszni, ami most jonni fog. Mennek fejjel a falnak...
Hat tovabbra sem latok semmilyen Kinat erinto kerdest...
Egyebkent valaki itt mokazott egy hangyat es elefantot emlegetve, mint kinai mondast. Valoban. Pontosan ugy van...
Annak a par ertelmes embernek, aki maganba irt, koszonom. De miert nem ide a forumra? En nyiltan felvallalom, hogy ellenzem ezt a haborut, jogi es erkolcsi alapon.
Az mar csak az en magan-kovetkeztetesem, hogy ebbol ugy latom, vilaghaboru lesz, az USA miatt. Egyszeruen nevetseges, hogy a szerbek eddigi MINDEN bekeajanlatat elutasitottak.
Hat minek kepzelik ezek magukat? Meg a NATO? En megmondom nektek, hogy itt Kinaban egyre jobban aggodnak emiatt a szereptevesztes miatt. Az USA meg mindig ugy becezgeti magat, hogy "sole remaining superpower". Ez nem vicc! Mint az ovisok, zsolozsmazzak, hogy ok milyen ugyes gyerekek, pedig mar az egesz civilizalt vilag rohog rajtuk... csakugy, mint a Lewinsky botrany kapcsan... mar nem nez itt fol senki Amerikara, sot... az atlag kinai mar csak az agresszort es "world policeman"-t latja bennuk.
A gond csak az, hogy a kinai, mint a vilag legnepesebb, es egyben legigeretesebb orszaga, nem fogadja el az USA onkent vallalt szerepet. Hat ez a gond, barataim.
Most mar remelem latjatok, miert kell aggodni. Nem a szerbek miatt. Hanem az oroszok es kinaiak miatt, akik most huzzak a strigulakat, es ha nem is katonailag, de majd gazdasagilag jol betesznek majd Amerikanak.
Azaz:UJ HIDEGHABORU.
Koszonjuk szepen, ostoba Amerika, ez nagyon kellett 1999 vegen, amikor az embereknek apokaliptikus kepeik vannak.
Benoe
Kanton, Kina
PS: orulnel, ocsi, ha itt lehetnel Kantonban. es ezt meg meg is teheted, mert van hely es szivesen latok a haborut ellenzo, aranyos embereket vendegul :-)
Errol csak annyit hogy a valasztasi TV-vitan OV-nek ( a FIDESZ-partiak szerint elsopro gyozelem, stb) Hornnal szemben egy normalis erve nem volt, csak habogott,arra a kerdesre hogy mi a polgar, nem tudta meghatarozni, csak hogy `ebben a konyvben le van irva`
Nagyon is tevedsz. De nagyon. Maskor ne allits valotlan dolgot: Az oroszok Ukrajna lakossaganak 40%-at teszik ki.
Sot hogy mast ne mondjak, Kijevben elvetve hallasz az utcan ukran szot (tapasztalatbol tudom)
>gyereknap, funek az o nyirbalasa, foci
>este hatradolok a fotelban, almodozvan hogy behemot fekete
>fiu, akit Bubbanak hivnak, asszonyava teszi Milot a racs mogott .
Eleg aberralt a fantaziad... Nem lehet hogy esetleg magadat kepzeled Milo helyere?
Figyusz, a Shea nagyon megcsavarta a dolgokat, mert a két feltétel egyike az öt feltétel...
"A NATO csak akkor állítja le légi csapásait Jugoszlávia ellen, ha Slobodan Milosevic jugoszláv államfő kivonta erőit Koszovóból, és személyesen határozott nyilatkozatot tett, hogy elfogadja a nemzetközi közösség öt követelését, és eleget is tesz nekik.
Jamie Shea szóvivő ezt a két feltételt említette meg a hadművelet leállításához."
várjál, a Shea azt mondta, hogy OK, abbahagyják a légicsapásokat, ha Milosevics a Csernomirgyin-féle 5 pontos megállapodásból az első 2 pontot teljesíti.
Elejetol olvaslak benneteket neha hoza szolok es csodalkozok hogy megvaltozott jo sokunknak kozben a velemenyunk.Ahogy berantottak minket is a haboruba(most meg nem is olyan nagyon)menyire halvanyodik erkolcsi hozzaallasunk es elvi iteletunk,lam lam.
Enyhito korulmenynek szamithat egyeseknel hogy nem csak az o velemenyuk valtozik,hanem ugyebar vezeto politikusoke,ha mar egy bizonyos fokon (elorelathato de nem elorelatott)rizikoval talalkoznak a nemes hozzaalas folyaman.
Tudni illik most sem mas a helyzet mint az elejen:egy egesz nemzetet ha csak kisebbsegnek nevezzuk is es ha mint jomagam nem is halok meg utanuk,megbecstelenitenek,kiuldoznek vagy megolnek.
Akkor ugy hatarozott a civilizalt vilag hogy nem hagya buntetlenul es sok nemzetkozi norma megszegesevel de az erkolcs alapjan bunteto ugynevezett coercitiv intezkedeseket kezdet.Mert eleg soh hulye ult es ul a strategak kozott felrement az egesz nem ismerve a szerbek mentallitasat es specifikusam Miloet az ellenkezojet ertek el annak amit akartak igy ujabb gondok es koltsegek keletkeztek
Most hogy ne kelljen tovabb aldozni leallnanak Miloval targyalni ha egy kicsit megtorli a kezet.(Lasd nemet,olasz,francia stb kormany)Es meg azt is merik kialtani hogy Milo hagai vademelese kontraproduktiv(persze hogy az de miert kellene produktivnak lennie..)Meg all az esz es letelepedik.
ketut volt:
-megmutatni hogy ezt nem lehet buntetlenul csinalni,akkor konzekvensen,atgondolva es minden variaciora felkeszuni mert egy ilyen bunteto hadjaratnak nem szabad nem sikerulnie.
-vagy hagyni a gentlemanneket egyedul elintezni a dolgokat,fegyverszallitasal vagy annelkul.Az o dolguk,nemdebar.
Ketto kozott nem lehet kombinalni.
En regi faszi humanista,a bombazasok mellett vagyok meg ha az nagyon nagyon kellemetlen...Es peddig tudomasul kell venni hogy a haboru az haboru es ott vannak ugyebar disznoolak bombazasa is (eppen ma bombaztak le valami kis szerb helyem Mijatovics bacsi disznoolat es ez egy hir ertekevel birt a nemzetkozi mediaban)
Utoljara emlitem meg:a kovetsegek ha haborus helyebn megtartjak bizonyara nyomos okokbol a kepviseletuket valaljak az ezzel jaro rizikot is (a masodik vilaghaboruban sem volt maskep sot kesobb se a kisebb haborukban)
Az a nep amely informalva van es peddig mar 7 eve lasd boszniai bombazasokat hogy a sajat vezetoi egy mas artatlan civil aldozatokkal ugy banik es ezt turi nem donti meg sot tapsolja vezetoit az szamba veheti hogyugyan az jar neki is a haboru oly szep nemesi hagyomanyai szerint(hanyan iteltek el a drezdai terorbombazast a masodik vilaghaboru vegen mikormar biztos volt a szovetsegesek gyozelme ahol 2ooooo ezer javaban asszony es gyerek halt meg egy ejszaka,Senki mert a nemet egesz nepet tettek felelose a totalis haboru miatt)
Azok a szeplelkek akik bekeert minden aron kialtorznak a bombazas megszuneset akarjak de nem adnak semilyen receptet ,hogyan lehet banditakkal targyalni es mit hoz az a serteteknek.Csak bombolni es semmi eredmenyt mutatni az vagy bambasag vagy elszant hazugsag.
Tehat nem abbahagyni mig az 5 pont legalabb nem teljesul es akkor aztan vagy elobb is megbuntetni a valodi felelosoket.De ehhez erkolcsi szilardsag es retenhetelenseg kell.
Ja, ezt nem mentségére mondtam.
OVi már nem ember, hanem politikus.
A hatalom teljesen a fejébe szállt, és mostmár arcátlanul hazudik. Egyszó mint száz, alkalmas lett mai magyar miniszterelnöknek...:((
Egyetértek, hülyének néz minket.
A "polgár" az "elvtárs" helyett van, nem? :-)
Egyszer megkérték, definiálja a "polgár"-t. Azt mondta, polgár az , akinek vagyona van.
Ajajj, akkor most én melyik pártra akarjam bízni magamat? :-)
Ja, az a politikus, akit hazugságon kapnak, mongyon le! ( Régebben fejbe is
szokta lőni magát, de én ezt enyhítem tökönlövésre, lőszert adok.:-))
Na, igen. De némi kis húzodozás lehetett volna. Nekem Ovival az a gondom, hogy sík hülyének nézi az egyszerű embert. Az állandó polgározástól meg feláll a szőr a hátamon.
Ahogy egyre inkább belekerülünk a sűrűjébe, kérdésem, hogy volt-e más választása OVinak és csapatának?
Mert kisország kiskirályaként itt játszhatja magát, de próbált volna meg ellentmondani Samu bácsinak.
Samu bácsi rögtön rákérdezett volna, hogy:
- Mi van gyerekek, nem akartok az EU-ba menni? Újjáépíteni se akartok? stb., stb.
Legyünk őszinték, mi az US. ellen labdába se rúghatunk :((
Balkánon is már csak egy ország volt aki nem úgy táncolt, most móresre is tanítják...